Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Dominacija! 9-24 posle prve cetvrtine! 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Samo 9 poena su dali za četvrtinu. Bravo dečki ! 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Stvarno je steta sto ova generacija sa Jukom ne igra A diviziju, jer fakat bi bili mocni jos uz Sulejmanovica, grmilo bi...
Al nema veze... Iduce god Buza, Alibegovic, Sulejmanovic i jos neki mogu igrati ponovo za U20 selekciju pa potpomognuti Sandrom, Polutkom i jos nekim 96. god napasti odlican plasman na EP... A to je barem cetvrtfinale...
Al nema veze... Iduce god Buza, Alibegovic, Sulejmanovic i jos neki mogu igrati ponovo za U20 selekciju pa potpomognuti Sandrom, Polutkom i jos nekim 96. god napasti odlican plasman na EP... A to je barem cetvrtfinale...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Molim ove koji su otisli uzivo pratiti ovaj mec da napisu neki malo opsirniji izvjestaj sa utakmice. Da vidimo malo kako je to u stvarnosti izgledalo, je l' bilo kakavih monster dunkova od strane Juke, kakvi su bili Nedim, Adin i svi ostali momci. Bio bi' im jako zahvalan! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
+1kobe24 je napisao/la:Molim ove koji su otisli uzivo pratiti ovaj mec da napisu neki malo opsirniji izvjestaj sa utakmice. Da vidimo malo kako je to u stvarnosti izgledalo, je l' bilo kakavih monster dunkova od strane Juke, kakvi su bili Nedim, Adin i svi ostali momci. Bio bi' im jako zahvalan!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Belgijanci za 6 minuta u 2/4 nisu postigli nista iz igre,pogodili samo dva poena sa slobodnih bacanja 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Kakav je Juka ?
De malo izvjestavajte!
BTW
Gdje se tacno nalazi ta dvorana na Ilidzi ?
De malo izvjestavajte!
BTW
Gdje se tacno nalazi ta dvorana na Ilidzi ?
8p,8sk,1as, 3 licne, 3 izgubljeneMilaKunis je napisao/la:Kakav je Juka ?
De malo izvjestavajte!
?
S'a ce Belgija
Juka razbija sve
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 290&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Juka razbija sve
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 290&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Dugo ce ovaj nas Jusuf sazrijevati,po svemu onome sto sam ja vidio u njegovoj karijeri i igri do sada...Lik je 'vruca glava' na terenu,po meni.

Sve pod kos guraju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Puno faulova pravimo, dakle igrase agresivna odbrana... Razbili ih u prvoj, u drugoj je ofanziva malo stala ali odbrana bila dobra...
Sve u svemu jako dobro za početak... Prva tekma, bitno je probiti led i pobjediti!!!
Sent from Angelina's bed
Sve u svemu jako dobro za početak... Prva tekma, bitno je probiti led i pobjediti!!!
Sent from Angelina's bed
- storm_raider
- Kontakt:
Slazem se, zato ce mu dobro doci prisustvo NBA lige u zivotu, cisto da ga malo "spusti". Samo rad, rad i rad!NEZALAGANJE je napisao/la:Dugo ce ovaj nas Jusuf sazrijevati,po svemu onome sto sam ja vidio u njegovoj karijeri i igri do sada...Lik je 'vruca glava' na terenu,po meni.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Slazem se, zato ce mu dobro doci prisustvo NBA lige u zivotu, cisto da ga malo "spusti". Samo rad, rad i rad
Yebeni problem staviti par kamera, spojiti kablove i naci komentatora i graficara i realizirati prenos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.