LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Raul_64
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Raul_64 » 04 dec 2012, 19:14

Lakersi imaju omjer 2-8 kada Kobe Bryant zabija preko 25 poena , a kada zabija manje od 25 Lakersi imaju omjer 6-1..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 dec 2012, 19:40

U neku ruku je dobro sto Gasol neigra veceras iz vise razloga. Kao prvo bio bi pod ogormnim pritiskom jer su ga cak i saigraci uzeli na zub, a kao drugo cemo vidjeti hoce li zbog toga i odbrana i napad profitirati.

Ja licno mislim da se iza zatvorenih vrata sprema trade i da im je ovo samo izgovor....
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 04 dec 2012, 19:52

amerosm je napisao/la:U neku ruku je dobro sto Gasol neigra veceras iz vise razloga. Kao prvo bio bi pod ogormnim pritiskom jer su ga cak i saigraci uzeli na zub, a kao drugo cemo vidjeti hoce li zbog toga i odbrana i napad profitirati.

Ja licno mislim da se iza zatvorenih vrata sprema trade i da im je ovo samo izgovor....
a mi vratili Millera iz razvojne lige...mozda se sta sprema s nama :D Chandler,Randolph,A.Miller za Gasola i nekog od viska plejeva...realno vise i ne trebate dobiti,nek i vas neko jednom zahebe u tradeu...a ovi sto ocekuju Smitha,RAndolpha i slicne igrace za Gasola nek dodju sebi malo...da je tog kalibra vi ga nebi ni mjenjali :?
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 04 dec 2012, 19:57

amerosm je napisao/la:U neku ruku je dobro sto Gasol neigra veceras iz vise razloga. Kao prvo bio bi pod ogormnim pritiskom jer su ga cak i saigraci uzeli na zub, a kao drugo cemo vidjeti hoce li zbog toga i odbrana i napad profitirati.

Zaista mi je žao Gasola, jer je postao žrtva borbi za prevlast iza zatvorenih vrata.Možda je i bolje da ide, i za njega i za Lakerse.

I nije mi jasno zašto Hill nije igrao utakmicu protiv Orlanda ? :shock:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 dec 2012, 20:34

Melo15 je napisao/la:

a mi vratili Millera iz razvojne lige...mozda se sta sprema s nama :D Chandler,Randolph,A.Miller za Gasola i nekog od viska plejeva...realno vise i ne trebate dobiti,nek i vas neko jednom zahebe u tradeu...a ovi sto ocekuju Smitha,RAndolpha i slicne igrace za Gasola nek dodju sebi malo...da je tog kalibra vi ga nebi ni mjenjali :?
Realno od kako pamtim nikad niko Lakerse nije zahebao u trade-u, tako i ukoliko dodje do toga Kupchak ce izvuci ono najbolje moguce. Neki mediji spominju Ryana Anderson no Hornetsi nisu zaintersovani za Gasola i ne bi me cudilo da Kupchak pronadje trecu ekipu i napravi trade - tipa Rocketsi.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 04 dec 2012, 20:39

amerosm je napisao/la: Realno od kako pamtim nikad niko Lakerse nije zahebao u trade-u, tako i ukoliko dodje do toga Kupchak ce izvuci ono najbolje moguce. Neki mediji spominju Ryana Anderson no Hornetsi nisu zaintersovani za Gasola i ne bi me cudilo da Kupchak pronadje trecu ekipu i napravi trade - tipa Rocketsi.
Rocketsi imaju finih mladih igraca, a obzirom da ste vi LA i Lin bi Vam dobro dosao...

btw veceras dodatak showu, sudi Joey...

[youtube][/youtube]
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 04 dec 2012, 20:40

amerosm je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:

Realno od kako pamtim nikad niko Lakerse nije zahebao u trade-u, tako i ukoliko dodje do toga Kupchak ce izvuci ono najbolje moguce. Neki mediji spominju Ryana Anderson no Hornetsi nisu zaintersovani za Gasola i ne bi me cudilo da Kupchak pronadje trecu ekipu i napravi trade - tipa Rocketsi.
Realno red je da i vas neko zahebe,pa sto ne Massai :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 05 dec 2012, 02:05

Sretno! Saće počet!
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 05 dec 2012, 02:20

hehe dobro ste poceli 10:2

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 05 dec 2012, 02:30

26:13 Kobe legenda ubica

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2012, 02:31

Odlicno smo otvorili utakmicu i trenutno vodimo 13 razlike. Zanimljivo je da je D`Antoni priliku pruzio Clarku koji je u par navrata odigrao odlicnu odbranu i u napadu imao jedno zakucavanja.

Ovaj Morris meni isto dijeluje kao muha bez glave - ni sam ne zna sta bi htio.

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 05 dec 2012, 02:33

zasto hill ne igra u zadnje vrijeme :/ pa lik je ubjedljivo najbolji bio sto se tice klupe i odjednom ga prestane koristit , propustam li nesto :/

inace dobro smo krenuli :D
hit you with so many rights you gonna beg for a left

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2012, 02:39

Malo smo stali u posljednje tri minute, ali i dalje imamo +8...
Evo usao je i Hill u igru, sada da vidimo hocemo li nastaviti u istom ritmu i u drugoj cetvrtini.

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 05 dec 2012, 02:41

Dobar Vam je Howard nasa igra u paintu nula jer je on tu....

Ronaldo2012
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo2012 » 05 dec 2012, 02:46

nas drzi u igri Douglas inace nas najgori igrac :) cojk je najnizi na terenu a not stop ove putbacke vam radi.... :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2012, 03:02

+17 tri minute prije kraja druge cetvrtine. Igramo odlicno zasad mora se priznati.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 dec 2012, 03:03

houston ne moze nista pogoditi, harden 1/10 :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2012, 03:11

Samo +13 nakon prvog poluvremena. S obzirom kako smo igrali ovo je mala prednost. Hebote imaju duplo vise ofanzivnih skokova, a mi stojimo isto ko bandere u odbrani (kada je skok u pitanju). Pogotovo ovaj zadnji napad. Harden promasi, a Bryant i Howard gledaju kako igrac Houstona pored njih skace i postize poene.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 05 dec 2012, 03:11

amerosm je napisao/la:+17 tri minute prije kraja druge cetvrtine. Igramo odlicno zasad mora se priznati.
Po meni mi uopste neigramo odlicno, jedino ofanziva dobro radi ovo ostalo mozemo zahvaliti raketama sto fulaju sve redom a bilo je dosta otvorenih suteva, nece ovako lose sutirati u 2. poluvremenu, Howard opet zapostavljen u napadu,
mozemo ovo vrlo lako izgubiti do kraja

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 dec 2012, 03:41

Realno bez obzira na vecerasnju rezultat mi sa ovakvim pristupom nemamo sta traziti u PO-u. Pa hebote veceras po 1234656790768763245648765 put oni promase i pored trojce nasih igraca dolaze do ofanzivnog skoka i pogadjaju trojke.

Ne vrijedi ovo vise gledati bezpotrebno se nervirati. Imas +17 i dozvolis protivniku za manje od minut da dodje do na samo +7.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.