KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

blazz
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la blazz » 03 dec 2009, 17:08

Imao suspenziju od pet utakmica koju nije odradio već igrao pod drugim imenom odnosno povrijeđenog igrača.
Suspenziju je zaradio još na pripremema protiv Cibone kad je nakon provokacije udario igrača.Cjelokupno gledano ništa novo za turke :D
Sad nakon otkrivanja prevare rigorozno su kažnjeni klub,trener i igrač.Pale su i ostavke.

Svaki od ove trojice što se spominju bi bio pojačanje.Najbolje uzeti onog koji bi mogao igrati već protiv Budućnosti u narednom kolu.Što se tiče Turčina to što je na pripremama udario igrača ne mora ništa da znači jer su oni temperamentni.U prevari je on vjerovatno najmanji krivac.Znam kako to kod nas u sportu ide po omladinskim ligama gdje se šverca sa rodnim listovima.To je uglavnom najviše do trenera odnosno kluba.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 dec 2009, 22:08

posuditi naglu na 2 godine i dobri mi :D rakocevic je igracki jako dobro pojacanje ali ne moze igrati u ovoj polusezoni za nas nikako a nama je cilj izvuci koju pobjedu... jazvin teško da ce zaigrati za nas. drago mi je da se sa hajricem smirilo ovo ja sam ga vec bio prezalio
You are someone else I am still right here

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 04 dec 2009, 00:01

Molio bih za tačan info šta je sa ovim Mirzom Sarajlijom......čitam o tome kako ima neku povredu zbog koje ne može ni da se bavi košarkom, a niko da kaže tačno o čemu je riječ???

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 dec 2009, 00:42

dnalydal je napisao/la:Molio bih za tačan info šta je sa ovim Mirzom Sarajlijom......čitam o tome kako ima neku povredu zbog koje ne može ni da se bavi košarkom, a niko da kaže tačno o čemu je riječ???
znaci covjek ima zglob koji niko nema(tako je strasno da covjek normalno hoda)....dobro je da se ikako bavi kosarkom.....to je strasno......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

slavko
Kontakt:

Post Postao/la slavko » 04 dec 2009, 00:45

Elvir Ovčina na Polzeli
Hopsi iz Polzele so se še dodatno okrepili na centrskem položaju. Pogodbo za nedoločen čas je s klubom iz Spodnje Savinjske doline namreč podpisal izkušeni Elvir Ovčina.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 04 dec 2009, 01:05

slavko je napisao/la:Elvir Ovčina na Polzeli
Hopsi iz Polzele so se še dodatno okrepili na centrskem položaju. Pogodbo za nedoločen čas je s klubom iz Spodnje Savinjske doline namreč podpisal izkušeni Elvir Ovčina.
strasan igrac :lol:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 04 dec 2009, 01:13

bas nam treba jedan igrac tipa nalge....malo temperametniji......jako dobar igrac inace...po meni bolji i od rakocevica a posebno od jazvina....mozda ima sanse da ga savez pusti, ipak je bila u pitanju pripremna tekma kada je igrao pod drugim imenom i tako zaradio kaznu s obzirom na suspenziju....
I feel devotion!!

amercheka
Kontakt:

Post Postao/la amercheka » 04 dec 2009, 13:12

ma nagla je dobar igrac ali igracki je inteligentan ko 3 budale... :D
jos nam je samo retard falio :mrgreen:
Vince Carter-Best Dunker of All Time!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 dec 2009, 14:00

Ma sve je to jad i čemer i ja baš i ne očekujem da će nam to pomoći da ne ispadnemo iz lige.Jer situacija u kojoj zaostajemo dosta pobjeda za opstankom , a igrači su nam u kurc. ili su povređeni jasno govori da samo čudo na nivou neke mudžize nas može spasiti ispadanja i igranja sljedeće godine Lige12.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 04 dec 2009, 15:55

neno#4 je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Molio bih za tačan info šta je sa ovim Mirzom Sarajlijom......čitam o tome kako ima neku povredu zbog koje ne može ni da se bavi košarkom, a niko da kaže tačno o čemu je riječ???
znaci covjek ima zglob koji niko nema(tako je strasno da covjek normalno hoda)....dobro je da se ikako bavi kosarkom.....to je strasno......
Ne znam o čemu može biti riječ. Je li čovjek povrijeđen ili ima neku urođenu deformaciju. Gledao sam ga prošle godine u euroligi i ostavio je jako pozitivan dojam na mene. NE zaboravimo da mu je tek 18 godina. Ove godine ga nema ni na mapi, ne znam je li taj njegov čudni zglob razlog tome i kako je u tom slučaju uopšte bilo moguća da ga Bosna uzme. Baš me zainteresirao taj slučaj......ako niej frka nek mi neko na pm pošalje o čemu je tačno riječ.......

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 04 dec 2009, 22:03

Svaka čast za večerašnju borbenost, koja je nagrađena pobjedom! :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 dec 2009, 22:03

ajde napokon, čestitke...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 04 dec 2009, 22:47

Amin illahi Jarrabi napokon pobjeda...dramaticna pobjeda, al nadam se da cemo napokon krenuti da igramo kako treba...Bosna je veliki klub i tradicija se nebi trebala prekinuti...Igraj Bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe Ale ale ale aleee :D :D :D
mB!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 04 dec 2009, 22:54

Mnogi koji se dosada nisu ni vidjeli su nocas dosli do zraka i prostora. Borbenost je morala dati rezultata. Solidno vodjenje s klupe, cak se i vidjelo par uigranih akcija. Hajric covjek utakmice.
Bravo mi.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 dec 2009, 22:56

Barney Stinson je napisao/la:ajde napokon, čestitke...
Prvo i ja kažem napokon ;)
Drugo hvala na čestitkama ;)
Treće, ja ocekujem da nas pustite kad vam budemo gostovali, jbg moramo se podržavat :lol: :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 dec 2009, 22:58

Nek ste i vi procepili, pa nek ide sve dovraga....
Congratz....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 04 dec 2009, 23:05

i Bajic zivnuo sve cestitke Goranu Sehovcu ,momci su izasli iz grca

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 dec 2009, 23:06

The Game je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:ajde napokon, čestitke...
Prvo i ja kažem napokon ;)
Drugo hvala na čestitkama ;)
Treće, ja ocekujem da nas pustite kad vam budemo gostovali, jbg moramo se podržavat :lol: :lol: :lol:
sve zavisi oce li nama trebati za final 4 :D :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 dec 2009, 23:16

[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 04 dec 2009, 23:23

Dobra stara vremena :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 8 gostiju.