Tim koji dobije 3:0 prvu tekmu pa skoro prokocka tu prednost u svom dvoristu nece biti prvak Europe za tu sezonu.

U nogometu se sve vrati kad-tad. Moguce da Bayern prodju, ali prvaci nece biti ove godine.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Rejal je visio na konopcima prije dvije sezone protiv Wolfsburga,prošle protiv Atletica , pa su opet osvojili. Činjenica je da je ovo domaće takmičenje Reala iz Madrida , njihov avlijaleorey je napisao/la:Kako god bilo, Rejal nece uzeti Lp ove godine, zivi bili pa vidjeli.![]()
Tim koji dobije 3:0 prvu tekmu pa skoro prokocka tu prednost u svom dvoristu nece biti prvak Europe za tu sezonu.
U nogometu se sve vrati kad-tad. Moguce da Bayern prodju, ali prvaci nece biti ove godine.
Rejal je Tuco a sudija odnosno Uefa je Blondie.Barbarossa je napisao/la: Rejal je visio na konopcima prije dvije sezone protiv Wolfsburga,prošle protiv Atletica , pa su opet osvojili. Činjenica je da je ovo domaće takmičenje Reala iz Madrida , njihov avlija
Visi RM svake sezone.Barbarossa je napisao/la:Rejal je visio na konopcima prije dvije sezone protiv Wolfsburga,prošle protiv Atletica , pa su opet osvojili. Činjenica je da je ovo domaće takmičenje Reala iz Madrida , njihov avlija
anonymousHD je napisao/la: Visi RM svake sezone.
Protiv BVB također kad se uzela Decima. Kući 3-0 dobili, u gostima spašavali živu glavu, jedva izdržali da ne primimo treći gol (2-0).
Ali da, slažem se, nema šanse da RM uzme ove sezone LP.
Centro je organizovao odlaske u Rim na tekmr Rome, mada su to mislim bile utakmice Serije A, ne znam bas za Ligu Prvaka organizuju li...Miske01 je napisao/la:Zna li iko ko i da li iko uopšte organizuje put na utakmicu Roma - Liverpool 2.5.?
Ima Roma - Juventus u ponudi. Organizovali su protiv Šahtara, ali protiv Barce ne... Pa ne znam sad...Osim13 je napisao/la:Centro je organizovao odlaske u Rim na tekmr Rome, mada su to mislim bile utakmice Serije A, ne znam bas za Ligu Prvaka organizuju li...Miske01 je napisao/la:Zna li iko ko i da li iko uopšte organizuje put na utakmicu Roma - Liverpool 2.5.?
To ti kazem, sumnjam da ce sta ugrabiti za ove velike tekme u Europi.Miske01 je napisao/la:Ima Roma - Juventus u ponudi. Organizovali su protiv Šahtara, ali protiv Barce ne... Pa ne znam sad...Osim13 je napisao/la:Centro je organizovao odlaske u Rim na tekmr Rome, mada su to mislim bile utakmice Serije A, ne znam bas za Ligu Prvaka organizuju li...Miske01 je napisao/la:Zna li iko ko i da li iko uopšte organizuje put na utakmicu Roma - Liverpool 2.5.?
Organizovali su protiv Chelsea, Shakhtara, Barce, a bice i za tekmu Roma-Juve, tako da ocekujem uskoro ponudu i za utakmicu Roma-LiverpoolMiske01 je napisao/la:Ima Roma - Juventus u ponudi. Organizovali su protiv Šahtara, ali protiv Barce ne... Pa ne znam sad...Osim13 je napisao/la:Centro je organizovao odlaske u Rim na tekmr Rome, mada su to mislim bile utakmice Serije A, ne znam bas za Ligu Prvaka organizuju li...Miske01 je napisao/la:Zna li iko ko i da li iko uopšte organizuje put na utakmicu Roma - Liverpool 2.5.?
Bajern je najmanje pokazao do sad u lp od polufinalistacoelho41 je napisao/la:Ma ljudi Bayern ako prodje Real i pobijedi u finalu osvajaju LP sto posto
Taman se čuvali da pokažemo sad kad trebaMElloo je napisao/la:Bajern je najmanje pokazao do sad u lp od polufinalistacoelho41 je napisao/la:Ma ljudi Bayern ako prodje Real i pobijedi u finalu osvajaju LP sto posto
Malo al pošteno.MElloo je napisao/la:Bajern je najmanje pokazao do sad u lp od polufinalista
Vi ste moralni pobjednici.sljivo je napisao/la:Malo al pošteno.MElloo je napisao/la:Bajern je najmanje pokazao do sad u lp od polufinalista
Edo iz Brijesca postaje legenda Rome kad dobiju Reala u finalu i dignu klempu.leorey je napisao/la:Kiki daje kitom gol iz ofsajda. Sudija hladan ko spricer. Bayo ispada.![]()
U finalu ih ceka Edin s Grbavice i tu im je i zadnja stanica.
Zamijenio mu neko papir sa stranama ???Osim13 je napisao/la:Nego, saznadel se ikad zašto je Oblak kriminalno "branio" penale 16-te u Milanu?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.