Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Cini mi se da Zeko neigra ni 30% onog sto moze!vrebac86 je napisao/la:Zeko od prve minute protiv besiktasa,,,,![]()
Bogami ako bude tako razmisljao kao i cinio na terenu Iskra ga ceka rasirenih ruku.Za_raju je napisao/la:Cini mi se da Zeko neigra ni 30% onog sto moze!vrebac86 je napisao/la:Zeko od prve minute protiv besiktasa,,,,![]()
Najvjerovatnije nije zadovoljan ovim klubom,vidi se iz aviona da je totalno nezainteresovan,Zeko bjezi ti iz tog Gencegririirbriligija sto prije!!!
da nisi slucajno zaboravio one svoje happy pills jutros uz dorucak ?88000 je napisao/la:PROTIV RUMUNIJE
HASAGIC
MUJDZA PAPAC SPAHIC JAHIC
PJANIC MISKE RAHIMIC LULIC
DZEKO OBUCA
ma bolan pusti ga, vidis da se uvijek glupirao i dalje se glupira...ignorisi gaDushi_Rob je napisao/la:da nisi slucajno zaboravio one svoje happy pills jutros uz dorucak ?88000 je napisao/la:PROTIV RUMUNIJE
HASAGIC
DZEKO OBUCA
STA FALI TAKTICIDushi_Rob je napisao/la:da nisi slucajno zaboravio one svoje happy pills jutros uz dorucak ?88000 je napisao/la:PROTIV RUMUNIJE
HASAGIC
DZEKO OBUCA
ne fali joj nista ...88000 je napisao/la:STA FALI TAKTICIDushi_Rob je napisao/la:da nisi slucajno zaboravio one svoje happy pills jutros uz dorucak ?88000 je napisao/la:PROTIV RUMUNIJE
HASAGIC
DZEKO OBUCA
Ima viška Obuće (obuće)...88000 je napisao/la:STA FALI TAKTICIDushi_Rob je napisao/la:da nisi slucajno zaboravio one svoje happy pills jutros uz dorucak ?88000 je napisao/la:PROTIV RUMUNIJE
HASAGIC
DZEKO OBUCA
A Dzeko svake druge prestupne88000 je napisao/la:ZEC MUSLIM I IBI ZABIJAJU SVAKE PRESTUPNE ZATO,,,
Zec i Ibi proslo kolo po gol88000 je napisao/la:ZEC MUSLIM I IBI ZABIJAJU SVAKE PRESTUPNE ZATO,,,
hahaahhahahahah pa ne bi ni turbini gol dali88000 je napisao/la:PROTIV RUMUNIJE
HASAGIC
DZEKO OBUCA
Ne bi nas sigurno zapao da vrijedi ista;)88000 je napisao/la:MISLI LI SUSIC ZVATI JAJALA MATU IZ KELNA,,,BIT CE KASNO KAD SE ODLUCI ZA HRVATE!"!!!!!
STANDARDAN JE U KELNU,,,,AL ETO NEKA NAMI IGRA MEDUNJANIN IZ HAIFEZa_raju je napisao/la:Ne bi nas sigurno zapao da vrijedi ista;)88000 je napisao/la:MISLI LI SUSIC ZVATI JAJALA MATU IZ KELNA,,,BIT CE KASNO KAD SE ODLUCI ZA HRVATE!"!!!!!
Pa uvijek su muda dominirala nad jajima88000 je napisao/la:STANDARDAN JE U KELNU,,,,AL ETO NEKA NAMI IGRA MEDUNJANIN IZ HAIFEZa_raju je napisao/la:Ne bi nas sigurno zapao da vrijedi ista;)88000 je napisao/la:MISLI LI SUSIC ZVATI JAJALA MATU IZ KELNA,,,BIT CE KASNO KAD SE ODLUCI ZA HRVATE!"!!!!!
Megamon je napisao/la:Pa uvijek su muda dominirala nad jajima
Pa koliko znam on je vec nastupao za mladje selekcije Hrvatske,znaci odlucio se.Ja bi prije pozvao onog Sarajliju Sliskovica iz Meinza,mlad i perspektivan,ako i on nije odabro lijepu njihovu.88000 je napisao/la:MISLI LI SUSIC ZVATI JAJALA MATU IZ KELNA,,,BIT CE KASNO KAD SE ODLUCI ZA HRVATE!"!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.