Sledeće godine bismo mogli prepustiti da bar jedan trofej osvoji neki treći klub jer već postaje pomalo monotono
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Željo je bio dvadesetak puta na tv u zadnje dvije godine,a jedno 5-6 puta sam ga gledao i uživo i ovo juče je bilo prvi put da vidim Želju u izdanju kakvo mu dolikuje. Igra koja ima glavu i rep,Bešlija koji se ne ponaša kao retardirani idiot,igrači koji ne padaju bez veze da bi iznudili nešto i pritom još galame na sudiju,Amar Osim koji ne glumi Aristotela,i stvarno je ono sinoć je bilo milina za gledati i želim da vam čestitam za sve to i za osvajanje Kupa!
Sledeće godine bismo mogli prepustiti da bar jedan trofej osvoji neki treći klub jer već postaje pomalo monotono
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Prepustite vi.........Dule 078 je napisao/la:Željo je bio dvadesetak puta na tv u zadnje dvije godine,a jedno 5-6 puta sam ga gledao i uživo i ovo juče je bilo prvi put da vidim Želju u izdanju kakvo mu dolikuje. Igra koja ima glavu i rep,Bešlija koji se ne ponaša kao retardirani idiot,igrači koji ne padaju bez veze da bi iznudili nešto i pritom još galame na sudiju,Amar Osim koji ne glumi Aristotela,i stvarno je ono sinoć je bilo milina za gledati i želim da vam čestitam za sve to i za osvajanje Kupa!
:)
Kako je ljep ovaj dan:
1. Zeljo osvojio Kup
2. Satut prihvacen
3. Uhapsen Ratko Mladic
1. Zeljo osvojio Kup
2. Satut prihvacen
3. Uhapsen Ratko Mladic
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
TM87visnjik
- Kontakt:
elegant
zaboravio se reci nema robijasa da smaraju na nasoj temi 
4. Usanovicu potvrdjena kazna od 5godElegant je napisao/la:Kako je ljep ovaj dan:
1. Zeljo osvojio Kup
2. Satut prihvacen
3. Uhapsen Ratko Mladic
5. Odoh trceci u kladionicu i Loto uplatiti dok ima ove nafake jos
treba nam jos igraca iz BiH
Braco Manijaci, ponosan sam sto sam mali dio FK ZELJEZNICAR i navijacke grupe THE MANIACS 1987 !
Mi smo objasnili neke stvari na tribini a igraci na terenu !
Mi smo objasnili neke stvari na tribini a igraci na terenu !
jos kad bi me neko obradovao sa snimkom cijele utakmice...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Al fakat ne mogu vjerovati da jos niko nije izbacio snimak cijele tekme ili bar neki sazetci sa bht-a19TM87 je napisao/la:jos kad bi me neko obradovao sa snimkom cijele utakmice...
Svi mamurni , slavilo se
Željezničar za život cijeli !
Imaš golove na sou***.barusina_jr je napisao/la:Al fakat ne mogu vjerovati da jos niko nije izbacio snimak cijele tekme ili bar neki sazetci sa bht-a19TM87 je napisao/la:jos kad bi me neko obradovao sa snimkom cijele utakmice....
Svi mamurni , slavilo se
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Moram reći jedna fantastična tekma.Ono što je najbitnije da su se igrači borili kao lavovi.Šeha majstor,po meni naš najbolji igrač ove sezone.Samo kako skide onaj zicer adiloviću.Po meni ključni trenutak meča!A onaj penal smiješan.Golovi su bili fantastični,odavno bolji nisu bili na našim stadionima.I na kraju vidjeti Amara kako se raduje kod 2 i 3 gola NEPROCJENJIVO.
AMAR AMAR OSIM OSIM
AMAR AMAR OSIM OSIM
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
neroazzuro
- Kontakt:
Momci,čestitam! Ono je bilo super. Da je samo više onakvih utakmica u ovoj zemlji,ne bi govorili lige petice nego lige šestice

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
neke stvari se ne mogu kupiti novcem
za sve ostalo tu je LAZAR
za sve ostalo tu je LAZAR
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Bianconeri1988
- Kontakt:
6. Bruka i sramota na SP-u u kuglanjuFIFA/UEFA je napisao/la:4. Usanovicu potvrdjena kazna od 5godElegant je napisao/la:Kako je ljep ovaj dan:
1. Zeljo osvojio Kup
2. Satut prihvacen
3. Uhapsen Ratko Mladic
5. Odoh trceci u kladionicu i Loto uplatiti dok ima ove nafake jos![]()
![]()
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Shaban prije utakmice sa izvrsnim direktorom kluba dolazi na stadion
Shaban ispred stadiona , vidno raspolozen
Shaban donosi zvucnike na stadion
Shaban na stadionu vodi navijanje
Shaban izlazi sa stadiona
Zadnja izmjena: rusina_jr, dana/u 26 maj 2011, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
Odavno nije ljepsi dan za BiH osvanuo
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
ovo je protiv celika najveca pobjeda u zvanicnim utakmicama u zenici!
zeljo hvala ti!!!!
zeljo hvala ti!!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ek0 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Bolje je ovo uzivo iz Zenice
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
9
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

AMAR, AMAR, OSIM, OSIM
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 11 gostiju.