Čuj pečenje, hahahaha!Old tawn je napisao/la:Ma dati im stoju,to ce im biti dovoljna kompenzacija.I ako budu dobri odvesti ih na pecenje i dosta..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Ribery FCB
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
- Ribery FCB
- Kontakt:
Jesi opet dirao sarene pilule, izvini nisam znao da je Travniku puno ime REAL TRAVNIK!ultras je napisao/la:Dobro dosli u Travnik,dragi nasi uvazeni gosti uvjek ste toplo primljeni i tradicionalno
sa 2-3 komada ispraceni,nema razloga da i ovaj put tako ne bude nama su bodovi itekako potrebni.
Imat cete pojacanje na tribinama u to sam siguran, jer u vezirskom gradu mnogi vole zelju.
Znaci igrajte prije polaska fiksnog keca i bujrum na cevape.
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eto nek su oni u Olimpiku "dokazani" igraci .. A nisu sigurno za karamele dovodjeni ...herbion je napisao/la:Visca vam trazi 30000 KM na ruke,platu 1000 KM i obestecenje za Buducnost oko 25000 KM,previse za nedokazanog igraca.

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Birvaktile pjesma ...theM87 je napisao/la:sredina klipa minuta 44 sekunde ta pjesmajocker123 je napisao/la:daj link od klipatheM87 je napisao/la:Protiv travnika bice gusto bice 0:2. Imam jedno pitanje ima jedna pjesma pjevali smo je prije pocetka utakmice na newcastlom nesto spominje miljacku na kraju ide zeljooo e zeljooo zeljooo, pravo dobar ritam na youtubeu onaj prvi klip kad ona cura sa kapom bude u kadru ta pjesma jel zna iko tekst

"Miljackom brodovi plove, da li se bar jedan zove Zeljo, Zeljo, Zeljooooo"
AMAR OSIM
Ne moze traziti odstetu ako je istekao ugovor (neznam je li istekao)! Buducnost ce dobiti procenat (naknada za treniranje) od potpisanog ugovora sa zeljom, 5%, sto sigurno nije 25000KM jer bi onda ugovor bio 500.000KM!
Pa nije Tica

Pa nije Tica

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma pusti te to gdje je on uopće? I možel Mešanović igrat protiv travnika??Mislim da bi trebo 

- bistrikboy
- Kontakt:
Alen ce igrati,trenirao je po nekom posebnom rezimu zadnjih dana,godine su ucinile svoje,ovaj podatak za Viscu jos uvijek nije potvrđen a svi smo se zaletili,inace ekipa ce se danas vratiti sa mini priprema u Goraždunime_tm87 je napisao/la:Ma pusti te to gdje je on uopće? I možel Mešanović igrat protiv travnika??Mislim da bi trebo

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Godine, joj , ...bistrikboy je napisao/la:Alen ce igrati,trenirao je po nekom posebnom rezimu zadnjih dana,godine su ucinile svoje,ovaj podatak za Viscu jos uvijek nije potvrđen a svi smo se zaletili,inace ekipa ce se danas vratiti sa mini priprema u Goraždunime_tm87 je napisao/la:Ma pusti te to gdje je on uopće? I možel Mešanović igrat protiv travnika??Mislim da bi trebo

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja opet kazem kao sto sam rekao i prije utakmice u Lukavici da sam sa bodom super zadovoljan. Bitno je samo da na strani ne gubimo a posebno ovaj prvi dio polusezone .. !
AMAR OSIM
- Ribery FCB
- Kontakt:
Ma daj smjesni ste ba, lik jedva ceka da zaigra za Želju, kakva obeštećenja, placa uprava kafu i et!
Nas tim zasad:
mesanovic, culum, radovanovic, kovacevic, popovic, selimoviČ, serdarevic, colic, mehic, mesic, coca, svraka, bekric, beslija, bucan, muharemovic, stanic, simic, mujkanovic
, kerla, mulalic, bajic, sehic, pjanic, guso
Visca treba da potpise. Sta je sa malim topalovicem??
Jbg ako sam fulio nekog, dopisite...
mesanovic, culum, radovanovic, kovacevic, popovic, selimoviČ, serdarevic, colic, mehic, mesic, coca, svraka, bekric, beslija, bucan, muharemovic, stanic, simic, mujkanovic

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
aBd dobijamo Travnika--
Mesanovic 2 gola..

Mesanovic 2 gola..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Serpico - Srce na teren (Edin Džeko)
[youtube][/youtube]
"Ideja o ovoj pjesmi je nastala otprilike kada je Wolfsburg osvojio titulu i kada je naš reprezentativac nosio dvije bh. zastave. Posvećen je Edinu Džeki i ovoj generaciji reprezentativaca. To je najmanje što smo mogli učiniti za njega".
[youtube][/youtube]
"Ideja o ovoj pjesmi je nastala otprilike kada je Wolfsburg osvojio titulu i kada je naš reprezentativac nosio dvije bh. zastave. Posvećen je Edinu Džeki i ovoj generaciji reprezentativaca. To je najmanje što smo mogli učiniti za njega".
AMAR OSIM
svaka cast !!! 

3900 KM je naknada za treniranje za igraca po godini u omladinskom pogonu. Ne znam kako se obracunavaju te godine od kojeg uzrasnog perioda
Ove uslove za Viscu je izbacio neko na tm.org, tako da je to neprovjereno, isto tako je taj post i izbrisan zbog ne navodjenja izvora informacija. A ako je igrom slucaja istina da trazi ovoliko para na ruke, i placanje FKB i jos plata, to Željo ne moze platit, a ne vjerujem da neko moze u nasoj ligi.
A Travnik ko Travnik, ja mislim da smo samo 2 puta dobili tamo, uvijek se igralo grubo protiv nas, al nadam se da mozemo izvuci pobjedu, jer su losi i igracki i lose ih ide, a mi koliko toliko igramo cvrsto i muski, Amar ce to posloziti i uz podrsku s tribina, poraz se ne smije dogoditi !
A Travnik ko Travnik, ja mislim da smo samo 2 puta dobili tamo, uvijek se igralo grubo protiv nas, al nadam se da mozemo izvuci pobjedu, jer su losi i igracki i lose ih ide, a mi koliko toliko igramo cvrsto i muski, Amar ce to posloziti i uz podrsku s tribina, poraz se ne smije dogoditi !
kako se stavlja ovaj potpis???
****Šehić*****Seyo_TM je napisao/la:Nas tim zasad:
mesanovic, culum, radovanovic, kovacevic, popovic, selimoviČ, serdarevic, colic, mehic, mesic, coca, svraka, bekric, beslija, bucan, muharemovic, stanic, simic, mujkanovic, kerla, mulalic, bajic, sehic, pjanic, guso
![]()
-Čolić-Mešić-Cocalić-Radovanović-
*****Ćulum-Selimović
Bučan-Bešlija-Bekrić-Serdarević(?)

Mešanović
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Fotoshooting za website
(ziku Guse sto mu je godra)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.