FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trece Pretkolo aBd 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nek dugo pamte Saraj'vo, Saraj'vo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dešava se, jb ga bili bolji u obje tekme i zbog gola u gostima ljudi prošli..ali pobjediti i izbaciti Levski je puno više iznad prosjeka naše lige i to ni jedan klub nije uradio, a da ne pričam o Genku, HelsinborgugOlijat je napisao/la:Jel sramota ispasti od Zete iz GOLUBOVACA ?moRAja je napisao/la:Jedini klub koji nas ne sramoti u evropi. Sretno bordo bjeli i da dogurate do grupne faze
Polako ba, Flora uopste nije los tim, a posebno Albanci, koji znaju itekkao biti neugodni ba.
Polako, ne zalijećite se.Idemo jednu po jednu tekmu, nećemo da se Zeta ponovi.Žrijeb jeste dobar, ali sada moramo na terenu da opravdamo ulogu favorita u ove 4 tekme. 
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Zadovoljan sam koga smo izvukli nista smijesi nam se trece pretkolo
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Jeste sramota je , al nije sramota primiti od litexa sedam komada.Batistuta je napisao/la:gOlijat je napisao/la:Jel sramota ispasti od Zete iz GOLUBOVACA ?moRAja je napisao/la:Jedini klub koji nas ne sramoti u evropi. Sretno bordo bjeli i da dogurate do grupne faze
-
bacelonafan
- Kontakt:
Flora Talin prolazi,dobra su ekipa i neugodni al eto vidjecemo
- Burberry46
- Kontakt:
Zadovoljan sam izborom protivnika, idemo sad utakmicu po utakmicu!
Bordo ljeto nas ocekuje abd!
Bordo ljeto nas ocekuje abd!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Svi smo se obradovali jer smo sa protivnike i moguce protivnike dobili ekipa za koje skoro nikad nismo ni culi, ali se slazem sa vecinom da treba biti oprezan bas zato sto su te ekipe nama nepoznanica, lagano utakmicu po utakmicu, imamo losa iskustva iz bliske proslosti.
Imamo jednu veliku prednost sto revans prvog i prvu utakmicu drugog pretkola igramo kuci, znaci nece biti umora kod igraca, tako da nakon prolaska "marinaca", u prvoj utakmici treba rijesiti prolaz u narednu rundu..
Imamo jednu veliku prednost sto revans prvog i prvu utakmicu drugog pretkola igramo kuci, znaci nece biti umora kod igraca, tako da nakon prolaska "marinaca", u prvoj utakmici treba rijesiti prolaz u narednu rundu..
Flora nezz , ali albanci su smijesni sigurno pa Lazar Popovic im najbolji strijelac ekipe kud ces daljeBatko je napisao/la:Polako ba, Flora uopste nije los tim, a posebno Albanci, koji znaju itekkao biti neugodni ba.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Sad ce FaceTV da izbaci Ekskluzivno otkupio prava utakmica Sarajeva u EL 
Ovo ja onako pretpostavljam
Jeste sramota je , al nije sramota primiti od litexa sedam komada.[/quote]zijadp je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Jel sramota ispasti od Zete iz GOLUBOVACA ?gOlijat je napisao/la:Jedini klub koji nas ne sramoti u evropi. Sretno bordo bjeli i da dogurate do grupne faze
A da li je sramota napraviti najvecu domacu blamazu pred svojim navijacama od 5 komada Besiktasa, sta mislis o tome ? Najveci domaci poraz u evropi
bešiktaš je malo je reći 100 puta jaći od litexsagOlijat je napisao/la:zijadp je napisao/la:A da li je sramota napraviti najvecu domacu blamazu pred svojim navijacama od 5 komada Besiktasa, sta mislis o tome ? Najveci domaci poraz u evropiBatistuta je napisao/la: Jeste sramota je , al nije sramota primiti od litexa sedam komada.
jok, vise boli 6 komada od partizana na grbavici

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Ma ja sam siguran da ce tako biti...Ne vjerujem da ce ova iz San Marina biti nesss pretjerano skupa...BelminM23 je napisao/la:Sad ce FaceTV da izbaci Ekskluzivno otkupio prava utakmica Sarajeva u EL
Jarane ako ne kontaš pričaš o Turskom Bešiktašu koji i jeste 5 puta bolji od nas, mislim malo upućenosti nije na odmet, pogledaj sve utakmice Sarajeva posljenjih godina i vidjet ćeš da smo protiv Dinama, Basela, Cluja tri puta igrali za ulazak u grupne faze, niko nije ni blizu tom uspjehu..a željezničar je od 3 tima primio blizu 30 golova halo ba 
Jel to prijateljska bila mozda :p kako si smijesan.htcxone je napisao/la:jok, vise boli 6 komada od partizana na grbavici![]()
-
bacelonafan
- Kontakt:
Jeste sramota je , al nije sramota primiti od litexa sedam komada.[/quote]gOlijat je napisao/la:zijadp je napisao/la:Jel sramota ispasti od Zete iz GOLUBOVACA ?gOlijat je napisao/la:Jedini klub koji nas ne sramoti u evropi. Sretno bordo bjeli i da dogurate do grupne faze
A da li je sramota napraviti najvecu domacu blamazu pred svojim navijacama od 5 komada Besiktasa, sta mislis o tome ? Najveci domaci poraz u evropi
sta mislis o tome da je dole protiv Besiktasa bilo nerijeseno,sta mislis o Helsinborgu,Rapidu,Cluju,Levskom,Genku,uglavnom koeficjent ti sve govori,imali ste od poslije rata u evropi mozda 2-3 pobjede i to protivnekih levata,i Sigme ceskog prestavnika se nije lose sjetiti haha ajde bjezi veze ti nemas
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Flora Talin, puno su puta ucestovali u Evropi, tacnije skoro 20 godina zaredom igraju, i uspjeli su proci samo jednog protivnika. Dosta mlada ekipa cini mi se.
Kukesi, sta reci za njih, ovaj tim je svoj procvat dozivio 2010 godine kada ih je neki politicar preuzeo i uspjeli su uci u 1. ligu, ove godine im je prvi euro izlet.
Kukesi, sta reci za njih, ovaj tim je svoj procvat dozivio 2010 godine kada ih je neki politicar preuzeo i uspjeli su uci u 1. ligu, ove godine im je prvi euro izlet.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, trunks1946 i 17 gostiju.