Zvjezdan Misimović

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 05 mar 2014, 21:46

emir_ je napisao/la:Zvjezdane, vrati seeeeeeeeeeeeeeeeee
Tako je brate. Hocemo Misketa
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 05 mar 2014, 21:48

Zvjezdane,spremi se ljubi te brat.Spremi se i pokazi ovim poluamaterima kako se igra.
I molim te kralju,ne oprastaj se poslije SP ni za zivu glavu,trebamo te jos,igraj dok god mozes imalo potrcat.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 05 mar 2014, 21:51

drummer je napisao/la:Zvjezdane,spremi se ljubi te brat.Spremi se i pokazi ovim poluamaterima kako se igra.
I molim te kralju,ne oprastaj se poslije SP ni za zivu glavu,trebamo te jos,igraj dok god mozes imalo potrcat.
Pa eto igro je u svim utakmicama u zadnje vrijeme u kojima smo se blamirali, pa je bio među najgorim na terenu, pusti te priče više Miske nije ni sjena starog Misketa.
Zadnu dobru utakmicu je odigro protiv Grčke, a to je pravo davno bilo.

Po tvojoj logici bi i Baljić mogo igrat jer zna s loptom više od ovih levata

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 05 mar 2014, 22:54

Koliko nesto vrijedi shvatis tek ka toga nem.Miske vrati se.Jadna ova reprezentacij bez tebe.Nabije sve ove amatere na klinac zajedno sa onima koji tebe osporavju.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2014, 22:58

tek se sada vidi koliko je Misimovic vazan igrac za reprezentaciju... prijeko nam je potreban,mi jednostavno osim njega nemami igraca koji moze i zna stati na loptu,asistirati napadacima... ima 32 godine,moze on nama jos puno pomoci!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 mar 2014, 23:00

Miske je bog i batina za sve i jednog igrača u reprezentaciji, kakav Pjanić kakvi bakraći. Samo jbg višak kila i manjak treninga čine svoje. Da hoće otići u Bundesligu da se steše i opet pokaže ko ja najbolji u ovoj generaciji. Još on može ponuditi dosta ovoj reprezentaciji samo ako to hoće.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 01:47

[youtube][/youtube]

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 06:39

Zbog njega su se proslavili Džeko i Grafite. Kad se samo sjetim izjava Sušića o Misimoviću i da ne može igrati za reprezentaciju jer igra u kineskoj ligi, grozno.

Danas se taj isti selektor vadi na igri reprezentacije (opravdano) zbog nedostatka Misimovića i Pjanića u ekipi.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 06 mar 2014, 07:54

Neutral je napisao/la:Zbog njega su se proslavili Džeko i Grafite. Kad se samo sjetim izjava Sušića o Misimoviću i da ne može igrati za reprezentaciju jer igra u kineskoj ligi, grozno.

Danas se taj isti selektor vadi na igri reprezentacije (opravdano) zbog nedostatka Misimovića i Pjanića u ekipi.
koji karakter od selektora :oops: odnosno čovjeka

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 mar 2014, 08:04

Neutral je napisao/la:Zbog njega su se proslavili Džeko i Grafite. Kad se samo sjetim izjava Sušića o Misimoviću i da ne može igrati za reprezentaciju jer igra u kineskoj ligi, grozno.

Koliko ja znam, selektor niti u jednom trenu nije odustao od Zvjezdana. Samo je govorio da mu je bitno da igra, pa i u Kini ako treba, ali da svakako nije zadovoljan što je otišao tako daleko.
Znam da je Zlaju otpisao zbog Kine, ali ne i Misketa.

Ako imaš dovoljno jasnu izjavu gdje je Safet to rekao, molila bih te da staviš, da se podsjetim. Hvala. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 08:14

Sve je rekao Misimović.

[youtube][/youtube]

;)

Još nešto? :ugeek:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 15:30

Jos jednom Miske spusta svojim hejterima, svojim izostajanjem. A pogotovo jos ovo sto je Pape govorio za njega.. :oops:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 mar 2014, 16:21

Neutral je napisao/la:Sve je rekao Misimović.

[youtube][/youtube]

;)

Još nešto? :ugeek:
Joj, ja kontam ti barataš pravim informacijama za ono što si već napisao (kineska liga), kad ono šipak. Ovo je bilo 2011. godine, a Miske ti je u Kini od 2013. ;)

To ne umanjuje činjenicu da je Pape loše postupio prema najboljem igraču (koji u to vrijeme nije igrao ni na kapaljku), ali nemoj izmišljati nešto, ako ima ljudi upućenijih od tebe.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 16:58

Zamisli kakav idiot trebas biti pa reci najboljem igracu svih vremena ove reprezentacije:Mene bi bilo stid doci na okupljanje a da ne igram u svom klubu.Kao da Miske namjerno nije htio igrati u klubu.
Pa kretenu sto si mu slao poziv onda?Znam ja odgovor,nisi imao m.da da mu ga ne posaljes jer bi te navijaci lincovali.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 mar 2014, 17:03

Podrska Zvjezdanu Misimovicu!

Miske ti si legenda i vole te bh. navijaci!

Covjek je korektan i pravi profesionalac...koji je nazalost morao trpiti svakakve uvrede od Susica.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 06 mar 2014, 17:47

Pauk je napisao/la: Covjek je korektan i pravi profesionalac...
Jeste. Ali na zalost za njega posto mi idemo na svjetsko prvenstvo u fudbalu, a ne korektnosti i profesionalizmu mora se isto spomenut da:

Covjek ima 31 godinu (32 do pocetka SP-a)
Covjek ima barem 5kg sala viska na svom tijelu i kondicija mu je ko k.....

Oko jedne od ove dvije stvari ne moze nista uradit, ali oko druge moze. U glavnom nije za jucerasnju utakmicu jos nista uradio. Sam kaze da hoce u Bundesligu da se vrati. Neka se uozbilji onda jer nece imat bolju reklamu za sebe nego SP, cak i ako samo za sebe bude igrao a ne za BiH.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 19:35

ZgemboAdislic je napisao/la:
Pauk je napisao/la: Covjek je korektan i pravi profesionalac...
Jeste. Ali na zalost za njega posto mi idemo na svjetsko prvenstvo u fudbalu, a ne korektnosti i profesionalizmu mora se isto spomenut da:

Covjek ima 31 godinu (32 do pocetka SP-a)
Covjek ima barem 5kg sala viska na svom tijelu i kondicija mu je ko k.....

Oko jedne od ove dvije stvari ne moze nista uradit, ali oko druge moze. U glavnom nije za jucerasnju utakmicu jos nista uradio. Sam kaze da hoce u Bundesligu da se vrati. Neka se uozbilji onda jer nece imat bolju reklamu za sebe nego SP, cak i ako samo za sebe bude igrao a ne za BiH.
Zato se Medunjanin koje vi pojedinci forsirate ubi od trke,dok se okrene na lijevu nogu,protivnicka odbrana se moze i postaviti i usput pojesti sendvic,frajer ne zna sutnut loptu desnom nogom.
Ne s.rite vise.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 06 mar 2014, 19:53

drummer je napisao/la:Zamisli kakav idiot trebas biti pa reci najboljem igracu svih vremena ove reprezentacije:Mene bi bilo stid doci na okupljanje a da ne igram u svom klubu.Kao da Miske namjerno nije htio igrati u klubu.
Pa kretenu sto si mu slao poziv onda?Znam ja odgovor,nisi imao m.da da mu ga ne posaljes jer bi te navijaci lincovali.
Ovo nije tačno!!! izjavio je da bi ga bilo stid da se pojavi u takvom fizickom stanju- što znamo da nije strano zvjezdanu. Ako ga vec poseravate onda ga poseravajte za ono sto je uradio ili rekao. Bar za papeta ne treba izmišljati.
Mislim da je tada pape bio potpuno u pravu i relano miske je jedino u to vrijeme kod njega i igrao.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 06 mar 2014, 22:47

Koda su vehabija i slina Arturo Vidal koliko ih spominjete ovaj prvi nit trci nit zna desnom dotacu loptu a ovaj drugi s djetetom od 5 godina ne moze duel dobiti...

Miske im je svima jos ucitelj fudbala pa makar imo 20 kila viska.

Ovi nek trce ko kerovi za njega svakako mu znanjem ne mogu prismrditi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2014, 22:49

Miske ne igra jednu utakmicu i onda ga dizu u zvijezde. :lol: A zaboravljaju da je bio kriminalan u zadnjih 5-6 utakmica i da je jedan od glavnih problema u igri reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.