Vidi genijalac..Ne znam sta tebi generalno nije jasno?! Ljudi su pohvalili evropske uspjehe Zeljeznicara kroz historiju.. Sarajevo je cesce izbacivalo te jace nego Zeljo i to je cinjenica!
FK Sarajevo je klub iz BiH koji je najvise bodova donio nasoj drzavi u Evropskim takmicenjima. To je klub koji je poslije rata manje-vise konstanto u evropskim takmicenjima, za razliku od Zelje koji je ili prvi ili u sredini tabele...
Kao sto sam se ja pomirio da imate vise uspjeha u domacem prvenstvu, pomiri se s tim da, do sada, najbolji predstavnik ove drzave u Evropi je FK Sarajevo!!! A kvalitet se uvijek dokazivao van avlije..Uvijek i u svemu!!!
Da me ne razumijes pogresno, ja Zeljeznicaru zelim svu srecu protiv Viktorije..iskreno i od srca.. i vjerovatno cu biti na tekmi i podrzati klub iz mog grada protiv Ceha (da igrate protiv Cehinja razmislio bih

). Tvoje je samo da smanjis dozivljaj, procitas poslijeratnu historiju euro-nastupa oba kluba i uzivas! Sto bi rekli Nadrealisti: "Zaiskali ste, evo vam ga"