AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L-Train
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 20:12

Ispod 500 cega :lol: :lol:

S obzirom na kvalitet kakav posjeduju ova dva igraca logicno je da bi Fabregas barem 10-15mil. trebao biti skuplji.Eh sad druga je stvar sto ga Palermo ne zeli prodati nekom klubu iz serie a i sto se Zamparini pravi budala i izlazi u javnost sa nekim basnoslovnim ciframa ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 20:16

L-Train je napisao/la:Ispod 500 cega :lol: :lol:

S obzirom na kvalitet kakav posjeduju ova dva igraca logicno je da bi Fabregas barem 10-15mil. trebao biti skuplji.Eh sad druga je stvar sto ga Palermo ne zeli prodati nekom klubu iz serie a i sto se Zamparini pravi budala i izlazi u javnost sa nekim basnoslovnim ciframa ;)

Pa znas ti da je Fabregas konstanto povrijedjen i to je velik rizik da se otkupi takav igrac za 500.. nema sanse da ce ko dati toliko.. Ovaj pastore vec godinama igro fino , i vrijeme je da prodje u veci klub ..samo ce da kosta i kosta.. :oops:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 20:22

SoloJuve26 je napisao/la:

Pa znas ti da je Fabregas konstanto povrijedjen i to je velik rizik da se otkupi takav igrac za 500.. nema sanse da ce ko dati toliko.. Ovaj pastore vec godinama igro fino , i vrijeme je da prodje u veci klub ..samo ce da kosta i kosta.. :oops:
to stoji i jeste rizik,ali ako cemo gledati suhi kvalitet tu mu Pastore ne moze parirati i ko zna mozda Fabregasa ove sezone konacno zaobidju povrede.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jun 2011, 20:30

L-Train je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:

to stoji i jeste rizik,ali ako cemo gledati suhi kvalitet tu mu Pastore ne moze parirati i ko zna mozda Fabregasa ove sezone konacno zaobidju povrede.
Ma tesko,al haj pokazat ce se.. uglavnom dobar ti je avatar :oops:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 jun 2011, 20:38

sto se ono kaze zivi bili pa vidjeli ;)

a jest vala,lijep mi je avatar sto jest jest :mrgreen:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 21 jun 2011, 22:48

Prioritet je prednji vezni nego zadni vezni, jer Bommel moze odraditi iducu sezonu....iskreno nebi volio da dovedu Hamsika jer on nije taj koji se moze nositi da bude gl kkreativacniti on to je po prirodi...opet nebi puno dobili s njima i sredina nam bi bila slaba mislim za LP....e sada ako bi Gansa doveli ili Modrica ili nekoga slicnnog puno bi se toga promjenilo... Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima....po meni bi najbolje legao Pastore, ali ono magare veli da talijani nemaju para za njega momaka koji ima 0 nastupa u LP i najjaci timovi protiv kojih je igrao su bili Inter i Milan cast romi i juventusu.....prema tome moje misljenje je da njegova cijena iznosi 30 milja i dovidjenja...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 jun 2011, 13:43

meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
:?:

Cesc Fabregas since 2004(17-24) – goals 52 , assists 88, total apps 310
Xavi Hernandez since 2004(24-31) – goals 49, assists 65, total apps 347

mislim stats. nisu potrebne da se potkrijepi da Cesk nije zadnji vezni ako se pogledala jedna utakmica Arsenala u zadnjih 7 godina..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jun 2011, 14:16

Raul_64 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
:?:

Cesc Fabregas since 2004(17-24) – goals 52 , assists 88, total apps 310
Xavi Hernandez since 2004(24-31) – goals 49, assists 65, total apps 347

mislim stats. nisu potrebne da se potkrijepi da Cesk nije zadnji vezni ako se pogledala jedna utakmica Arsenala u zadnjih 7 godina..

ali nije ni prednji vezni ako to mislis pokazati jbg uvijek tekmu pocinje za mjestu zadnjeg... Milanu treba klasicni prednji vezni igrac, prije nego Cesc

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 jun 2011, 14:50

Daj ba sta se brukate..pa lik igra cisto naprijed kakav crno zadnji vezni ..o cemu vi pricate ,,zadnji vezni je cambiaso ,,gatusso busquets itd...lik je cisto naprijed moze igrat i AMC STO I IGRA U ARSENALU ,,pa je vi gledate utakmice Arsenala ,,halo ba.. : van persie
.............arshavin.....fabregas....nasri ....
...................wilsher.....diaby................ ovo je Arsenalova formacija koja se proteze cijelu godinu (naravno ako igraci nisu ozlijedeni ,,npr fabregas il neko drugi ,,al kad su u punom sastavu ovako se igra.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 16:34

kažu da ganso ide na kurs italijanskog jezika već par mjeseci, hajmo galiani dovedi to u milan 8-)

danas jedan loš potez u ovom mercatu pola astorija prodato cagliariju tako da on više s milanom nema ništa a djeluje mi kao dobar igrač, od bonere sigurno bolji :roll:

boateng, paloschi i faraon danas i zvanično milanovi igrači kaže galiani da svi ostaju u milanu ove sezone, a na posudbu bi mogao straser, navodno u novaru.

leonardo bi navodno antoninija u PSG vodio :lol: , treba ga na leđima odnijeti ako je tako
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:38

Oce biti nesto od ove dvojice:
1.Kevin Prince Boateng
2.Alberto Paloschi
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 16:41

Tribalian je napisao/la:Oce biti nesto od ove dvojice:
1.Kevin Prince Boateng
2.Alberto Paloschi
od paloschia ne očekujem puno da će igrati, možda mu je bilo bolje da je otišao u neki manji klub na posudbu, jer biće tek 5-6 opcija u napadu,
a od boatenga je već bilo itekakve koristi za milan u protekloj sezoni sve što je odigrao bio je jedan od boljih, zabio nekoliko važnih golova imao par asistencija, jak ko beton, brz, ma extra igrač i mislim da će on biti jako puno minuta na terenu u predstojećoj sezoni

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:45

tony-mortale je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Oce biti nesto od ove dvojice:
1.Kevin Prince Boateng
2.Alberto Paloschi
od paloschia ne očekujem puno da će igrati, možda mu je bilo bolje da je otišao u neki manji klub na posudbu, jer biće tek 5-6 opcija u napadu,
a od boatenga je već bilo itekakve koristi za milan u protekloj sezoni sve što je odigrao bio je jedan od boljih, zabio nekoliko važnih golova imao par asistencija, jak ko beton, brz, ma extra igrač i mislim da će on biti jako puno minuta na terenu u predstojećoj sezoni
Ma video sam ,ali ne znam italijanski :mrgreen: ,video sam da se nesto "mulja" sa Djenovom oko njih dvojice,zato sam te i pitao da nisi upucen mozda.Nisam shvatio najbolje o cemu se radi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 17:09

pa paloschi je bio co-ownership sad je potpuno milanov igrač, a boateng je bio genoin igrač lani al na posudbi u milanu i sad je i on otkupljen, a ranije i amelija takođe iz genoe, kao i sad ovaj mali el sharawy.
a čak se spominje da će sad kupiti vidala i dati ga milanu na posudbu, a dogodine nam prodati kučku :lol:
ne kontam koja im je to logika u đenovi al jbg

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 22 jun 2011, 17:34

Ti nisi dobar , pratis li ti fuddbal ikako :?:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 20:04

Sky sport 24 javlja da je dogovorena zamjena golmana izmešu milana i cagliarija, amelija bi treba za sardiniju a u milan bi trebao doći Federico Marchetti, tu su negdje po godinama ali čini mi se da je marchetti malo ipak kvalitetniji a i odnedavno je i reprezentativac tako da ako se ova zamjena i ostvari milan mi tu dobro prošao čak ako i doplati nešto, amelia i nije dobijao nešto puno prilike a i ono što j branio nije baš bio najsigurniji

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 jun 2011, 20:11

Cini mi se da su posudbe u pitanju.Jos uvijek se ceka odgovor i jednog i drugog golmana (tacnije Amelie,jer Marcchetti bi bio lud da odbije :D )
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 20:24

ma prije će biti obrnuto jer amelija u milanu sigurno neće biti prvi golman ni ove sezone a u cagliariju bi vrlo vjerovatno bio, a marchetti koliko god da je kvalitetan morao bi se boriti za mjesto u prvih 11 sa ove sezone fenomenalnim abiatiem koji još dakle ima i kredita i kod trenera i navijača.
mada mjesto golmana nije neki veliki problem, ok nijedan nije baš svjetska klasa, ali i ovi koje sad imamo a i marcheti ako dođe su vrlo dobri golmani i što se toga tiče sve je ok.
hajmo već jednom tog veznog dovesti :twisted:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jun 2011, 01:57

ameltara je napisao/la:
Ti nisi dobar , pratis li ti fuddbal ikako :?:
ajde nemoj biti ''pametan'' ni govoriti da bi Cesc imao vise asiss od Pastorea ili slicnih njemu igraca, govorim samo da ovakvom Mlanu ne treba sada Cesc, jer Cesc moze ponuditi 10 asiss, ali Milanu treba igrac koji ce asistirati i davati golove, ne kazem da to cesc ne moze, ali prirodno njegova pozicija nije prednji vezni ono sto treba milanu, nama treba igrac od kojeg ce se u svakoj tekmu traziti da namjesta napdacima golove, a Cesc ako to uradi u toku tekme ok , ako ne njegovo je uzeti loptu od halfova i dati kvalitetan pas prema sredini slicno kao Prilo, ako asistira za gol odlicno ako postigne jos bolje, ali se to od njega ne ocekuje toliko , koliko da razigrava odbranu i vezni red... ja pratim arsenal duze i od Cesca i Gilberta Silve odvojite PES od stvarnog fudbala... ovo je ekvivalent da navijaci Juventusa govore doveli smo Prila on ce asistirati u napad u svaku tekmu, pa haloooooo cekaj malo.....
kad je dosao u Arsenal s svojih 16 godine pored SIlve guro ga je Arsen na zadnjeg veznog i tu se afirmirao da bi posljednjih godina vise krenuo ka napred....

prirodno iste pozicije igraca; Prilo, Fabregas, Viera, de Rossi, Bommel etc znaci po prirodi klasicni zadnji vezni koji imaju strasan pregled igre znaju asistirati i postici gol, ali brate ne mozes ti od njega ocekivati da bude predni vezni te u tekmi da asistira ili postize golove.... a to trenutno MIlanu ne treba jer Bommel moze ovu seznou odigrati zadovoljavajuce.....
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 23 jun 2011, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2011, 02:03

meskelin, ti očigledno nisi nikad pratio Arsenal i Cesca. Njegova pozicija je playmaker ili AMC.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []