chill outlejla je napisao/la:Ma mogu kakit do 2999. jer cemo mi u Afriku![]()
![]()
![]()
relax people![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
chill outlejla je napisao/la:Ma mogu kakit do 2999. jer cemo mi u Afriku![]()
![]()
![]()
relax people![]()
![]()
![]()
koji **** moras to sada pominjati?! kakve to veze ima s nogometom?! alo', ovo je nogometni rat, a NE religijski!zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
Nije historijski forum, ali postojali su i Portugalci i Spanci, tj. Portugal je postojao pod ovim imenom dok je Spanija tada jos bila Kastilja, koja ce se tek nakon par desetljeca ujediniti sa Aragonom i proglasiti Spanijom.džakailibu je napisao/la:ovo je nešto najgluplje sto sam procitao. kada se desila tkz. rekonvista protiv maura nisu postojali ni španci ni portugalci. ako vec zelis personificirati to doba sa današnjim državama onda je to bilo na području španije pa se tehnicki gledano radi o spancima. NEMOJ KORISITITI ISTORIJU ZA OVAKVE STVARI- POSEBNO NEMOJ KORITSITI AKO NE ZNAŠ O ČEMU PRIČAŠ.zehha je napisao/la:Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura
cek, rekao si jakosne skupine za SP?? a gdje su brazil i Argentina? oni su uvijek bili nositelji..engleska???Jackie_Chan je napisao/la:Ne stignem ni pročitati sve postove, tako da ne znam je li neko ovo napisao prije mene, ali određeni su sastavi jakosnih skupa za SP, a mi ukoliko prođemo naći ćemo se u drugoj grupi, zajedno sa Holandijom, Danskom, Srbijom, Slovačkom, Švicarskom, Rusijom/Slovenijom i Ukrajinom/Grčkom.
Nisi skontao @steve-o tip je isao na to kad su pretci bili spremni da urade jednom pizdariju,uradit ce ih jos hiljadu puta na bilo koje nacinesteve-o je napisao/la:koji **** moras to sada pominjati?! kakve to veze ima s nogometom?! alo', ovo je nogometni rat, a NE religijski!zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
Oni su u prvoj jakosnoj grupi, gdje se nalazi domaćin JAR i sedam najjačih reprezentacija svijeta, među kojima su i te 3 selekcije koje si spomenuo..dubrava je napisao/la:cek, rekao si jakosne skupine za SP?? a gdje su brazil i Argentina? oni su uvijek bili nositelji..engleska???Jackie_Chan je napisao/la:Ne stignem ni pročitati sve postove, tako da ne znam je li neko ovo napisao prije mene, ali određeni su sastavi jakosnih skupa za SP, a mi ukoliko prođemo naći ćemo se u drugoj grupi, zajedno sa Holandijom, Danskom, Srbijom, Slovačkom, Švicarskom, Rusijom/Slovenijom i Ukrajinom/Grčkom.
U prvoj ?dubrava je napisao/la:cek, rekao si jakosne skupine za SP?? a gdje su brazil i Argentina? oni su uvijek bili nositelji..engleska???Jackie_Chan je napisao/la:Ne stignem ni pročitati sve postove, tako da ne znam je li neko ovo napisao prije mene, ali određeni su sastavi jakosnih skupa za SP, a mi ukoliko prođemo naći ćemo se u drugoj grupi, zajedno sa Holandijom, Danskom, Srbijom, Slovačkom, Švicarskom, Rusijom/Slovenijom i Ukrajinom/Grčkom.
ma znam sve to, al mi se ovo sve sranje oko religija popelo na neku stvar, uvijek bude samo sracka od togaharishp je napisao/la:Nisi skontao @steve-o tip je isao na to kad su pretci bili spremni da urade jednom pizdariju,uradit ce ih jos hiljadu puta na bilo koje nacinesteve-o je napisao/la:koji **** moras to sada pominjati?! kakve to veze ima s nogometom?! alo', ovo je nogometni rat, a NE religijski!zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
sto veceras?finagradskaraja je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navija ... 60454.aspx
Treba im napraviti pakao u zenici veceras .....................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.