BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 sep 2022, 19:49
JavierBosnia je napisao/la: ↑16 sep 2022, 19:36
BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 sep 2022, 18:16
ulagati u akademiju i prvi tim
tu se pare vrte
stadion nam ne bi vratio ulozeno ni za 50 godina
a tesko je da cemo ga ikad i imati nikad nista konkretno
Niko ne trazi Wembley. Ali postepeno da su se stvari radile i odrzavale imali bi bombonu od stadiona.
Nije valjda i kuci da ne krecis, ne mjenjas namjestaj i sredjujes jer ti nece donijeti lovu? Naravno jedno je fokus, al ne treba zaboraviti ni drugo.
ma brate kljucna je tvoja druga recenica
nije se moralo sve odjednom ali da se pomalo radilo i gradilo imali bi odlican stadion
ovo govorim jer smo tu 76 godina mogli smo dosta toga uraditi a sta smo uradili po tom pitanju
ko je naucio da ne kreci i ne mijenja nece to nikad ni uraditi da je ne znam ti kako mu u kuci
Ne znam ima li smisla, ali mi nikada nismo pokrenuli niti jednu akciju ulaganja u stadion. Kao što kaže brat, korak po korak, pa od rata na ovamo smo mogli natkriti barem istok, sjever pa na kraju zapad.
Teren bi sada došao kao šlagvort.
Natkrivanje nije neka drama iznos novca i to se moglo uraditi jer mi nikada s Koševa otići nećemo!
Evo vlasnik je sada tu, zamisli da kaže da on npr. daje pola iznosa da se natkrije istok, a pola mi navijači, i šta sada, kao nebi skupili jel??? Ne znam o kojem iznosu pričamo ali siguran da bi to mogli uraditi 100%!!!!
Bujrum Ismire, pokreni akciju pa ćeš vidjeti reakcije, ima nas mnogo više nego što neki misle, neki smo ostali u jedinoj domovini, neki bili gore pa se vratili, a neki ostali razasuti širom svijeta ali za klub smo uvijek tu i biti ćemo!
POKRENI AKCIJU, taman možemo završiti krov dok oni završe teren