Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Medikament
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Medikament » 25 apr 2017, 00:10

nećemo se vrijeđati, molim lijepo. ja sam uvijek za lijepu diskusiju i razmjenu različitih mišljenja sa svim ljudima čistog srca i dobre volje. međutim, vas dvojica ne želite da sagledate situaciju realno, ne želite da skinete ružičaste naočale sa kojim široki brijeg ima neku respektabilnu posjetu kad i sami znate da to nije istina i da se zavaravate. a najgore je kad se čovjek zavarava, nikakva hajra u tome nema, ja da vam kažem.
pa ta tvoja teza o tisuću i dvjesto gostujućih navijača već pobija dokaze o nekoj posjeti kada vam dođe više gostujućih navijača iz drugog grada nego vaših u 90% utakmica u sezoni. ma hajte molim vas, kakvi su ovo nonsensi, nema smisla zaista raspravljati o ovakvim temama kad ljudi neće sagledati situaciju realno.
sporstki pozdrav.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:11

Apsolutno se slazem.I uveo bi pravilo da nijedna ekipa ne moze igrati u drugom gradu,samo u svom.Ako ne mozes osigurati normalne uvjete za igru nemoj ni igrat.Nek igraju Sarajvo,Zeljo,Siroki,Zrinjski,Borac,Celik i Sloboda.Malo klubova al bar ne bi morali gledati njive iza terena i nekakve umjetne trave i gluposti

Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:17

Medikament je napisao/la:nećemo se vrijeđati, molim lijepo. ja sam uvijek za lijepu diskusiju i razmjenu različitih mišljenja sa svim ljudima čistog srca i dobre volje. međutim, vas dvojica ne želite da sagledate situaciju realno, ne želite da skinete ružičaste naočale sa kojim široki brijeg ima neku respektabilnu posjetu kad i sami znate da to nije istina i da se zavaravate. a najgore je kad se čovjek zavarava, nikakva hajra u tome nema, ja da vam kažem.
pa ta tvoja teza o tisuću i dvjesto gostujućih navijača već pobija dokaze o nekoj posjeti kada vam dođe više gostujućih navijača iz drugog grada nego vaših u 90% utakmica u sezoni. ma hajte molim vas, kakvi su ovo nonsensi, nema smisla zaista raspravljati o ovakvim temama kad ljudi neće sagledati situaciju realno.
sporstki pozdrav.
Ispricavam se ako je moja prosla poruka zvucala uvredljivo,to mi nije bila namjera.Al da ja tebi nesto objasnim.Zanemarimo trenutnu situaciju gdje Siroki igra Lzo jer to nije realno stanje stvari.Siroki ima sjevernu(najvecu) tribinu koja prima 3800 ljudi.Ta tribina je na svim velikim utakmicama puna(Sarajevo,Zeljo,Zrinjski pa i Sloboda nekad).Ako meni ne vjerujes rado cu ti poslati u pp clanke s lokalnog portala gdje imas slike pune tribine.To da ima vise gostujucih navijaca je cista i apsolutna glupost,jer sam ti vec objasnio kako je maks.broj gostujucih navijaca 1200(a nikad nije bilo preko 800 )
EKONNP

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 25 apr 2017, 00:20

Medikament je napisao/la:nećemo se vrijeđati, molim lijepo. ja sam uvijek za lijepu diskusiju i razmjenu različitih mišljenja sa svim ljudima čistog srca i dobre volje. međutim, vas dvojica ne želite da sagledate situaciju realno, ne želite da skinete ružičaste naočale sa kojim široki brijeg ima neku respektabilnu posjetu kad i sami znate da to nije istina i da se zavaravate. a najgore je kad se čovjek zavarava, nikakva hajra u tome nema, ja da vam kažem.
sporstki pozdrav.
Sportski pozdrav i tebi iz Sirokoga Brijega.
I ja sam naravno za lijepu diskusiju i razmjenu razlicitih misljenja.Ja ne znam odakle si ti,ne znam za koga navijas.
Sasvim realno sam sagledao situaciju,i dolazim do jedinog ispravnog zakljucka,a to je da ti nisi u pravu.NKŠB igra ligu za ostanak i to je jedan od glavnih razloga slabije posjete.Ali bez obzira na to,Siroki ima sasvim dobru posjetu,da se ne lazemo.Jos jednom da se osvrnem na ono sto sam maloprije rekao,SB ima 15ak tisuca stanovnika,sa okolicom 30ak tisuca.Ja ne znam sta ti ocekujes od tako malog gradica,da ima 7-8 milja po utakmici.Pozdrav tebi,razmisli malo sta pises,malo realnije sagledaj situaciju.Zivio.
Igraj Široki ti si najbolji!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 apr 2017, 00:22

sporstki pozdrav.
Logicno je da imaju bolju posjetu kada im dolazi veci klub u goste. Nece isto ljudi privuci Mladost u ligi za opstanak i Zeljo u polufinalu Kupa. Protiv Zelje je bilo 4.000 ljudi i jel ti stvarno vjerujes da su to bili navijaci Zelje? Nema smisla. Pecaru kada pune gostujuci navijaci onda ju pune navijaci Zrinjskog i mozda ce nekad u nekom slucaju navijaci Veleza, jer su to obliznji gradovi. Jako tesko ce se desiti sa iz Sarajeva ili nekog daljeg grada dolje potegne 2.000 ljudi.

Siroki je manje mjesto, a klubovi iz obicnih sela ce imati par tisuca na utakmici kada im dodje veci klub, a ne Siroki koji bar ima stadion za tih par tisuca. Njihova posjeta nije bajna, ali ih previse omalovazavas, jer s obzirom na velicinu mjesta imaju OK posjetu, pogotovo u odnosu na rezultate i uzimajuci u obzir da su navikli na bolje.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 apr 2017, 00:24

pokušao sam diskutovati kao čovjek sa čovjekom, vođen razumom, ali ovakve uvrede su neizdržive. zbog čega ne možeš jedan post napisati da nekoga ne uvrijediš. mislim da je u ovom slučaju zakazao i naš obrazovni sistem kao i institucija porodice. žalosno zaista da se čovjek mora ponižavati sa izvinjavanjem zbog uvreda koje ponavlja i dalje. nisam želio da se osvrćem na ovakve pokušaje diskreditacije, međutim ovakvim ljudima se mora stati u kraj, inače će svaki vid normalne komunikacije biti kontaminiran.
ti si samo potvrdio moju tezu a to je da i kada dođe više od 200 ljudi, dođu iz razloga jer na stadionu pecara gostuje fudbalski klub sarajevo, željezničar ili zrinjski. a to znači da kad ljudi dolaze u većem broju od 200, a to je dva ili tri puta godišnje, dolaze da gledaju protivnika a ne domaći klub. ponižavajuće i poražavajuće.
sportski pozdrav.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 25 apr 2017, 00:27

Bagrcavi ne seri živ bio
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 apr 2017, 00:28

Covjeku cudno da u nasoj ligi dolazi vise ljudi kada stize jaci gost :lol: Ili ne prati ligu ili nas trola :mrgreen: Eto Zeljo i Sarajevo imaju isto ljudi na derbijima i protiv Krupe :lol:
wobly92 je napisao/la:Bagrcavi ne seri živ bio
A to je on? Kud podjoh ikakvu diskusiju. I ovi iz Sirokog neka prestanu pisat ista. Covjek se rodio na prepucavanjima.
Zadnja izmjena: Signore, dana/u 25 apr 2017, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:29

Mozes li mi molim te izdvojiti dio moje poruke koja te uvrijedila,jer ja stvarno nisam imao apsolutno nikakvu namjeri vrijedjati te.Ako te neki dio uvrijedio duboko se ispricavam(mada stvarno ne znam koji).O tome da navijaci dolaze na najvece utakmice-mislim da je to normalno svugdje.Vise ce ljudi doci pogledati jace protivnike nego Mladost,Olimpic ili Jajce.

EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:29

Signore je napisao/la:Covjeku cudno da u nasoj ligi dolazi vise ljudi kada stize jaci gost [emoji38] Ili ne prati ligu ili nas trola :mrgreen: Eto Zeljo i Sarajevo imaju isto ljudi na derbijima i protiv Krupe [emoji38]
I jos mi kaze da ga vrijedjam.Mislim stvarno mi nije jasno.
EKONNP

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 25 apr 2017, 00:30

Ako momak ima drugacije misljenje ne morate ga omalozavat i vrijedjati ..
trolla vas medikament , SB ima solidnu posjetu i dobar postotak u odnosu na velicinu grada
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 apr 2017, 00:31

Još ga i Signore krenuo da vrijeđa, a to baš nikad nisam mogao očekivati s njegove strane.

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:32

A znaci imamo posla s nekim trollerom??
Pa sto mi odmah ne rekoste da ne nabijam notifikacije bezveze[emoji1]

EKONNP

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 apr 2017, 00:33

arelinho je napisao/la:Još ga i Signore krenuo da vrijeđa, a to baš nikad nisam mogao očekivati s njegove strane.
Ja se ispricavam ako sam nekoga uvrijedio, to mi nije bila namjera. Sportski pozdrav
:lol:

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 25 apr 2017, 00:34

Ma pusti covjeka,kasno je,neka ide spavat,umoran je pa prica svasta.
Igraj Široki ti si najbolji!

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 25 apr 2017, 00:35

jasta je napisao/la:Nešto gledam ove posjete na stadionima i fakat ima timova koji "bezveze" igraju ovu ligu. Navijam da u premier ligu uđu timovi koji imaju makar solidnu posjetu. Jer 200 , 300 pa i 500 ljudi je malo i za košarku a ne fudbal. Hipotetski me zanima kako bi izgledala idealna liga što se tiče posjete tj. koji timovi bi bili bolji u tom segmentu a nisu članovi premier lige. Iz rs-a je to sigurno Borac, od "HŠK"-ova, pitanje je da li ima iko. Iz federalne bi bilo tu kandidata sigurno...
Nista nije idealno, :D ali mozda bi najbolja posjeta bila kad bi igrali:

Sarajevo
Zeljeznicar
Borac
Zrinjski
Siroki Brijeg
Velez
Celik
Sloboda
Slavija
Rudar Prijedor
Jedinstvo Bihac
Radnicki Lukavac
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 25 apr 2017, 00:36

Signore je napisao/la:Covjeku cudno da u nasoj ligi dolazi vise ljudi kada stize jaci gost :lol: Ili ne prati ligu ili nas trola :mrgreen: Eto Zeljo i Sarajevo imaju isto ljudi na derbijima i protiv Krupe :lol:
A to je on? Kud podjoh ikakvu diskusiju. I ovi iz Sirokog neka prestanu pisat ista. Covjek se rodio na prepucavanjima.
kao što rekoh u prošlom postu, svaki sukob mišljenja i različito gledanje na stvari donosi uvrede sa vaše strane. žao mi je jer ste stava da ukoliko neko ima drugačije mišljenje, ili trola ili ga pokušavate diskreditovati sa nekim banalnim stvarima. tužno zaista, pa čak i signore za kojeg sam mislio da je jedan od realnijih forumaša, dopusti sebi jedan takav gaf da neistomišljenika diskreditira i etiketira nekim nebitnim stvarima.
ali, to nije tema ove emisije, tema je posjeta i moramo se složiti da je katastrofalna na svim našim stadionima ako izuzmemo grbavicu, a i to je zaista na veoma niskom nivou moram priznati.
sportski pozdrav, vidim da niste spremni za diskusiju.
sloboda72 je napisao/la:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 apr 2017, 00:38

Rudar Kakanj imao bi vecu posjetu od Slavije i Rudar Prijedora
Zrinski
Siroki
Velez
Sarajevo
Zeljo
Celik
Sloboda
Borac
Leotar
Rudar Kakanj
Slavija

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:38

Medikament je napisao/la:
Signore je napisao/la:Covjeku cudno da u nasoj ligi dolazi vise ljudi kada stize jaci gost [emoji38] Ili ne prati ligu ili nas trola :mrgreen: Eto Zeljo i Sarajevo imaju isto ljudi na derbijima i protiv Krupe [emoji38]
kao što rekoh u prošlom postu, svaki sukob mišljenja i različito gledanje na stvari donosi uvrede sa vaše strane. žao mi je jer ste stava da ukoliko neko ima drugačije mišljenje, ili trola ili ga pokušavate diskreditovati sa nekim banalnim stvarima. tužno zaista, pa čak i signore za kojeg sam mislio da je jedan od realnijih forumaša, dopusti sebi jedan takav gaf da neistomišljenika diskreditira i etiketira nekim nebitnim stvarima.
ali, to nije tema ove emisije, tema je posjeta i moramo se složiti da je katastrofalna na svim našim stadionima ako izuzmemo grbavicu, a i to je zaista na veoma niskom nivou moram priznati.
sportski pozdrav, vidim da niste spremni za diskusiju.
Koji si ti lik[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Vako kad malo razmislim,imas dara za troll.Inace vas trollere uvijek prepoznam bez problema,al ti si prilicno dobar.
Laku noc sinko i sportski pozdrav[emoji23] [emoji23]
EKONNP

skripar96
Kontakt:

Post Postao/la skripar96 » 25 apr 2017, 00:40

HeraklitMracni je napisao/la:Rudar Kakanj imao bi vecu posjetu od Slavije i Rudar Prijedora
Zrinski
Siroki
Velez
Sarajevo
Zeljo
Celik
Sloboda
Borac
Leotar
Rudar Kakanj
Slavija
Bas sam htio napomenuti Rudar,jer Kaknjci su uvijek voljeli sport.Kod njih i na basketu puna dvorana.
....
Nego da vas pitam jeste li upoznati,skracuje li se liga ponovo dogodine,tako sam nacuo?

EKONNP

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.