ami je napisao/la:Grande je napisao/la:PRVACI JUGOSLAVIJE : 1971/72 god.
PRVACI BiH : 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10 god.
Prvenstvo NARODNE REPUBLIKE BiH:
PRVACI: 1946 god.
Ovo takmičenje formirano je da bi se moglo odrediti koja ekipa će predstavljati BIh u Prvenstvu Jugoslavije 1946/47. god.
KUP BiH : 1999/00, 2000/01, 2002/03, 2010/11 god.
SUPER KUP : 1998, 2000, 2001 god.
Ako neko moze bolje neka proba
...Znaci potvrdili smo da je ZELJO NAJTROFEJNIJI KLUB U BiH ! ! !
Tesko je priznat ovo pitarima,lesinarima i zenicanima ali sta cemo mi kada smo najbolji i najveci
FORZA ZELJO ! ! !
Ovde si mogao jos dodati koliko je Zeljo srariji od Sarajeva,a ima samo jednu titulu vise,a kupova isto? To po meni sto si napisao i nije bas za pohvaliti ali dobro. :idea:Ovi super kupovi ja ne znam da to vise iko broji ,kao i neko prvenstvo NARODNE REPUBLIKE BIH

Da ne zaboravim jos koliko ste puta ispadali i koliko ste vremena proveli u drugoj ligi

.Molim te kad pises pise sve redom ,a ne kako ti odgovara.

pacenice, ohladi malo. citam ovih zadnjih 20-30 stranica od jucer i danas i vidim da si bio jedan od aktivnijih pacenika ovdje prije tekme, a vidim sa trendom nastavljas i dalje. ohladi covjece malo, nije dobro po zdravlje, ubise te zavist i kompleksi.. i to samo kontriras, sta god neko napise ti si kontru puko neku i to da je argumentovana ni po jada, vec samo trabunjas li trabunjas...
jucer, na tekmi biti, bilo je neporcjenjivo, ono se moralo dozivjeti. A DA ME VIDI BABOO....aa ludnica

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987