FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 24 jun 2013, 21:29

tu i tamo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Smijesno je porediti ova dva tima u Europi,pa jbg nas Sparta nabije i ispadne kasnije od Liverpoola u knock-out fazi i to minimalno,a npr vas Litex nabije i ispadne iduce kolo ispadne od Gak Graz-a sa 5-1,sezonu prije toga od Zimbrua kojem nisu u dvije utakmice zabili gol. Dalje nas je nabio jos Basel,o njemu ne treba trositi rijeci.Brutalno je sto su se nad Zeljeznicarom izivljavali izraelski timovi,vec navedeni Litex,Maribor...Ti timovi se ne mogu porediti sa Baselom i Spartom sigurno ;) Hvatate se tu za Zetu,koja nam je zapravo jedini kiks. Ove godine se pripremite da vas Plzen iznabija takodje na brutalan nacin.Zbog toga sto spamate nasu temu,jedva cekam da vas Bakos natrpa :P Pozdrav od najuspjesnijeg BH kluba u evropskim takmicenjima.
najveci uspijeh od bosanskih klubova na euro sceni ima.... heheheh nije FKS. 8-)

najveca bruka bosanskog fudbala je poraz od kluba iz sela velicine Pazarica(znas li gdje je to)?...
Uci.
a to sto se zadovoljavate i Europa ligom(3.kola), :D to je vama na obraz.
i Zeljo je prosao do 3.pretkola kada je igrao to takmicenje... a vi niste Ligu prvaka odavno, tako da ne stoji ti prica :lol:
P.S:
vi ste petardu primili od Sparte, koja je SLABIJA od sampiona Viktorije, logicno.
isto ko sto bi mi prosli sve te vase protivnike u smijesnoj Ligi Europe do 3.pretkola.
Nebitna je velicina "sela","grada",imas klubova i iz malih mjesta koji igraju ekstra (ne kazem da je Zeta jedna od njih). Ne podcjenjuj nekig zato sto je iz malog mjesta,i tvoj mozak je jako malen pa si uspio sastaviti neku recenicu ;) Znaci,uspjeh ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 jun 2013, 21:36

Sabinho je napisao/la:
tu i tamo je napisao/la:
najveci uspijeh od bosanskih klubova na euro sceni ima.... heheheh nije FKS. 8-)

najveca bruka bosanskog fudbala je poraz od kluba iz sela velicine Pazarica(znas li gdje je to)?...
Uci.
a to sto se zadovoljavate i Europa ligom(3.kola), :D to je vama na obraz.
i Zeljo je prosao do 3.pretkola kada je igrao to takmicenje... a vi niste Ligu prvaka odavno, tako da ne stoji ti prica :lol:
P.S:
vi ste petardu primili od Sparte, koja je SLABIJA od sampiona Viktorije, logicno.
isto ko sto bi mi prosli sve te vase protivnike u smijesnoj Ligi Europe do 3.pretkola.
Nebitna je velicina "sela","grada",imas klubova i iz malih mjesta koji igraju ekstra (ne kazem da je Zeta jedna od njih). Ne podcjenjuj nekig zato sto je iz malog mjesta,i tvoj mozak je jako malen pa si uspio sastaviti neku recenicu ;) Znaci,uspjeh ;)
ne, ne vrijedjam ja nikog, to ti radis govoreci da je moj mozak mali,
a ja iznosim jednu cinjenicu, da je najveca bruka BH klubskog fudbala u europi poraz od kluba sa sela koji je ispao iz Crnogorske lige te godine.
to je cinjenica, a ti si pokazao svoju pamet :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 jun 2013, 21:39

Pa zeta nije ispala
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 jun 2013, 21:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa zeta nije ispala
izvinjavam se na dezinformaciji
u zadnjem kolu su se uspijeli izvuci, znam da su dugo bili zadnji sa Lovcenom

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jun 2013, 21:45

Teren je UZAS u bukvalnom smislu te rijeci. Bas sam maloprije gledao. Daj Boze da se to sredi do utakmice :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 24 jun 2013, 21:51

Vi biste lagane protivnike u prva dva pretkola i još dobar teren. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

gOlijat
Kontakt:

Post Postao/la gOlijat » 24 jun 2013, 22:28

Batistuta je napisao/la:
gOlijat je napisao/la:
sekac je napisao/la:Bodovi-bodevi -poeni ili kako hočeš nazovi su vrlo bitni pa bili protiv levskog hiberniana ili zete su bitni pa onda budeš nositelj. A ti možeš 100 godina izlaziti i gubiti i nisi nositelj, malo je falilo želji da bude nositelj. Zašto bar niste odigrali neriješeno sa Mariborom garant bi bili nositelji bar ja tako kontam e sad šta se može.Normalno da nije isto liga prvaka i europa liga ali vi ste ipak superiorni kako tvrdite pa to pokažite na djelu, nažalost nisam od onih koji se raduju tuđoj nesreći a možda se i čudo desi pa postignete neki uspjeh. Ko je vjerovao u sarajevo protiv Levskog ja iskreno nisam al čuda se dešavaju!?
Sta pises gluposti tako ti boga. Prosle ste godine prosli neke ribare, prosli Levskog, i onda ispali od poluamatera. Kakvim ti bodovima pises, stalno nesto mi smo, sta ste vi. Sjecas li se Sparte i kantanja.
Spustite se na zemlju, igrate takmicenje gdje do ozibljne faze su sve ribari i kuhari, iskoristite to i sutite.
Nemojte nekog dizanja vi nesto, vi ovo. Vas Maribor nakanta u prijateljskoj mogu misliti sta bi bilo u evrpskoj tekmi. Nego prvo napravite ekipu, dovedite igrace, raspali ste se ko kauc, pa cemo pisati o protivnicima Zelje i praviti uspordbe nije problem.!!!
Stvarno moram da regujem kada fudbalske neznalice komentarise..jedini kiks Sarajeva od kraja rata u Evropi je Zeta, i to se desava i vecim klubovima...izbacivanje Genka, izbacivanje Levskog, remi protiv Cluja, izbacivanje Helsinborga, Orebra, pobjeda protiv Rapida, igranje za grupe protiv Dinamo Kijeva, Basela, Cluja itd. je pokazatelj da definitivno igramo najbolje u Evropi i tu nema price...sa druge strane najveci uspjeh zeljeznicara je pobjeda protiv Lilestroma igranje sa Newcastleom ( a mi to anulirali sa Dinamom i jos plus Cluj i Bazel :) ) i nista vise, to sto nema Vukasovica u Evropi i drugih elemenata koje vas prate i sto ste primili u od 3 tima 30 plus golova to je vec bruka i sramota.cao, dovidjenja
Jedini kiks ? Ne moze ni biti kiks jer igrate s amaterima, pa vas poslije nabije Sparta. Kad spominjes sve to zaboravio si da je Zeljo ne tako davno izbacio Serifa koji je godinu prije napravio solidan uspjeh u LP ili EL nisam siguran, nebitno. Nazad ne zelim da se vracam i nabrajam jer nema smisla, samo mu upada u oci ovaj Orebro koji je sada u drugoj ligi, pa Zeta koja se jedva spasila ispadala do posljedneg kola.

NIJE BLAMAZA ISPASTI OD JACEG OD SEBE 10 PUTA, ALI JE BLAMAZA ISPASTI U EVROPI OD SLABIJEG OD SEBE, a to je samo poslo za rukom velikom evropskom klubu SARAJEVU. :lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 24 jun 2013, 22:41

Naši mogući protivnici u trećem pretkolu EL. Naravno, ako se uspijemo progurati do ''treće runde''.
slika
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 24 jun 2013, 22:48

Ja samo ne znam zasto se raspravljate sa "ovima"...

Puno srece Sarajevu u EL, kako u prva dva kola tako i u zrijebu za naredna kola...

Backspace
Kontakt:

Post Postao/la Backspace » 24 jun 2013, 22:57

Itekako opasni protivnici naravno ako se plasiramo do treceg pretkola. :roll:
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 jun 2013, 22:59

High je napisao/la:Naši mogući protivnici u trećem pretkolu EL. Naravno, ako se uspijemo progurati do ''treće runde''.
http://www.dodaj.rs/f/D/hC/3WuX9emz/el-pred-q3-6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pretpostavljam da znas da ova lista nije fiksna sto se tice ekipa no trebao bi to naglasiti jer nisu svi upuceni, no jeste sto se tice koeficijenata. Ekipe koje igraju sa ekipa sa vecim koeficijentima preuzimaju njihovu poziciju u trecem pretkolu.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 24 jun 2013, 23:00

Nisam imao namjeru da umanjujem nečiji uspjeh osvajanje titule ali dobro vama na čast drugo mi nismo izbacivali samo amatere a primjer ide ovako Spartak-Trnava,Sigma -Olomouc,Genk,Levski,Geteborg,Helsinborg a ispali od Rapida zbog jedbnog gola,ispali sa Clujom isto tako,ispali od Maritima isto katastrofa sa Bešiktašom,katastrofa mada i tu imamo bod, sa Baselom bruka,izgubili pošteno od Dynamo Kyev.Sparta nas poderala, Zeta bruka ispali zbog gola u gostima ali upisali 3 boda. E sad reci ti meni osim Malage gdje ste ispali sa jednim golom, još neki uspjeh Lilestrom,Anortozis Akranes,e doduše Šerifa ste izbacili pošteno nema zbora sve ostalo su katastrofe.Eto gdje leže bodovi ne pravim ih ja niti ti niti bilo ko od nas to je tako i to UEFA prati brale a ne ja.ne znam zašto se pališ na mene ili nas ovo je surova istina a tim ma ne brini za nas skrpit ćemo se nekako.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 24 jun 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 24 jun 2013, 23:04

AnelZ je napisao/la:
High je napisao/la:Naši mogući protivnici u trećem pretkolu EL. Naravno, ako se uspijemo progurati do ''treće runde''.
http://www.dodaj.rs/f/D/hC/3WuX9emz/el-pred-q3-6.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pretpostavljam da znas da ova lista nije fiksna sto se tice ekipa no trebao bi to naglasiti jer nisu svi upuceni, no jeste sto se tice koeficijenata. Ekipe koje igraju sa ekipa sa vecim koeficijentima preuzimaju njihovu poziciju u trecem pretkolu.
Čisto da se raja može informirati koji sve klubovi mogu igrati protiv nas. Može i ova lista, otprilike.

https://skydrive.live.com/view.aspx?res ... _o0FkXQ7Ng" onclick="window.open(this.href);return false;

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 24 jun 2013, 23:48

gOlijat je napisao/la: NIJE BLAMAZA ISPASTI OD JACEG OD SEBE 10 PUTA, ALI JE BLAMAZA ISPASTI U EVROPI OD SLABIJEG OD SEBE, a to je samo poslo za rukom velikom evropskom klubu SARAJEVU. :lol: :lol: :lol:
Vidi genijalac..Ne znam sta tebi generalno nije jasno?! Ljudi su pohvalili evropske uspjehe Zeljeznicara kroz historiju.. Sarajevo je cesce izbacivalo te jace nego Zeljo i to je cinjenica!
FK Sarajevo je klub iz BiH koji je najvise bodova donio nasoj drzavi u Evropskim takmicenjima. To je klub koji je poslije rata manje-vise konstanto u evropskim takmicenjima, za razliku od Zelje koji je ili prvi ili u sredini tabele...
Kao sto sam se ja pomirio da imate vise uspjeha u domacem prvenstvu, pomiri se s tim da, do sada, najbolji predstavnik ove drzave u Evropi je FK Sarajevo!!! A kvalitet se uvijek dokazivao van avlije..Uvijek i u svemu!!! ;)
Da me ne razumijes pogresno, ja Zeljeznicaru zelim svu srecu protiv Viktorije..iskreno i od srca.. i vjerovatno cu biti na tekmi i podrzati klub iz mog grada protiv Ceha (da igrate protiv Cehinja razmislio bih :) ). Tvoje je samo da smanjis dozivljaj, procitas poslijeratnu historiju euro-nastupa oba kluba i uzivas! Sto bi rekli Nadrealisti: "Zaiskali ste, evo vam ga" :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 jun 2013, 23:55

Ko poredi ligu šampiona i ligu uefe / kup uefa ne pokazuje baš zavidan nivo inteligencije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 24 jun 2013, 23:57

bagrcavi je napisao/la:Ko poredi ligu šampiona i ligu uefe / kup uefa ne pokazuje baš zavidan nivo inteligencije.
Jah, eno Abramovich bacio trofej od prošle sezone.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:04

Steph je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ko poredi ligu šampiona i ligu uefe / kup uefa ne pokazuje baš zavidan nivo inteligencije.
:lol: :lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 jun 2013, 00:08

Steph je napisao/la:
A vi igrate grupnu fazu europa lige ? :shock:
Vrlo jednostavno liga šampiona, ključna riječ šampiona, europa liga su ostali.Tako da su i rezultati neupodljivi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2013, 00:09

Zamisli prijatelju,da smo prosle godini i mi i vi otisli do zadnjih kola,vas bi docekao Dinamo Zagreb a nas PSV. Vece bi vi imali sanse da udjete u LP nego mi u Europsku ligu ;) Tako da u kvalama za ligu uefa ima timova kojima je skoro garantovano da bi prosli kvale za LP ;)

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 25 jun 2013, 00:11

a 4 komada od ekipe koja na malti ne moze bit prva :lol: :lol: :lol: :lol:
al ipak ste vi evropski gigant apsolutni favorit prvog pretkola europa lige :mrgreen:
dogodine opet drugi bili ;)
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, HordasDolacMalta, MSOZ101, Rodman, UltraSa46 i 76 gostiju.