samoSA je napisao/la: ↑16 sep 2022, 15:11
Shategabri je napisao/la: ↑16 sep 2022, 15:04
Tačno tako, mi možemo samo da dođemo da igramo, stadion nikad nije prešao nama na upravljanje, CSR ispred opštine i NS BiH bi trebali da se bave eventualnim probijanjem roka i pritiskom da se radovi završavaju.
Mi možemo da uputimo žalbu savezu i to je to.
Pa mislim da se prije proljeca nece zaigrati cak i kada bi sad Opcina uputila neku zalbu.
Ide lose vrijeme ne razumijem se bas ali pretpostavljam i kada se postavi trava da treba izvjestan period da se ne igra na njoj.
Ja sam to odmah rekao.
Krenuli sa BL, Mo, Tz, Zrinjski mudro rekao ne, eh evo hajmo i Koševo, al kad su ova tri već trebala biti gotova.
Znači halali huso materi, nema od tog ništa. Uzrovili nam teren i yebali nas bar za 5 bodova.
Ne znam jesu li i Veležov završili, a gdje su još Borac i Sloboda.
Nema tu nas u nekoj realnoj priči, sve i da postave, teren bi se syebo do proljeća.
Naravno da treba, vrijeme prilagodbe, pada mi na pamet šta su uradili Rumuni, tek postavili teren i onako na prvu super izgledalo, kad se počelo igrati, upadaju noge do koljena u busenje

s Francuskom čini mi se.
A i ne ide kad zahladi da se postavlja, znači da će u startu biti oštećen i neće ni imati priliku da se primi na podlogu.