Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Signore
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Signore » 22 sep 2015, 16:15

Koja je razlika izmedju Simunica (pomocnika Cacicu), Boksica (pomocnika Stimcu), R.Kovaca (pomocnika N.Kovacu) i Prosineckog (pomocnika Bilicu)??

Jedina razlika je ta sto je R.Kovac od sviju njih vec prije na par mjeseci bio pomocnik u mladoj reprezentaciji. Ovi ostali su svi bili bez ikakvog trenerskog angazmana. Jedinog pravog pomocnika imao je Bilic u obliku Nikole Jurcevica. Sve ostalo su bili ucenici, bas kao i sami izbornici tako da mi je Simunic jednako sporan kao i svi ostali, tj. popljujem se na sve odabranike zajedno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2015, 16:48

Šimunić je kažnjen sa 10 utakmica zbog znamo kojeg skandiranja...istog onog zbog kojeg je HNS kaznjen nakon Norveske i skandiranja "obicnih građana" na toj utakmici.Inače,onaj HNS koji se bori protiv "huliganizma" i osuđuje svastiku na Poljudu i na cijem je celu osoba koja se slikala na znamo čijem grobu.Fino su se uvukli.

Izbori :kafa:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 16:55

Ma Šimunić je dijete dijaspore, ljudi moji, toga prvo morate biti svjesni. Odgajan i učen u duhu prosječnog australskog/argentinskog/čileanskog hrvata. Nije on kriv što je takav, ali nema opravdanja za ono što je napravio. A to što je napravio je najmanje on svjestan jer je sam mislio da radi nešto dobro. O tome se radi. S njime desna struja vješto manipulira, a on ispada samo lutak i budala. Žao mi ga bude..

On je fašist/ustaša isto ko što sam ja četnik. Malo pogledajte gdje je on živio, s kim se družio i igrao, proveo karijeru, pa onda sudite..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 sep 2015, 17:03

Signore je napisao/la:Koja je razlika izmedju Simunica (pomocnika Cacicu), Boksica (pomocnika Stimcu), R.Kovaca (pomocnika N.Kovacu) i Prosineckog (pomocnika Bilicu)??
Ne govorim ja o trenerskim kvalitetima, vec o svemu sto se desavalo oko Simunica prije godinu- dvije i da je u mnogim domacim i stranim medijima okarakterisan kao glupi fasista. Toliko glup da nije uspio ni da prikrije taj svoj fasizam u javnosti. I onda ide ono vec izlizano poredjenje sa Njemackom: kako bi bilo da neko sa slicnim prekrsajem bude izabran za pomocnika selektora Njemacke? :? Oprostio se lik, odmakao se od reprezentacije i svega i oni ga hladno pozovu nazad. :facepalm:

slika

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 17:17

Može on biti okarakteriziran da je goli kuhar, al to ne znači da jest. A u novine, naslovnice, će se staviti ono što će proizvesti više klikova i više biti čitano, bilo istinito ili ne...
Većina ne znači da je nešto/netko u pravu...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 sep 2015, 17:50

Slazem se s Dubravom. Uostalom, da i jest nacista to bi zapalilo vise ljudi nego da nije. To je cinjenice koliko god nekome smetalo. Simunic je idol navijaca, sto zbog onog incidenta, sto zbog drugih stvari i cinjenice da se uvijek borio za grb na dresu. Njega se stavilo da bi se ugodilo navijacima, navijacima Hrvatske, a ne drugih reprezentacija, ali samo ce njega sje*at i unistit mu ugled koji uziva kod navijaca Hrvatske.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 sep 2015, 18:04

dubrava je napisao/la:Može on biti okarakteriziran da je goli kuhar, al to ne znači da jest. A u novine, naslovnice, će se staviti ono što će proizvesti više klikova i više biti čitano, bilo istinito ili ne...
O cemu ti? Lik je dobio 10 utakmica zabrane zbog nacistickog pozdrava i to je jedino bitno u ovom trenutku i tako ce uci u historiju. Sta bi novinari trebali, doci mu na vrata i povirit' mu u kucu da se uvjere da li je covjek stvarno nacista ili nije? :roll:

Ovdje govorim o percepciji Hrvatske u svjetskoj javnosti: prvo svastika, pa pomocnik nacista. Sta se desava, jebote? :crazy:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 sep 2015, 18:06

SlevinKelevra je napisao/la: Ovdje govorim o percepciji Hrvatske u svjetskoj javnosti: prvo svastika, pa pomocnik nacista. Sta se desava, jebote? :crazy:
Boli ih za percepciju svjetske javnosti, zive po svom :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2015, 18:07

Koga boli qurac za "fasiste".. Jbte to je najmanja briga u hrvatskom nogometu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 sep 2015, 18:15

Lillard je napisao/la:Koga boli qurac za "fasiste".. Jbte to je najmanja briga u hrvatskom nogometu.
Slazem se da ima i precih stvari. Moj prvi post na ovu temu jeste bilo cudjenje zasto uvuci Simunica u svu tu pricu kad vec imas skandal oko Cacica i svega ostalog? Zar ih bas toliko boli qurac?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 sep 2015, 18:18

SlevinKelevra je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Koga boli qurac za "fasiste".. Jbte to je najmanja briga u hrvatskom nogometu.
Slazem se da ima i precih stvari. Moj prvi post na ovu temu jeste bilo cudjenje zasto uvuci Simunica u svu tu pricu kad vec imas skandal oko Cacica i svega ostalog? Zar ih bas toliko boli qurac?
Da. Ovim su pokazali tj Mamic je pokazao i ovcama da je na celu svega.

I pokusat ce uzet sto vise para dok ne ode u zatvor, a to ce bit i brzo :kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 19:00

SlevinKelevra je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Može on biti okarakteriziran da je goli kuhar, al to ne znači da jest. A u novine, naslovnice, će se staviti ono što će proizvesti više klikova i više biti čitano, bilo istinito ili ne...
O cemu ti? Lik je dobio 10 utakmica zabrane zbog nacistickog pozdrava i to je jedino bitno u ovom trenutku i tako ce uci u historiju. Sta bi novinari trebali, doci mu na vrata i povirit' mu u kucu da se uvjere da li je covjek stvarno nacista ili nije? :roll:

Ovdje govorim o percepciji Hrvatske u svjetskoj javnosti: prvo svastika, pa pomocnik nacista. Sta se desava, jebote? :crazy:
Fulao si poantu i ono što sam rekao u komentaru iznad.
Znam ja kakav je to pozdrav i što je vikao Šimunić, ali isto znam i tko je i odakle je Šimunić i kakvo je razmišljanje ljudi kao što su Šimunić. Opet, ne opravdavam to nimalo niti se može opravdati, ali moraš shvatiti taj mentalni sklop. Ne znanje ne opravdava, ali zato se treba obrazovati i tu osobu/e naučiti vrijednostima.

Percepcija hrvata iz latinske amerike i australije ( a i drugih van matice) je sljedeća:
- NDH je bio izraz težnji hrvatskog naroda
- pozdrav za dom spremni je stari hrvatski pozdrav i nema veze s fašizmom
- srbi su zli i imaju tri prsta
- srbi i komunjare su krivi za sve zlo što se dogodilo hrvatskom narodu od stoljeća sedmog
- katolička crkva je jedina koja je uvijek bila uz hrvatski narod
- nijemci su dobri dečki, britanija i francuska su za srbe i zli su
- hdz je jedina domoljubna opcija i može pomoći hrvatskom narodu na putu do blagostanja
- sdp su srbi, komunjare i domaći srbi
....
....
(naravno, ne treba generalizirati)

Kad netko odrasta u takvom okruženju, kad je njegova glava filana raznim povijesnim neistinama i iluzijama onda je sasvim normalno da takva osoba zapjeva "Evo zore evo dana" ili pozdravi "Za dom spremni".
Mnogi koji viču za dom spremni ni sami ne znaju što je to i kakvo ima značenje. Jedan od njih je i Josip Šimunić. Šimunić sigurno nije fašist ni ustaša ni nacist. U njegovoj priči stvari se ne mogu izvaditi iz konteksta i mora se uvijek dati cjelokupni pogled na stvar.

Šimunić je dobar dečko kojeg se vješto izmanipuliralo. Pa isti je u Berlinu živio i igrao sa onim Srbinom, kako se ono zove, Pantelić ja mislim. I ne samo on, bilo je tu još masa drugih igrača, ljudi raznih nacija, rasa, vjera, opredjeljenja...

Prije bih mogao okarakterizirati kao fašistu/ustašu/nacista Igora Štimca nego Šimunića.

A i što se tiče svastike, tu je isto sasvim pogrešno gledanje. Može o toj svastici pisati 5 Sunova ili onih njemačkih bildova i vrtiti da su hrvati fašisti i ovakvi ili onakvi, ali to ima veze s istinom isto kao i činjenica da je zemlja ravna ploča. Svastika je izraz gnjeva, ljutnje i bijesa dijela navijača protiv vodstva HNS-a. I gotova priča. To je bio način da se svastikom izbaci reprezentacija kako bi vrhuška otišla jer ako nema repke na prvenstvima nema ni eura. A tamo gdje nema eura nema ni mamiža, vrbanovića, šukera, srebrića i ostalih daltona...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 19:02

Signore je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la: Ovdje govorim o percepciji Hrvatske u svjetskoj javnosti: prvo svastika, pa pomocnik nacista. Sta se desava, jebote? :crazy:
Boli ih za percepciju svjetske javnosti, zive po svom :mrgreen:
Točno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2015, 19:09

Skroz se krivo shvatilo...stvar je u tome koliko su HNS i onaj dio koji sve to podržava jos jednom licemjerni.S jedne strane se svako malo vrišti o nekakvim huliganima i kako se oni bore protiv njih,rušitelja reprezentacije,a s druge strane to što "dan ranije" osuđuju sada primaju u stožer i takvi im ljudi vode savez.Tek toliko da se još jednom vidi o kakvim se ljudima radi.

A za Šimunića me zaboli,nebitan lik u ovom trenutku.Svastika pak znamo s kojim ciljem je napravljena.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 19:10

Tek sad pročitao da je Ante Miše pomoćnik Čačiću..

Ante, Ante, Ante, srami se! :puke:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 sep 2015, 19:21

dubrava je napisao/la:Tek sad pročitao da je Ante Miše pomoćnik Čačiću..

Pa dok su krenule price da ce Cacic uzet reprezentaciju receno je i da je Mise pomocnik. Nikakvo iznenadjenje.

Meni je zanimljivo da je malonogometni klub Nacional prvi objavio ime novog izbornika pravdajuci se da su oni dio HNS-a i da poznaju takve informacije. Objava je bila jos 7.9., a nakon toga su krenule price o Cacicu. Dakle, znali su svi ljudi u HNS-u, poskrivecki se javljalo nesto javnosti, a ovi su jedini imali muda na sluzbenoj stranici objaviti ime izbornika dva tjedna prije sluzbene objave.

Nekoliko dana nakon njihove objave po javnosti su kruzile informacije o velikom broju imena, netko je trpao novinare svakakvim informacijama, a tek mozda tjedan dana nakon njihove objave pocele su price da je Cacic definitivno izbornik.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 22 sep 2015, 19:28

Signore je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Tek sad pročitao da je Ante Miše pomoćnik Čačiću..

Pa dok su krenule price da ce Cacic uzet reprezentaciju receno je i da je Mise pomocnik. Nikakvo iznenadjenje.

Meni je zanimljivo da je malonogometni klub Nacional prvi objavio ime novog izbornika pravdajuci se da su oni dio HNS-a i da poznaju takve informacije. Objava je bila jos 7.9., a nakon toga su krenule price o Cacicu. Dakle, znali su svi ljudi u HNS-u, poskrivecki se javljalo nesto javnosti, a ovi su jedini imali muda na sluzbenoj stranici objaviti ime izbornika dva tjedna prije sluzbene objave.

Nekoliko dana nakon njihove objave po javnosti su kruzile informacije o velikom broju imena, netko je trpao novinare svakakvim informacijama, a tek mozda tjedan dana nakon njihove objave pocele su price da je Cacic definitivno izbornik.
Nisam to uopće upratio. Tek maloprije vidio...
Jebga, ispada Žepčak prije informiran od mene purgera :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 22 sep 2015, 19:32

Jbg, jos uvijek te ta purgerija nije pravo uhvatila, jos uvijek te Zenica drzi :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 sep 2015, 19:33

Signore je napisao/la:Meni je zanimljivo da je malonogometni klub Nacional prvi objavio ime novog izbornika pravdajuci se da su oni dio HNS-a i da poznaju takve informacije. Objava je bila jos 7.9., a nakon toga su krenule price o Cacicu. Dakle, znali su svi ljudi u HNS-u, poskrivecki se javljalo nesto javnosti, a ovi su jedini imali muda na sluzbenoj stranici objaviti ime izbornika dva tjedna prije sluzbene objave.
Sjetimo se i podrške krimosima.Kako će gorit Dom Sportova protiv Nacionala... :zviz:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 22 sep 2015, 20:28

Evo kralja :tokralju: Kad se sjetim pred Svjetsko koja je to bila zayebancija :rol: :rol:
Da sam izbor najbolji vidi se iz aviona
A svi dobro znate i da živim blizu stadiona
Preko 20 godina, po raznim sam klubovima
Sve sam sam izborio, plesao po rubovima

Vodio sam najbolje, u regiji što imamo
U Europi sa mnom i Maribor i Dinamo
Za voditi repku imam puno motiva
A za mnom sad plače cijela Lokomotiva

Ja repki dođem, ko na desetku kec
Tko ne misli tako, proći će k'o (Vlado) Zec
Ja sam svoje znanje uvijek nesebično prenio
Gadafijev kraj je počeo kad je mene smijenio

Ma vidim ja da vama, nitko nije po volji
I ozbiljno vas pitam, zar ima netko bolji?
Sad svima govorite, da me izabrao tatta
Ma da se njega pitalo on bi postavio bratta

Moje je iskustvo, meni bilo spas
Izabr'o me odbor, svi u jedan glas
Kažu samo Miško mene nije htio
Ma ne bi on protiv, čak i da je smio

Vi želite da odem al neće vam to proći
Jer repka će sa mnom na euro doći
Provesti ću guske kroz ovu magluštinu
Rasturit ću Bugare k'o njihovu skupštinu

Uspio sam čak i dobre suradnike skupit
Joe je uvijek spreman, i Jozak je na klupi
Uzeo sam čak i nekog od dole
Pa nek netko kaže, da se sove i miševi ne vole

p.s.

Na kraju da vas pitam jer stvarno me zanima
Zašto se promijenila ta tiha većina
Zašto im se toliko namrštilo lice
Po čemu sam ja drugačiji od Nike i Štice

Zašto nas i dalje ne čekate sa smiješkom
**** vas godinama, a tek sad vam je teško?
Zašto jednostavno i dalje ne šutite?
Sad ne biste progutali, a godinama pušite

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.