FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ma neka pobijedi (prođe) bolji. Samo da ne bude krupnijih sudijskih grešaka i povreda koje bi mogle direktno uticat' na rezultat, i time pokvarit' spektakl.
Damu smo tukli zadnja 3 puta. Matematika nam dakle ne ide u korist. Mene je najviše strah Đilkoša večeras, ako je u kombinacijama.
Damu smo tukli zadnja 3 puta. Matematika nam dakle ne ide u korist. Mene je najviše strah Đilkoša večeras, ako je u kombinacijama.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Slažem se s @bavaracmujo, večeras Bayern od prvog zvižduka uzima loptu u noge i ovo će Juvetu biti otprilike prva utakmica ove sezone u kojoj će imat manji posjed od protivnika i moraće se Allegri prilagođavat takvom stilu igre, što baš i ne igraju ove sezone, nego jedu protivnike.
Opšte je poznato da se u fudbalu generalizujući gledano golovi daju na tri načina: 1. iz igre, nekim super uigranim kombinacijama ili genijalnošću individualca, 2. iz greške protivničke ekipe(ili kontre uzrokovane greškom) i 3. iz prekida.
Mislim da Juve nećemo uspjet rasut nekom tika taka od noge do noge igrom, jer ljudi stvarno igraju kompaktno i diššu u jednom ritmu, tako da nam ostaje čekat grešku ili prekidi i naravno super čarolija Coste, Mullera, Lewe, Robbena & Co.
Zanimljivo je što reče @effe_sa da bi Guardiola mogao umanjit posjed, ali naravno i Allegeri će 90% igrat na tu kartu tj. prilagodit će se protivniku iako ove sezone ne igraju tako, pa mislim da bi rezultat toga opet mogao biti naše meljanje lopte oko njihovog šesnaesterca, predviđanja su suluda u ovim utmicama nema pravila, u jednom trenutku ćemo biti gore u drugom ćemo biti dole, i da na kraju ove tekme budemo donji, ostane drugo poluvrijeme na našem stadionu, tako da je X sa postignutim golom totalno zadovoljavajući, tako bi prebacili pritisak na njih.
Samo da citiram Garya Linekera:
Opšte je poznato da se u fudbalu generalizujući gledano golovi daju na tri načina: 1. iz igre, nekim super uigranim kombinacijama ili genijalnošću individualca, 2. iz greške protivničke ekipe(ili kontre uzrokovane greškom) i 3. iz prekida.
Mislim da Juve nećemo uspjet rasut nekom tika taka od noge do noge igrom, jer ljudi stvarno igraju kompaktno i diššu u jednom ritmu, tako da nam ostaje čekat grešku ili prekidi i naravno super čarolija Coste, Mullera, Lewe, Robbena & Co.
Zanimljivo je što reče @effe_sa da bi Guardiola mogao umanjit posjed, ali naravno i Allegeri će 90% igrat na tu kartu tj. prilagodit će se protivniku iako ove sezone ne igraju tako, pa mislim da bi rezultat toga opet mogao biti naše meljanje lopte oko njihovog šesnaesterca, predviđanja su suluda u ovim utmicama nema pravila, u jednom trenutku ćemo biti gore u drugom ćemo biti dole, i da na kraju ove tekme budemo donji, ostane drugo poluvrijeme na našem stadionu, tako da je X sa postignutim golom totalno zadovoljavajući, tako bi prebacili pritisak na njih.
Samo da citiram Garya Linekera:
"Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win."
Centre forward je napisao/la:Ma neka pobijedi (prođe) bolji. Samo da ne bude krupnijih sudijskih grešaka i povreda koje bi mogle direktno uticat' na rezultat, i time pokvarit' spektakl.
Centro buraz zna se ko je bolji i ko ce proci a to je bajern
Damu (stara muda
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... H8_3j3y_cA
edit: moci evo link ko bude gledo ekmu preko pc
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
@Karlo hoćeš stavit Pepovu sliku za avatar bez tog križanja ako ih utučemo u hendikepu
?
coelho41 je napisao/la:@Karlo hoćeš stavit Pepovu sliku za avatar bez tog križanja ako ih utučemo u hendikepu?
nego dje nam je poglavica i sef Amidza ,treba nam vas podrska veceras protiv mafije
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
ma vidjeh da si preglado neke nemoralne ponude tamo na Juventusovoj temi, pa reko da vidim jesil još spreman
evo i prve slike od večeras:
ne vidi secoelho41 je napisao/la:ma vidjeh da si preglado neke nemoralne ponude tamo na Juventusovoj temi, pa reko da vidim jesil još spreman![]()
Arjen 5 pari obuće, a vjerujem da su sve lijeve
Večeras utakmica koja može da definiše dalji tok sezone. Ne mora, svakako, ali vrlo lako može. Ispadanje u ovoj fazi takmičenja ne dolazi u obzir unatoč svim problemima(povrede, protivnik, farsa sa trenerom itd). Uz dužno poštovanje prema Juventusu, kojem je, kao i Bayernu, ispadanje u ovoj fazi "underachievment" mora se pronaći način da ih se izbaci. Mnogo zavisi od ove prve tekme i poraz ne dolazi u obzir. Mogu se pričati priče o nekom "novom" Juventusu, ali se ne smije zaboraviti da je to, prije svega, italijanska ekipa i igra "na rezultat" im je najmilija. Ne treba nam "puno", Odbrana(zajedno sa veznjacima) mora odraditi brutalan posao bez obzira na kilometražu/mladost. S druge strane nam treba samo Muller u elementu ili Lewa vol.2 a ne onaj "1 gol iz 4 zicera".
Nadam se dobroj utakmici i pobjedi boljeg tima a do tad:
'AAAAAJMOOO!
Večeras utakmica koja može da definiše dalji tok sezone. Ne mora, svakako, ali vrlo lako može. Ispadanje u ovoj fazi takmičenja ne dolazi u obzir unatoč svim problemima(povrede, protivnik, farsa sa trenerom itd). Uz dužno poštovanje prema Juventusu, kojem je, kao i Bayernu, ispadanje u ovoj fazi "underachievment" mora se pronaći način da ih se izbaci. Mnogo zavisi od ove prve tekme i poraz ne dolazi u obzir. Mogu se pričati priče o nekom "novom" Juventusu, ali se ne smije zaboraviti da je to, prije svega, italijanska ekipa i igra "na rezultat" im je najmilija. Ne treba nam "puno", Odbrana(zajedno sa veznjacima) mora odraditi brutalan posao bez obzira na kilometražu/mladost. S druge strane nam treba samo Muller u elementu ili Lewa vol.2 a ne onaj "1 gol iz 4 zicera".
Nadam se dobroj utakmici i pobjedi boljeg tima a do tad:
'AAAAAJMOOO!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Večeras je važno postići gol jer igrati revanš u Minhenu sa nulom protiv italijana je opasno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nek pobijedi ekipa koja vise pokaze na terenu. Sretno. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
vidal bi mgao biti kljucan faktor u ovoj tekmi ili po dobrom ili losem.Nadam se ovom prvom
Vidal umjesto Alonsa...
Pep se boji Juventusove tranzicije i kontri, kao i fizike na terenu.
edopusionicaru, nek ti i ocekivanja budu u skladu sa taktickim znanjemedotabako je napisao/la:Ovaj takticar ne poznaje dobro kako igra Bayern. Alonso definitivno igra, osim ako Pep ne iznenadi. Ocekujem jedan kvalitetan prodor Coste i 0:1, Müller.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bayern Munich [4-1-4-1]: Neuer; Lahm, Kimmich, Alaba, Bernat; Vidal, Thiago, Muller; Robben, Costa, Lewandowski.
- anelbavarac
- Kontakt:
Alonso klupa. Cudno.
Kimmich će imati vatreno krštenje večeras, neka mu je sa srećom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znaci li ovo da ce spustiti posjed?
bice uglavnom veselo u pozitivnom smislu nadam seanelbavarac je napisao/la:Kimmich I Alaba stoperi.
Alonso klupa. Cudno.
Koji procenat predvidjas?muamerc je napisao/la:Znaci li ovo da ce spustiti posjed?
Kad bi spustio na 55-60% ja bih skakao od srece. Spustio je dva puta protiv Dortmunda i oba puta smo uzeli.Gefufna je napisao/la:Koji procenat predvidjas?muamerc je napisao/la:Znaci li ovo da ce spustiti posjed?