jbem ti napolitanku ,glupane jedan glupiEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
legenda, ne radi mi to
![]()
![]()
![]()
pa rekli smo da cemo osnovat novi kluuub!!!! joj odes li u cvajtu!!!
![]()
![]()
HAJDE NAPOLI, NIKAD VISE NECU JEST NAPOLITANKE!!!!
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
LUKARELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII <33333333333 odoh do granapa, napolitanke kupit, sacekajte me tu, da slavimo baraz Dragonsalegenda reala je napisao/la:jbem ti napolitanku ,glupane jedan glupiEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
legenda, ne radi mi to
![]()
![]()
![]()
pa rekli smo da cemo osnovat novi kluuub!!!! joj odes li u cvajtu!!!
![]()
![]()
HAJDE NAPOLI, NIKAD VISE NECU JEST NAPOLITANKE!!!!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
..eh eto ga
..sad lagani preokret i to je to 
- spielführer_21
- Kontakt:
Mislim da je u Italiji međusobni dvobojilegenda reala je napisao/la:sumnajm da im treba ,jer bi krenuli u napad Lazio vodi ,ali oni samo drže loptu što dalje od svog golaspielführer_21 je napisao/la:Sad ne odgovara Udinama, moraju pobjediti.. Mada će to opet biti 1:0, tako da mi gubimo. Uzdamo se u druge retultate..legenda reala je napisao/la:Eto 1:1 Juve sad mi imamo drugu ligu direktno
A Milan ostaje budi siguran 0:0 ili 1:0(gledam meč i niko ništa ne pokušava odgovara im 0:0)
ako se gleda gol razlika oni imaju +22 a Lazio +14 tako da bod im je dovoljan
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- CollegeGunner
- Kontakt:
Sigurno smo u drugoj ligi! Hvala Napoli! Cestitke saigracima.
Usput, @Spiely, ti ne rece jel' ti se svidaju novi znak i dresovi?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jbm ti glupe Talijene ,razvaljuje ih Juve u drugom i prime gol ,Lucareli jebm li ti mater
E Bosco ,Bosco ,šta nam uradi sa svojim velikim jezikom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma kako da ne, dresovi pogotovo.. Jesmo li zbilja sigurni?CollegeGunner je napisao/la:Sigurno smo u drugoj ligi! Hvala Napoli! Cestitke saigracima.![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Jedina sansa da udjete direktno je da Juve okrene na 3:2, onda bi Pivopije u baraz, uhhh ne bi to valjalo...legenda reala je napisao/la:Pa jbm ti glupe Talijene ,razvaljuje ih Juve u drugom i prime gol ,Lucareli jebm li ti mater
ps Di Natale masio penal!
- legenda reala
- Kontakt:
Idemo Juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jošššššššš jedannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jošššššššš jedannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Jaja mi se tresu jos 3 MIN PALIM LINK AAAAAA
..hajmo Juve mozes ti to
!

- NoName
- Kontakt:
Moji BH Fanaticos su već sigurni putnici za 2. ligu. Na žalost, u zadnjih 5 utakmica samo jedan bod (ako u ovoj zadnjoj utakmici ostane 0:0) a za opstanak su nam trebala 2. Krasno, nema šta. Kao kapiten preuzimam punu odgovornost, prvo zbog loše forme tokom cijele sezone a onda i zbog kiksa prilikom tipovanja kada smo trebali pobijediti a službeno izgubili 3:0 i od tada je sve krenulo nizbrdo...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Megamon
- Kontakt:
Posto smo dobili dva razlike gdje smo sad koji qrac jel' baraz ili direktno cvajta.Ko nam je protivnik u eventualnom barazu ?muhovic je napisao/la:..hajmo Juve mozes ti to!
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
1.Bilder 30p-direktno 2
2.Grizzlis 29p-direktno 2
3.Dragonsi 28p
-baraž
Bosco ovo ti nikad neću oprostiti
2.Grizzlis 29p-direktno 2
3.Dragonsi 28p
Bosco ovo ti nikad neću oprostiti
Dok su se Čekićari ugledali na West Ham i zajedno se sa njima (i vama) uputili u niži rang takmičenja...NoName je napisao/la:Moji BH Fanaticos su već sigurni putnici za 2. ligu. Na žalost, u zadnjih 5 utakmica samo jedan bod (ako u ovoj zadnjoj utakmici ostane 0:0) a za opstanak su nam trebala 2. Krasno, nema šta. Kao kapiten preuzimam punu odgovornost, prvo zbog loše forme tokom cijele sezone a onda i zbog kiksa prilikom tipovanja kada smo trebali pobijediti a službeno izgubili 3:0 i od tada je sve krenulo nizbrdo...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahahahahhah, ostajete u drajti i vi i mali legenda sa BoscomMegamon je napisao/la:Posto smo dobili dva razlike gdje smo sad koji qrac jel' baraz ili direktno cvajta.Ko nam je protivnik u eventualnom barazu ?muhovic je napisao/la:..hajmo Juve mozes ti to!
![]()
- the scouser
- Kontakt:
Klosari izborili baraz
Rezultati su se nevjerovatno poklopili,pa su Cekicari i BHF remizirali,a mi pobjedili do prije ovog kola drugoplasirane na tabeli.Cestitke @domineysnu i @brazzi na golovima,uz numeru :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Hvala Topnici, hvala Admir_Sa druže ostavio si nam još jednu šansu za 2. ligu, koga smo dobili iz treće lige u baražu?
! Garaže ipak ispadaju, iako su ih stotinke dijelile od baraža!
..morao je i Bilder uz nasu pobjedu od dva gola razlike igrati barem nerijeseno,ali su dobili nazalost,i tako ne idemo nigdjeMegamon je napisao/la:Posto smo dobili dva razlike gdje smo sad koji qrac jel' baraz ili direktno cvajta.Ko nam je protivnik u eventualnom barazu ?muhovic je napisao/la:..hajmo Juve mozes ti to!
![]()
..cestitke Bilderu i Grizlijima koji idu direktno,i sretno Dragonsima u barazu !
..nista,sljedece sezone idemo aBd da osiguramo direktan ulazak u cvajtu !!
P.S. ..predstavljanje kompleta novih dresova Pivopija za iducu sezonu ce najvjerovatnije biti ovih dana !
Oj kako ste se provukli, kod nas niko nije zabio gol, ni mi ni BHF... jbg, imamo i mi svog Avrama Grantathe scouser je napisao/la:Klosari izborili barazRezultati su se nevjerovatno poklopili,pa su Cekicari i BHF remizirali,a mi pobjedili do prije ovog kola drugoplasirane na tabeli.Cestitke @domineysnu i @brazzi na golovima,uz numeru :
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.