Eh,onda nam je isti lag,jer i meni se tako zamrzne xD .. Ti si posten i fer igrac,a to je najbitnije..Lako cemo za taj lag,ali ja sa tobom necu prijateljske :PPP MRZIM TEdziza_23 je napisao/la:jbga brate evo pokusavam da sredim, a vjeruj da je i kod mene lag uzasan kad igram to jedno poluvrijeme, na sekundu se zamrzne slika, a kad krene vec lopta 50 metara otisla(karikiram), i ja tako i ligu igram jedno pol s jednom formacijom, drugo s drugomever je napisao/la:
Ma meni je to npr. veliki problem i mislim da mi je lag puno veci nego tebi,jer ne mogu da vjerujem da se snalazis sa onim lagom,prosto nemoguce.Ne predstavlja mi to problem u smislu hocu li te pobijediti,nego ovu igru igram da se zabavim,a kad' igram sa tobom to je sve osim zabave..Npr. moram u prvom poluvremenu (ako si ti host) staviti sve u odbranu i samo kocku pritiskati da izbijam loptu,pa onda promjena taktike i svi u napad u drugom.Nije mi uopste bitno da izgubim,taman i finale,protiv tebe,ali mi igra vise nije igra,nego neko neugodno snalazenje i pobjedjivanje laga.Ne krivim te nista,jer stvarno znam da nije do tebe,ali bilo bi lijepo kad bi to ikako mogao srediti
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
mozete smanjiti lag tako sto pingate komp to ce te uraditi na taj nacin :
Start>>Run>>tu kucate Regedit>>Hkey local machine>>SOFTWER>>SYSTEM>>CurrenControlSet>Tcpip>>Parameters>>Interfaces>> Sada imate dva foldera otvorite ih oba i onda odete desni klik i New potom Tcp Ack Frequency i New Delay u ta dva foledra stavite Value Date 1 i Basa Hexadecimal..potom restart komp.. mozda izgleda komplikovano ali pratite instrukcije to kad obavite bit ce uveliko brzi net... xD
Start>>Run>>tu kucate Regedit>>Hkey local machine>>SOFTWER>>SYSTEM>>CurrenControlSet>Tcpip>>Parameters>>Interfaces>> Sada imate dva foldera otvorite ih oba i onda odete desni klik i New potom Tcp Ack Frequency i New Delay u ta dva foledra stavite Value Date 1 i Basa Hexadecimal..potom restart komp.. mozda izgleda komplikovano ali pratite instrukcije to kad obavite bit ce uveliko brzi net... xD
ma hajde ba sredit cu ja to dok se sretnemo bar u polufinaluever je napisao/la: Eh,onda nam je isti lag,jer i meni se tako zamrzne xD .. Ti si posten i fer igrac,a to je najbitnije..Lako cemo za taj lag,ali ja sa tobom necu prijateljske :PPP MRZIM TESalim se,sretno u ligi i molim te da me izbjegnes u nastavku takmicenja,ako nije frka
![]()
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Dziza,dogovoreno! 
@Stipe [youtube][/youtube]
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Ali neznam kako bi moglo biti do kompa kad mi sasvim normalno podnosi drugo poluvrijeme i igraci brate lete, nemozes se snaciToxicity je napisao/la:Pa po slici bi trebalo da ti ide normalno kao meni, ne znam u čemu je problem, možda baš u kompu.drH(za PES 6) je napisao/la:
Evo do neta nije, komp iako jeste stariji, offline ide normalnom brzinom, a to nije lag da ti se zamrzne slika, pa nakon 5 sekundi odmrzne, nego jednostavno usporeno sve bude, ne puno ali ipak usporeno. A onda kad nisam host, igraci lete po terenu i to nije normalna brzina nego ubrzana. E zamislite da igrate sad jedno poluvrijeme ultra sporo, drugo ultra brzo. Dobro pa sam ijednu utakmicu dobio.
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
- Donnie Darko
- Kontakt:
probajte i u kitserveru sve detalje srezat na najnize. nekad i to moze pomoc.
- Stipe_djhasko
- Kontakt:
to bi bilo malo neskromno xD xD xDever je napisao/la:Dziza,dogovoreno!
dok mi je bio onaj adsl pa sjedes kantera igrat a ono tuc muc ..youtube i kako onaj tako i ti xD xD xD
-
jasko_juve
- Kontakt:
il probajte u C:program files/konami/pes2006/ settings stavit detalje na low..kod mene je takoDonnie Darko je napisao/la:probajte i u kitserveru sve detalje srezat na najnize. nekad i to moze pomoc.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
pardon, smanjite na medium. zaboravio sam kako izgledaju igraci na low.Donnie Darko je napisao/la:probajte i u kitserveru sve detalje srezat na najnize. nekad i to moze pomoc.
lju imam problem krenem da udjem na network al javlja eror port neki UDP 5057 i dolee samo retry i disconect sta treba da se uradi jeli ko imao vec nesto slicno,,na ulazu u network?????
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
probaj ulaziti, mozda ce popustitiCospy89 je napisao/la:lju imam problem krenem da udjem na network al javlja eror port neki UDP 5057 i dolee samo retry i disconect sta treba da se uradi jeli ko imao vec nesto slicno,,na ulazu u network?????
BHF Bosanska Krajina!
ee druze namjestio sam ajjmo igrati napokon!!!!
ok, cekam teCospy89 je napisao/la:ee druze namjestio sam ajjmo igrati napokon!!!!
BHF Bosanska Krajina!
Everton-ACF Fiorentina 2:1 ,,prvi poraz i zasluzen Fiorentine u ligi danas je jednostavno apocalyps bio dobar i imao je vise prilika koje rezultirale pobjedom,,svaka cast apocalyps i puno srece u daljnjem takmicenju!!!
-
jasko_juve
- Kontakt:
kod mene je vala na low..nista mi ne smeta,sve je ok..nikom ne laga kad igra protiv mene..to mi je najbitnije..Donnie Darko je napisao/la:pardon, smanjite na medium. zaboravio sam kako izgledaju igraci na low.Donnie Darko je napisao/la:probajte i u kitserveru sve detalje srezat na najnize. nekad i to moze pomoc.pogledajte kako se krecu molim vas
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
i meni je na low namjesten pes. ja govorim za kitserver 
hocel ko jednu ??
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Donnie Darko
- Kontakt:
nakon svega par kola, bolton je na naredbu trenera promjenio dresove. apple je otjeran u tri pm.
domaci:

gostujuci:

treci:

cetvrti:

domaci:

gostujuci:

treci:

cetvrti:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.