dajte da je pitam nestoneo je napisao/la:Ovako dragi moji, ovo je Sandra, devojka koju sam upoznao pre neke četri godine na faksu. Uvek je mislila da je najlepša, najzgodnija i najpopularnija devojka na faksu. Sama je sebi dala nadimak ''Sunčica'' jer kako kaže ona ''zato što sijam kao sunce''. Kad se pojavi u diskoteci ponaša se tako kao da bi bez nje propalo veče. Utripuje se da se svi muškarci lože na nju. A ustvari su to oni muškarci što nikad bolje devojke neće moći imati, tako rečeno klošari, pa onda daj šta daš, uteraj u bilo koju rupu, kad bolje nikad nećeš imati. Lično mene je startovala nekoliko puta, slala poruke, da idemo na piče i te fore, dok nisam puk'o, poslao je u 3 lepe materine, svašta joj izgovorio i tad me je blokirala na fejsu. Zbog čega sam ja i srećan. E sad gledam ja ovu sliku i ne verujem, da neko može toliko kreteniziran, toliko glup, i bez mozga. Ali opet kad pogledam šta očekivati od devojke koja se je gola slikala i slala slike pojedinim momcima. Ovim mojim postom želim reći da je ona sramota i bruka za ženski rod, da ovakve poput nje kaljaju obraz ženskog roda, i spuštaju ženski rod na dno, da ovakve poput nje nisu zaslužila da žive, zbog ovakvih poput nje SE GUBE PRAVE ŽENSKE VREDNOSTI! MUŠKARCI BEŽITE OD OVAKVIH, NE DOZVOLITE NIKAD DA VAM OVAKVA PRIĐE NI NA KILOMETAR, JER TAKVIH DEVOJAKA IMA,DOBRIH, PAMETNIH, PRELEPIH, PUNIH LJUBAVI ZA KOJE VREDI I ŽIVOT DATI!
Zahvaljujem se Gospođici Dlakić od koje sam dobio ovu fotografiju!
bagrcavi je napisao/la:
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
http://pokit.org/get/?25be1ba8edcbdcf06 ... 4c65c0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel se vama ovo pojavilo(kad si prico s nekim zadnji put i to, kada kursor zadrsis na chatu..). KAKO I GDJE TO MOGU UKINUTI ODNOSNO UPALITI?
Jel se vama ovo pojavilo(kad si prico s nekim zadnji put i to, kada kursor zadrsis na chatu..). KAKO I GDJE TO MOGU UKINUTI ODNOSNO UPALITI?

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
nemaš ti tu šta palit i gasit
ako držiš kursor na nečijem imenu pojavit će se to pored i eto 

@gojzerica
ta ide u moju skolu . samo treba pitat' nije problem 100 % .
ta ide u moju skolu . samo treba pitat' nije problem 100 % .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni pise koliko zajednickih prijatelja imamo.
Proklet bio onaj ko se na mom mezaru bude slikao .
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
cura ima strasne argumenteDenno je napisao/la:e moj Tarik pojma ti ne'aš![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jel joj argumenat da nije krvarila nakon što je već nekad davno probijena 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Kakav je ovo sad fazon?
Kad odes na "what's on your mind" imas smjeska i kad kliknes na njega dobije opcije za to
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kod mene je jezik na FB-u bosanski i nema tog smilija, a kad prebacim na engleski onda je tu. Vratio sam na bosanski, ne treba mi taj sh*t. Opet neko novo sr*nje od FB, poceli su ljudi smarati sa tom opcijom.
Zuckerbergu nikad dosta peglanja naših mozgova, eto koga zanima jel ko jeo jogurt
Na fejsu mi stalno nešto učitava, na ovoj Naslovnici, ništa ne izbacuje evo već drugi dan...
Šta da radim

Šta da radim

Čelik Zenica 1945
Mjenjaj davaoca internet usluge....Nimla_RZ je napisao/la:Na fejsu mi stalno nešto učitava, na ovoj Naslovnici, ništa ne izbacuje evo već drugi dan...
Šta da radim![]()

Sreca pa je Ojler mlad umro...
Konekcija u najboljem redu. Na fejsu sve normalno radi, chat, moj profil, sve, osim toga...
Čelik Zenica 1945
kolega moj.. izgleda da samo meni pise kad sam s nekim prico itd. koga kod pitam svima pise za to zajednicke prijateljeDonnie Darko je napisao/la:Meni pise koliko zajednickih prijatelja imamo.

- Donnie Darko
- Kontakt:

kaze "evo prava verzija slike, a sta vi pravite :s pa jel vas stid aaa"
Pa yebem li ti kompletnu familiju ratardiranu.
**** te... :S
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Lajk je lajk, šta su sve spremni za lajka, pa to nije normalno
- Amoxicillin
- Kontakt:
Kad si bila mala vozila si bajk, sada pušiš k... i j.ebeš se za lajk. 

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.