najjaci si tipster ovdje, svaka cast. ovaj hokej si vec pros'o, 1.9 kvota u premieru bila.zlatniljiljan je napisao/la:Hokej AHL
Rockford IceHogs-Texas Stars preko 5.5 golova kv 1.8
NBA
D.West manje od 16.5 kv 1.85
C.Paul vise od 17.5 kv 1.70
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
duvnjak ? Over/under 3,5 ?
Ja bih rekao under. Redovno zakaže na velikim mečevima.
Smoke Weed Everyday!
2 evo ima ja ga cekam over i sharapovu hendikep za neke pare srednje.EvoMene je napisao/la:Ja bih rekao under. Redovno zakaže na velikim mečevima.
Zaboravio sam reći da trebaš igrati kontra od onog što ja kažem. 

Smoke Weed Everyday!
EvoMene je napisao/la:Zaboravio sam reći da trebaš igrati kontra od onog što ja kažem.

daj sigurice onda za sutra neke

- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
aj usranog dana u kladari, odavno gori nije bio, a bas sam se nafurao bio
liska 1.
Teague J. 13.5 OVER
Harden J. 25.5 OVER
Atlanta-Minnesota 186.5 UNDER
Bryant K. 30.5 UNDER
liska 2.
Kirilenko A. 17.5 OVER
Harden J. 25.5 OVER
Minnesota 89.5 UNDER
J.Smith 17.5 OVER
nikad gore nije bilo

liska 1.
Teague J. 13.5 OVER
Harden J. 25.5 OVER
Bryant K. 30.5 UNDER
liska 2.
Kirilenko A. 17.5 OVER
Harden J. 25.5 OVER
Minnesota 89.5 UNDER
J.Smith 17.5 OVER
nikad gore nije bilo

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
-
- Kontakt:
Sutra zadnje pare koje mogu halaliti stavljam na dva para:
Roger Federer osvaja AO - Kvota 5.00
i
Danska osvaja SP u rukometu
No ovaj drugi par ne mogu nigdje naci na ponudi...No kontam da je kvota oko 3.00 ili vise i kad se spoji to dvoje bit ce kvota 15.00-20.00, tako nesto....
Sta vi mislite, jeli ovo promasena investicija???
Roger Federer osvaja AO - Kvota 5.00
i
Danska osvaja SP u rukometu
No ovaj drugi par ne mogu nigdje naci na ponudi...No kontam da je kvota oko 3.00 ili vise i kad se spoji to dvoje bit ce kvota 15.00-20.00, tako nesto....
Sta vi mislite, jeli ovo promasena investicija???
Ako ti sta znaci Harden je otisao prekoCLASSisPERMANENT je napisao/la:aj usranog dana u kladari, odavno gori nije bio, a bas sam se nafurao bio![]()
liska 1.
Teague J. 13.5 OVER
Harden J. 25.5 OVER
Bryant K. 30.5 UNDER
liska 2.
Kirilenko A. 17.5 OVER
Harden J. 25.5 OVER
Minnesota 89.5 UNDER
J.Smith 17.5 OVER
nikad gore nije bilo

- zlatniljiljan
- Kontakt:
hokej prosao 9 golovazlatniljiljan je napisao/la:Hokej AHL
Rockford IceHogs-Texas Stars preko 5.5 golova kv 1.8
NBA
D.West manje od 16.5 kv 1.85
C.Paul vise od 17.5 kv 1.70
west 14 poena
al zato je tu paul da mi **** znanje ebo sestru svoju
Ako je neki komentar obrisan, onda je obrisan. Ko ce ga drugi obrisati nego moderator?Falcaoo je napisao/la:ko brise komentare moje koji krc?
Sva pitanja su suvisna. O dodatnom rijecniku necu puno komentarisati... Samo cu udaljiti onog ko ga koristi kad ga naredni put vidim.
Kome se ne svidja ili misli da je ostecen, bujrum potraziti drugo mjesto za rasprave.
29amarosim je napisao/la:NBA
J.Harden 25,5 više
Houston ocajan zadnjih 4-5 utak tako da se moraju trznut,i James je bio na tim utakmicama ispod svog prosjeka,sut mu je bio na zadnje 4 utak 5-18,5-19,5-23 i 8-20 a prosjek na te 4 utak mu je bio oko 19poena..........vcrs idu Charlotti,cuvat ce ga Henderson,solidan obrambeni i Gordon,operiran od obrane,vjerujem da moze otici preko ove granice,usput Bobcatsi ocajno brane reket,Biyombo je odlican bloker ali neiskusan a Haywood se raspada...Hraden upravo najviše voli prodore......
Atlanta-Minnesota 1 1,40
I jedni i drugi u problemima sa ozljedama ali je Minnesota u puno vecim,Atlanta bi ih trebala masakrirati pod kosem gdje je Minnesota najtanja bez Pekovica i Lovea....Teague bi obrambeno trebao rijesiti Rubija i Ridnoura a Smith Kirilenka,Horford i Pachulia nemaju konkurencije pod košem.............
104-96
Monfils je napisao/la:K.Lijewski (Poljska) (3,5) manje 1.95 i premieru je 2.5 granica vredi pokusati)) sretno...
poklon 2

Prijedlozi za tenis veceras:
Radwanska-Na Li 1, probati i 2:0 setovi, Radwanska u puno boljoj formi, Li nije na nivou prosle sezone, ako ne bude nepredvidjenih stvari, cista pobjeda Radwanske
Đoković-Berdych h-5,5 Nakon maratona protiv Wawrinke, veće su kvote na Noleta, mislim da mu Berdych ne moze napraviti ni blizu problema kao Wawa, 5,5 nije veliki hendikep
Sharapova-Makarova h+6,5 7,5 Prevelik je favorit Sharapova, ako je neko gledao Makarovu, mogao je zaključiti da je u odličnoj formi, ne kazem da ce dobiti, ali u granici hendikepa sigurno moze ostati, narocito ovoj 7,5
Probao bih jos i Almagro uzima set, ekstra kvota, super forma Almagra...ovakve kvote su jer Almagro nikada nije dobio Ferrera, ali za sve postoji prvi put, pa mozda se i to veceras desi, a da osvaja set se svakako isplati igrati
Od dublova: Marrero/Verdasco, LLagostera/Zheng
Sretno!
Radwanska-Na Li 1, probati i 2:0 setovi, Radwanska u puno boljoj formi, Li nije na nivou prosle sezone, ako ne bude nepredvidjenih stvari, cista pobjeda Radwanske
Đoković-Berdych h-5,5 Nakon maratona protiv Wawrinke, veće su kvote na Noleta, mislim da mu Berdych ne moze napraviti ni blizu problema kao Wawa, 5,5 nije veliki hendikep
Sharapova-Makarova h+6,5 7,5 Prevelik je favorit Sharapova, ako je neko gledao Makarovu, mogao je zaključiti da je u odličnoj formi, ne kazem da ce dobiti, ali u granici hendikepa sigurno moze ostati, narocito ovoj 7,5
Probao bih jos i Almagro uzima set, ekstra kvota, super forma Almagra...ovakve kvote su jer Almagro nikada nije dobio Ferrera, ali za sve postoji prvi put, pa mozda se i to veceras desi, a da osvaja set se svakako isplati igrati
Sretno!

Slažem se sa svim singlovima, dublove ne pratim.aimar je napisao/la:Prijedlozi za tenis veceras:
Sretno!
- madridista4ever
- Kontakt:
Da probamo malo tenisa za večeras.
Ja ću lično probati neke duhove večeras kao singlove koji su mi se svidjeli:
Đoković-Berdych pick 2
kvota 4.2
Đoković imao jako težak meč protiv Wawrinke, ali ako ijedan teniser može skupiti snage i volje poslije takvog meča to je Đoković.Međutim pred kraj 5 seta,ne sjećam se tačno koji gem,Novak je nezgodno proklizao i iščašio bedro,tada se vidjela bolna grimasa na njegovom licu koja nije brzo prošla i nakon tog gema odmah je tražio pomoć fizioterapeuta. Ne znam tačno koliko je povreda teška i može li se Novak oporaviti za dan ali da je bilo bilo je. Berdych je igrač koji zna nevjerovatno oscilirati,jedan meč odigra kao broj 1 a već drugi se posvađao s reketom.Međutim Tomas je u strašnoj formi na AO i ako ostane u takvoj formi sigurno će imati šanse protiv Novaka. Lahko je dosad pobjeđivao na turniru i nije se puno umarao tako ako povede mislim da će imati puno više snage od Novaka.
Errani/Vinci-Williams/Williams pick 1
kvota 4.2
Sestre Williams su možda i najpoznatiji ženski dubl na svijetu,Serena je trenutno u odličnoj formi za razliku od Venus koja je nešto lošija, ali kad igraju zajedno tu se njihova loša forma ne vidi. S druge strane je 1. ženski dubl svijeta, italijanke koje igraju odličan tenis zajedno,iako su puno bolje na šljaci igraju odlično i na tvrdoj podlozi. Po meni jako isplativa kvota na ovaj par jer ko može zaustaviti sestre Williams ako ne prvi dubl svijeta koji je u odličnoj formi.
Pored ovih singlova izabrao sam još jedan izgledniji dubl:
Makarova-Sharapova pick Sharapova -6,5
kvota 1.85
Iako Makarova igra jako dobar tenis na turniru Maria igra definitivno najbolji tenis na turniru. Iako je ovo velik hendikep za ženski tenis ako Maria nastavi sa dosadašnjom igrom mislim da neće imati problema da ga pokrije.
Marrero/Verdasco-Haase/Sijsling pick 1
kvota 1.45
Marrero i Verdasco igraju već duže vrijeme zajedno i postižu dobre rezultate pogotovo na šljaci ali znaju igrati i na tvrdoj podlozi. S druge strane je dubl koji zajedno igra tek od ove godine i odigrali su 4 meča i ne poznaju se toliko dobro kao prvi dvojac. Također su puno lošije pozicionirani u dubl rankingu od Verdasca(28) i Marrera(22), Haase(152)-Sijsling(357).
Valjda će nešto proći.
Ja ću lično probati neke duhove večeras kao singlove koji su mi se svidjeli:
Đoković-Berdych pick 2
kvota 4.2
Đoković imao jako težak meč protiv Wawrinke, ali ako ijedan teniser može skupiti snage i volje poslije takvog meča to je Đoković.Međutim pred kraj 5 seta,ne sjećam se tačno koji gem,Novak je nezgodno proklizao i iščašio bedro,tada se vidjela bolna grimasa na njegovom licu koja nije brzo prošla i nakon tog gema odmah je tražio pomoć fizioterapeuta. Ne znam tačno koliko je povreda teška i može li se Novak oporaviti za dan ali da je bilo bilo je. Berdych je igrač koji zna nevjerovatno oscilirati,jedan meč odigra kao broj 1 a već drugi se posvađao s reketom.Međutim Tomas je u strašnoj formi na AO i ako ostane u takvoj formi sigurno će imati šanse protiv Novaka. Lahko je dosad pobjeđivao na turniru i nije se puno umarao tako ako povede mislim da će imati puno više snage od Novaka.
Errani/Vinci-Williams/Williams pick 1
kvota 4.2
Sestre Williams su možda i najpoznatiji ženski dubl na svijetu,Serena je trenutno u odličnoj formi za razliku od Venus koja je nešto lošija, ali kad igraju zajedno tu se njihova loša forma ne vidi. S druge strane je 1. ženski dubl svijeta, italijanke koje igraju odličan tenis zajedno,iako su puno bolje na šljaci igraju odlično i na tvrdoj podlozi. Po meni jako isplativa kvota na ovaj par jer ko može zaustaviti sestre Williams ako ne prvi dubl svijeta koji je u odličnoj formi.
Pored ovih singlova izabrao sam još jedan izgledniji dubl:
Makarova-Sharapova pick Sharapova -6,5
kvota 1.85
Iako Makarova igra jako dobar tenis na turniru Maria igra definitivno najbolji tenis na turniru. Iako je ovo velik hendikep za ženski tenis ako Maria nastavi sa dosadašnjom igrom mislim da neće imati problema da ga pokrije.
Marrero/Verdasco-Haase/Sijsling pick 1
kvota 1.45
Marrero i Verdasco igraju već duže vrijeme zajedno i postižu dobre rezultate pogotovo na šljaci ali znaju igrati i na tvrdoj podlozi. S druge strane je dubl koji zajedno igra tek od ove godine i odigrali su 4 meča i ne poznaju se toliko dobro kao prvi dvojac. Također su puno lošije pozicionirani u dubl rankingu od Verdasca(28) i Marrera(22), Haase(152)-Sijsling(357).
Valjda će nešto proći.

http://prntscr.com/pz11g" onclick="window.open(this.href);return false; moj za veceras tiket
sta vi mislite ?

& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
Novak poslije onog meca nece vise imati problema do finala
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
Đokoviću igrat rezultat 3:1 (Noletova pobjeda) 
Nadam se da je neko ispratio

Nadam se da je neko ispratio

Zadnja izmjena: handballman, dana/u 22 jan 2013, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Trebao si Howarda vise, sinoc je dobio dvije tehnicke i igrao samo 15-tak minuta i veceras ce se zeljeti iskupiti za tomaraBL je napisao/la:http://prntscr.com/pz11g moj za veceras tiketsta vi mislite ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.