FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la jurisicduska » 06 okt 2015, 20:10

Nije nikakav problem nit će biti čestitati i priznati muški poraz pogotovo ovako, da ste pobijedili hinjski iz kornera bez šuta na go a mi vas ubili ne bih vam nikad čestitao, ovako je to potpuno zasluženo, nadigrali ste nas u svim segmentima igre, ko to neće da prihvati ne mora. Ja bih volio da svi nauče pod jedan da razgovaraju pod dva da ostave emocije po strani jer ne možeš biti objektivan ako razgovaraš na osnovu istih.

Ja nikad neću priznati da je željezničar bolja ekipa i da će ovaj derbi nešto vitalno promijeniti u odnosu snaga, o budućnosti ne treba toliko pričati hajmo i mi onom starom dobrom floskulom trenera "utakmica po utakmica" pa da razgovaramo tako. I mi i vi smo debili jer nas pobjeđuju Travnici, Mladosti, Slavije, Radnici, to nema ko šta koga zadirkivati kad je to tako. Da nas trebate prcati oko derbija trebate i mi ćemo vas kad pobijedimo. Da mi imamo argument da se sad malo dižemo imamo, ipak smo aktuelni prvaci i ispred vas na tabeli. Derbi nama znači posebno pojedinim, boli izgubiti, ko gubi ima pravo da se ljuti. Nemojte shvatati sve lično, niko ovdje nikog ne zna.

Ja imam nadanja kao i vi da će Sarajevo biti prvak, to ni meni ni vama ne može niko oduzeti i osporiti. Ko ima veće uporište realno mi imamo, ali fudbal da se igra zbog uporišta ne bi bio zanimljiv. Meni iskreno odgovara ovakva liga i nekako mi je korak unaprijed u odnosu na sve do sad. Nadam se da ćemo se pojačati na polusezoni i napraviti solidan tim koji će biti prvak. Sad imamo dobre temelje za to, i dobrih pojedinaca, ja o timu ne bih puno trošio riječi. Tu ste nas i dobili ko tim, što mi nismo bili.

Što se tribina tiče ni jedna ni druga grupa nisu na svom vrhuncu ali opet je nekako sjever uređeniji i bolji što ne znači da se to neće promijeniti.

Što se tiče raje na forumu, izuzetno cijenim od neki dan storma, čovjek je i treba tako i uzvratiti. Kad se vi ponašate ko ljudi i ja ću. Kad ne neću normalno i služit ću se istim sredstvima ko i vi. Ja jesam napisao svašta ali nikad pogrdno više šaljivo i nikad nazivao ovim ili onim.

Poštujmo se malo više, pričajmo realnije, pa možda i podignemo diskusije na neki veći level, na idiote ne treba obraćati pažnju ni vaše ni naše, najveća kazna im je ignorisanje, ja sam odgovarao i ispadao veći papak od tog što to prvobitno radi. Opametio se, ne treba bit budala.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 okt 2015, 20:35

Hvala @jurisicduska :salut: :salut:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 okt 2015, 22:08

Sarajevu fali Cimirot i to je ocigledno ne znam kakav je crnjo sto ste ga doveli ali Cimirot je taj koji je uspjevao povezati linije, iznijeti loptu i sve sto na derbiju nisu mogli napraviti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 06 okt 2015, 23:30

pile87 je napisao/la:Sarajevu fali Cimirot i to je ocigledno ne znam kakav je crnjo sto ste ga doveli ali Cimirot je taj koji je uspjevao povezati linije, iznijeti loptu i sve sto na derbiju nisu mogli napraviti.
Dobar je crnjo,ali je eto ''povrijedjen''
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 okt 2015, 23:32

pile87 je napisao/la:Sarajevu fali Cimirot i to je ocigledno ne znam kakav je crnjo sto ste ga doveli ali Cimirot je taj koji je uspjevao povezati linije, iznijeti loptu i sve sto na derbiju nisu mogli napraviti.
Ma ko bi rekao? hmm :think: Valjda ce ovo neko Jesicu prenijeti..
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 okt 2015, 23:35

Niko u ligi nije dobar ko Cimirot tako da je on nenadoknadiv, "crnjo" ima svoje ime i prezime, zove se Harmony Ikande. Školovan igrač i zna igrati a uvjerit ćemo se detaljno kad nastupi par utakmica u kontinuitetu i nije "povrijeđen' nego je nespreman. Na svim je treninzima, utakmicama sa klubom, radi po specijalnom programu i nadam se da će unaprijediti našu igru.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 okt 2015, 23:50

jurisicduska je napisao/la:Niko u ligi nije dobar ko Cimirot tako da je on nenadoknadiv, "crnjo" ima svoje ime i prezime, zove se Harmony Ikande. Školovan igrač i zna igrati a uvjerit ćemo se detaljno kad nastupi par utakmica u kontinuitetu i nije "povrijeđen' nego je nespreman. Na svim je treninzima, utakmicama sa klubom, radi po specijalnom programu i nadam se da će unaprijediti našu igru.
Ja se ne nadam, ja sam uvjeren u to. Samo da se, Ne daj Boze, ne ponovi slucaj Stepanov. Vec je pocela mahala bacat suplje za njega kako nece da igra i slicno. Samo da im to ne uspije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 okt 2015, 00:02

Meni rekose da nije ni Kovacevic bio povrjedjen al kod vas **** sa igracima ne moze covjek biti pametan.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 07 okt 2015, 00:03

pile87 je napisao/la: Sad vi nosite ovu zastavu.
A hajde da vidimo cifru kad ste vi dobili derbi na Koševu ?
Čovječe jedanaest ljetaaaaa hej ;)
U novi boj ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 okt 2015, 00:05

pile87 je napisao/la:Meni rekose da nije ni Kovacevic bio povrjedjen al kod vas **** sa igracima ne moze covjek biti pametan.
Slag'o te Husref opet! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 07 okt 2015, 00:11

pile87 je napisao/la:Meni rekose da nije ni Kovacevic bio povrjedjen al kod vas **** sa igracima ne moze covjek biti pametan.
Mogao je igrati sigurno 60minuta na derbiju ali se nije htjelo rizikovati.

A meni rekose da su bile ogromne premije igracima Zelje za pobjedu protiv sampiona i da je to razlog onakve motivisanosti svih igraca, al ko ce znati sa ovom vasom upravom. Cas imate, cas nemate novca :-D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 07 okt 2015, 00:14

shzna je napisao/la:Nisu svi kao što su oni bagrcavi :)
Nastavljate li i dalje biti nijemi posmatraci?
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 07 okt 2015, 00:21

RuleHz je napisao/la:
Mogao je igrati sigurno 60minuta na derbiju ali se nije htjelo rizikovati.

A meni rekose da su bile ogromne premije igracima Zelje za pobjedu protiv sampiona i da je to razlog onakve motivisanosti svih igraca, al ko ce znati sa ovom vasom upravom. Cas imate, cas nemate novca :-D
Pa istina je brate..U subotu je vidjen brko sa dvije pune kese slatkisa iz inostranstva..Spekulise se da je cijela jedna kesa podjeljena igracima prije utakmice..Druga kesa je ostavljena za zimnicu :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 okt 2015, 00:24

jbg da ste opet digli kredit kakav da svoje premirate mozda bi i opucali po golu :kafa:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 okt 2015, 07:29

JoseMourinho je napisao/la:jbg da ste opet digli kredit kakav da svoje premirate mozda bi i opucali po golu :kafa:
Ne mogu, povrijedit ce manekenske noge.
Ovako im je OK.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 okt 2015, 08:38

joker90 je napisao/la:
Slag'o te Husref opet! :kafa:
I ove ste godine dali pare Radniku :)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 07 okt 2015, 08:46

Jel istina da je Greda uzeo pare od Mladosti i Travnika..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 okt 2015, 08:52

Jedan tvrdi da smo kupili u travniku sad prodali.
Tacno cirkus, u 10. mjesecu ganjaju ko ce ic u LP jer oni se toboze vec sad vide tu....a suspendovat igraca na kojeg su doskora svrsavali im ko reci OK.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 07 okt 2015, 08:53

mma_hz je napisao/la:Jel istina da je Greda uzeo pare od Mladosti i Travnika..
Još podnio ostavku :D

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 07 okt 2015, 08:55

JoseMourinho je napisao/la:jbg da ste opet digli kredit kakav da svoje premirate mozda bi i opucali po golu :kafa:
Je liistina da vas je Misimovic kupio za 400 000KM i da radi sta zeli?
Je li istina da nekakve cevabdzije placaju vam igrace?

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 31 gost.