Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Neka te je stid Edine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije to poeanta ,nego je poenta sto hocemo da gledamo kako zabija golove svaki vikend.Da se radujemo njegovim golovima !Kad mi kazu DZEKO KLUPA kao da mi neko samar opali .Virtu4l je napisao/la:Njegova klupa u MC se još nikada nije odrazila na reprezentaciju.
Nekad me je to pogađalo, više ne. Podržavam svaku njegovu odluku, bar toliko nas je zadužio. 4,5 godine je u Engleskoj, vjerovatno se udomaćio, lijepo mu je u životu i turbulencije mu ne trebaju.BosnaSTL je napisao/la:Nije to poeanta ,nego je poenta sto hocemo da gledamo kako zabija golove svaki vikend.Da se radujemo njegovim golovima !Kad mi kazu DZEKO KLUPA kao da mi neko samar opali .Virtu4l je napisao/la:Njegova klupa u MC se još nikada nije odrazila na reprezentaciju.
Možda se i varamo, možda želi da pređe u drugi klub i radi na transferu ali mi to ne znamo, tako da nam ostaju samo špekulacije kao i svaki prelazni rok.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisu se oni htjeli rijesiti nijednog od napadaca osim Balotellija a i to je Balotelli "pogurao" jer se je potukao sa Mancinijem na treningu
malo prije transfer roka ( "slucajnost" vjerovatno i tako sebi smanjio cijenu a i ko bi ga zadrzao poslje toga ). Tevez je zelio da ide iz Manchestera kao i njegova porodica. Zelio je da zivi/igra negdje juznije ( Spanija, Italija ) a poslje toga da zavrsi karijecu u Argentini u Boci Juniors. City je to znao i zato su ga tetosili na 101 nacin. I to je nekako i prolazilo dok je bio njihove prvo ime. U momentu dolaska Aguera, Tevez je skontao da ce bas Aguero biti prvo ime i da ce njegova minutaza biti bitno smanjena ( nijedan klub na svijetu ne igra sa dvojicom kepeca u napadu ). I tada je isforsirao odlazak iz kluba praveci probleme. Nije zelio da zaigra u mecu lige prvaka protiv Bayerna
pa je onda otisao pola godine igrati golf. I na taj nacin je smanjio sebi cijenu i olaksao buduci transfer. Sto se tice Negreda on je izjavio u engleskim novinama da je uzgubio povjerenje u Pellegrinija i da mu ne vjeruje cak i kada ga hvali. Sa tom svojom izjavom on je isto ubrzap svoj odlazak iz klub a i City ce zaraditi skoro 10 miliona na njegovom transferu u Valenicu. Pojedinci pricate napamet neke price.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 jun 2015, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bojim se da si pogresno shvatio sta tu pise.Ajax je napisao/la:35 miliona € +calcio je napisao/la:Realno ne znam ni gdje bi to on mogao ici, talijanski klubovi su zainteresovani ali on je za njih preskup. City trazi 35 miliona € + njegova visoka plata, to mogu priustiti PSG, Real, United i slicni, ali oni nisu zainteresovani koliko je meni poznato.![]()
![]()
A u p.m. cuj 35 miliona € +
Aha, zato je Tevez otišao za 8 miliona funti, a Balotelli za 18 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ne ide on iz City-a do 2018 nigdje , kasnije ce potpisati sa Emiratima i finansijski osigurati i praprapraunucad.Covjek je osvojio sto se moze osvojiti, jednostavno nema ambicija vise.Ja se samo nadam da ce zagrizati u ovim kvlaifikacijskim utakmicama jer na EURU jos nije bio 

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
+ plata jos uvijek si nadodao bar 10 miliona. ( 35 miliona €
) Prodao bi njega City za 25 miliona ako ne i manje. Zavisi i od zelje igraca za ostankom u klubu.

Kako će zaraditi 10 miliona?Ajax je napisao/la:Sto se tice Negreda on je izjavio u engleskim novinama da je uzgubio povjerenje u Pellegrinija i da mu ne vjeruje cak i kada ga hvali. Sa tom svojom izjavom on je isto ubrzap svoj odlazak iz klub a i City ce zaraditi skoro 10 miliona na njegovom transferu u Valenicu. Pojedinci pricate napamet neke price.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Balotelli je otisao u 5 rata a AC Milan je svakako znao da ce ga prodati prije isteka tih 5 godina najvjerovatnije. City je zalio novac odma. Samo posto se radi o "problematicnom" igracu koji se je cak uspio i potuci sa trenerom pristali su i na te rate samo da ide. A sto se tice Teveza pa zar je to njegova realna vrijednost. Ako odbijanje da igra utakmicu lige prvaka ( sto je necuveni skandal ) i poslje toga napustanje kluba da bi igrao golf 6 mjeseci u Argentini i jos zaboravio sam ismijavanje kluba na Argentinskoj televiziji nije pokusaj smanjivanja cijene i transfera onda neznam sta je. Pa svako zna da 10 miliona nije realna cijena za takvog igraca sto je doduse i dokazao ove sezonu sa svojim partijama u Juventusu.
Prodali bi oni njega i za 20, sto placati toliku platu nekom igracu koji nece igrati, bolje zaraditi bilo sta dok se moze jer ce mu cijena samo niz brdo iciAjax je napisao/la:+ plata jos uvijek si nadodao bar 10 miliona. ( 35 miliona €) Prodao bi njega City za 25 miliona ako ne i manje. Zavisi i od zelje igraca za ostankom u klubu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Eto nisu 10 miliona nego ce zaraditi 6 miliona. Ko da to mijenja ista. Negredo je zelio da ide cak je u Engleskim novinama dao intervju da NE VJERUJE vise treneru i tako je ubrzao svoj odlazak iz kluba. To da su uspjeli cak i zaraditi na njemu je jos olaksalo taj transfer.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 jun 2015, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ma imas 29 godina !Zaradio si para fala bogu .Ganjas dobru kokerku I zajebajes se .SVaki drugo covjek u federaciji I dijaspori nosi dres sa tvojim prezimenom.Ljudi ti skandiraju ime I prezime na svakoj tekmi reprezentacije .Mislim ,ako ti se svidja da sjedis na klupi I primas novac a mi da cekamo daudjes I dobijes svojih 5 minuta onda yebaji ga !Ostani zauvijek u tom yebenom city-u!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Na jednoj od ovih talijanskih stranica sto je pisala o Dzekinom eventualnom transferu u Romu je pisalo da traze 35 miliona. Ima logike jer toliko su platili Bonyja, vrlo vjerovatno Dzeku cijene isto kao i njega. Druga je stvar sto oni previse plate za vecinu igraca koje dovedu... Ali sigurno bi ga pustili za manje para, pitanje je koliko. Mozda se sada i Milan ukljuci posto su im propali Ibra i Jackson Martinez. 

Kako su zaradili kad su ga platili 30 miliona eura?Ajax je napisao/la:Eto nisu 10 miliona nego ce zaraditi 6 miliona. Ko da to mijenja ista. Negredo je zelio da ide cak je u Engleskim novinama dao intervju da NE VJERUJE vise treneru i tako je ubrzao svoj odlazak iz kluba. To da su uspjeli cak i zaraditi na njemu je jos olaksalo taj transfer.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kojih 30 miliona ?? Transfer je bio do 25 miliona sa svim bonusima koji se nisu svi ni ispunili.
Sevilli su platili 30 miliona za Negreda, prošlu sezonu je bio na posudbi u Valenciji, a sad će ga Valencija vjerovatno kupiti. Kako će City zaraditi na njemu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kojih bolan 30 miliona. Uhvatio si se najmanje bitnog dijela svih mojih postova i nesto pametujes. Prvo to je totalno nebitno za ovu pricu ali posto insistiras kojih 30 miliona ?? Kako si dosao do te cifre koju sam spominjes ?? Valenica ga nece vjerovatno kupiti nego ga Valencija mora kupiti jer tako pise u ugovoru da ga moraju kupiti poslje prve godine. A da imaju izbor sigurno nebi otkupili njegov ugovor jer nije ispunio ocekivanja i Valencia ga vec prodaje dalje.
Alvaro Negredo je kostao City £16.4 milliona = skoro 23 miliona € ( sa bonusima transfer ide do 25 mil € )
Alvara Negreda je City prodao u Valenciju za £23.8 znaci konkretno do 33 miliona €
Alvaro Negredo je kostao City £16.4 milliona = skoro 23 miliona € ( sa bonusima transfer ide do 25 mil € )
Alvara Negreda je City prodao u Valenciju za £23.8 znaci konkretno do 33 miliona €
Slazem se realno je ocekivati 20-25 miliona eura posto je imao jako losu proslu sezonu a i 29 mu je godina. Puno zavisi i kolika je zelja igraca da zamjeni klub. 35 miliona je stvarno prenapuhana i nerealna cijena.Fudo je napisao/la:Prodali bi oni njega i za 20, sto placati toliku platu nekom igracu koji nece igrati, bolje zaraditi bilo sta dok se moze jer ce mu cijena samo niz brdo ici.Ajax je napisao/la:+ plata jos uvijek si nadodao bar 10 miliona. ( 35 miliona €) Prodao bi njega City za 25 miliona ako ne i manje. Zavisi i od zelje igraca za ostankom u klubu.
Na svakog igrača negativno djeluje to sto ne igra, ni Dzeko nije izuzetak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.