Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Što je Zrinjski prestao s presingom, dali loptu Sarajevu bespotrebno.
Preoprezno s obje strane
Preoprezno s obje strane
- baboedindzeko09
- Kontakt:
nisu mogli plemici gledat vise ovu #newera igru pitica pa odlucili zabit ne bi li pitari presli centar
Prelijep gol Zrinje 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Zrinjski ih jede u duelu. Bukvalno su najdominantniji u ligi.
Dobar gol, ali slabo Avdija izašao u blok.
Kyeremeh nije imao tačan pas. Dečko ni u jednom trenutku nije spreman ni za pas ni za primanje lopte, vazda kasni.
Nekako se čini da Zrinjski više ne igra na Bilbiju kao prije. Slabo je lopti imao. I nema onoliko centaršuteva kao prije.
Dobar gol, ali slabo Avdija izašao u blok.
Kyeremeh nije imao tačan pas. Dečko ni u jednom trenutku nije spreman ni za pas ni za primanje lopte, vazda kasni.
Nekako se čini da Zrinjski više ne igra na Bilbiju kao prije. Slabo je lopti imao. I nema onoliko centaršuteva kao prije.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Svako će nas derat, ne samo Zrinjski. Ovom narkomanu je glavna taktika izbi nabi i "HAJDEEE"
I Sarajevo se uključuje u borbu za opstanak
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ma nije vala ni Zrinjski spektakularan. Doduše, ko bi bio u ovakvim uslovima. Ali mislim da su fakat slabiji nego ranije.
Od Sarajeva je suludo očekivati da odmah nešto igraju, pa treba utakmica i utakmica da se ovo posloži (do tad će novi remont svakako
). Plus, Varešanović. Smiješno je da su Varešanović i Mulalić na klupama sarajevskih rivala. Fakat dno dna.
Ima ovdje kod Sarajeva dobrih igrača, ali i škarta evidentnog. Babo će Dalu uništiti karijeru, baš seljački.
Od Sarajeva je suludo očekivati da odmah nešto igraju, pa treba utakmica i utakmica da se ovo posloži (do tad će novi remont svakako

Ima ovdje kod Sarajeva dobrih igrača, ali i škarta evidentnog. Babo će Dalu uništiti karijeru, baš seljački.
-
- Kontakt:
Ma sta se brinite, sad kad uđe Vranicic, ide odmah hat trick za preokret rezultata
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
vala ko vam je uvalio ove crnce treba covjeku dati nagradu za najvecu ovogodišnju prodaju magleFKSDoGroba je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:14Svako će nas derat, ne samo Zrinjski. Ovom narkomanu je glavna taktika izbi nabi i "HAJDEEE"

- FKSDoGroba
- Kontakt:
To je naš zalizani sam biraoRobust je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:17vala ko vam je uvalio ove crnce treba covjeku dati nagradu za najvecu ovogodišnju prodaju magleFKSDoGroba je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:14Svako će nas derat, ne samo Zrinjski. Ovom narkomanu je glavna taktika izbi nabi i "HAJDEEE"![]()

Dobar je Kyeremeh kad primi loptu 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dajte Vrancica da barem imamo nesto za pogledati. Doduse onaj gol je bio dobar..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
mora se teren pohvaliti, u odličnom je stanju stvarno
Ma karnut će željkana i neće biti zime za njih...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Komsije teren vam je polozio ispit.
Zrinjski za sada vodi radi bolje fizicke pripremljenosti i kompaktnosti.
Odbrana Sarajeva sa ovim jablanima dobro ustopala Bilbiju ali su im bekovi kriticni ,ne mogu izaci nikako sa loptom pa se ovi crnci kofol neki tehnicari vracaju loptu ali ovo meni izgleda da su ovo neke slabije verzije Brandao.
Ovaj brazilac sto je u Zalgirisu razvaljivao nidje veze ,pa nas Kis je bio jedno vrijeme najbolji strijelac europe u tom Zalgirisu a u nas na klupi.
Plus oni ovog crnju platili dan te hebo a nemaju za normalnog trenera

Odbrana Sarajeva sa ovim jablanima dobro ustopala Bilbiju ali su im bekovi kriticni ,ne mogu izaci nikako sa loptom pa se ovi crnci kofol neki tehnicari vracaju loptu ali ovo meni izgleda da su ovo neke slabije verzije Brandao.
Ovaj brazilac sto je u Zalgirisu razvaljivao nidje veze ,pa nas Kis je bio jedno vrijeme najbolji strijelac europe u tom Zalgirisu a u nas na klupi.

Plus oni ovog crnju platili dan te hebo a nemaju za normalnog trenera

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Gledaj sad kad im Mirza da spida pa krenu letit po terenuAntipolitika3 je napisao/la: ↑26 feb 2023, 18:22Komsije teren vam je polozio ispit.![]()
Ovaj brazilac sto je u Zalgirisu razvaljivao nidje veze ,pa nas Kis je bio jedno vrijeme najbolji strijelac europe u tom Zalgirisu a u nas na klupi.![]()
Plus oni ovog crnju platili dan te hebo a nemaju za normalnog trenera![]()
Dobar teren, samo mi je manji dio kod klupe zaparao oči. Prvo se Dal spotakao, a onda je u jednom trenutku lopta neprirodno odskočila u aut. Kao da je neka veća neravnina u pitanju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- LegendaIvica
- Kontakt:
Ovako los Zrinjski je daleko najbolja ekipa. Ja jest nam liga grohnula. Zrinjski, Sarajevo, Zeljeznicar, Borac i Siroki koji se bore za evropu su ovo kolo bili OCAJNI. Ima da nam klubovi iz farskih ostrva ciji igraci su kelneri prave djecu kad budu igrali protiv ovih neznalica. Na tepihu igraju a dva pasa nisu u stanju da povezu. Meni jos nece u glavu da neko za ove igrace odstetu placa.
-
- Kontakt:
Pohvale za teren top odrađeno kapi vode nema,dignut ce ovi novi tereni nogomet i to dobro.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, guadalupe, jurisicduska, Predatod, Zeko87 i 35 gostiju.