erminHAMIN je napisao/la:Milwaukee - Philadeplhia manje od 196,5 poena
Rondo OVER
Durant OVER
Monroe OVER
Jennings OVER
zadnje pare valjda cu umociti xDSretno svima
zasto zasto

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
erminHAMIN je napisao/la:Milwaukee - Philadeplhia manje od 196,5 poena
Rondo OVER
Durant OVER
Monroe OVER
Jennings OVER
zadnje pare valjda cu umociti xDSretno svima
Svaka čast!madridista4ever je napisao/la:Idemo opet tenis večeras. Opet ću probati neke singlove sa većim kvotama i jedan tripl.
Singlovi:
Williams-Stephens, pick 2 kvota 9.0 wwin
Serena vuče lakšu povredu sa početka turnira i imala je lakši ždrijeb tako da je i sa tom povredom čistila sve pred sobom. Jedino od koga se očekivalo nešto je Kirilenko,ali ona se prepala Serene i igrala previše defanzivno i Serena je oderala. Međutim sinoć sam igrao dubl protiv sestara i gledao sam ga i toliko je očigledno bilo da se Serenina povreda pogoršala. Teško se kretala po terenu jedva pogađala prvi servis,čak je na meč lopti jedva drugi ubacila i jedva potrčala poslije toga,italijanke su pretežno nju iskoristile,bacale joj teške lopte i tako uspjele preokrenuti. Ja mislim da iako se pogoršala Sereni povreda, da može ovdje pobjediti ali nikad se ne zna koliko je ta povreda ozbiljna i vrijedi iz zabave probati na Stephens koja je u životnoj formi i igra odličan tenis. Ja sam lično barem u over uvjeren.
zbroj golova od 0-2 oba paraceze je napisao/la:Prati li ko ovaj ACN ?
Imaju dva para JAR-Angola i Maroko-Capa Verde, pa ako moze kakav prijedlog
JaR rokno keca,lafo domaćinski,a na MAroko cu ganjat neki iks .sretno !ceze je napisao/la:Prati li ko ovaj ACN ?
Imaju dva para JAR-Angola i Maroko-Capa Verde, pa ako moze kakav prijedlog
Još hajro samo da nam kažeš razlog i biće super, vidim online je već -15!!!hajro je napisao/la:Baltička
23.01. 18:00
BC Kalev / Cramo - Jelgava
BC KALEV-12
1,85
zaista je ogromna razlika od 4 poena,da je imat 100% sigurnu kvotu od 1.25 i spojiti u lutriji under 17.5 i u bhplayu over 13.5 s ulogom po 50 km imao bi 100% svoj ulog,ako bi se zaustavio na 14,15,16 ili 17 poena imao bi dupli dobitakazTer je napisao/la:u bh playu je kirilenko 13.5
sad ne znam dal ga igrat ovdje preko, ili u lutriji ispod
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.