Zadnja markica
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
erminHAMIN je napisao/la:Pitsburg-toronto 1
Monroe UNDER
S.Curry OVER
Parker OVER
Smith OVER
Jefferson OVER
koef:37,92
sretno svima
Eh OklahomaEmirSioux89 je napisao/la:EmirSioux89 je napisao/la:@madridista4ever kume samo postavljaj,pratim te ufatis ti ovog tenisa iznenadjenja ssamo postavljaj.
Da ne bude off evo sta sam ja konto igrat:
Sad kad krenem napolje cu uplatit pa sta bude.Sretno ko prati
@ceze prodje ovo![]()
Da ne bude off :
Chicago - Detroit - 1
Golden State - Oklahoma - 2
S.Curry (G.State) (20,5) - Više
K.Bryant (LA Lakers) (28,5) - Više
kvota : 8,32
Sretno ko prati!
Ja bi ti izbjega Fener ili bi pokusa barem igrat 1x da se osiguras dodatno. Mislim da njima ne igra nista vise, nemaju sanse proc dalje, mogu igrat jedino zbog svog obraza.Yuto je napisao/la:Sta mislite o ovom :
Fener - Khimki 1
Plabennec - Lille 2
Malaga - Barcelona 2
A.Tomić - manje od 12,5
Kvota 6,80
Mogu proći, 4 utakmice tek odigrane, a igrat će ih se 14, prolaz im je u domenu naučne fantastike, ali ipak mogu proći, ukoliko uđu u neku ludu seriju pobjeda.Tritolone je napisao/la:Ja bi ti izbjega Fener ili bi pokusa barem igrat 1x da se osiguras dodatno. Mislim da njima ne igra nista vise, nemaju sanse proc dalje, mogu igrat jedino zbog svog obraza.Yuto je napisao/la:Sta mislite o ovom :
Fener - Khimki 1
Plabennec - Lille 2
Malaga - Barcelona 2
A.Tomić - manje od 12,5
Kvota 6,80
17/31AgresivnoDjubre je napisao/la:
-15,5+/ Kirilenko 2 1,85 (vise od 15,5 koseva)
-24,5+/ Westbrook 2 1,85 (vise od 24,5 kosa)
-13,5+/ Dragic 1 1,85 (manje od 13,5 koseva)
nmg ja to naci na wwinCLASSisPERMANENT je napisao/la:18:00 Khimik-Bialystok H1 (-24,5) 1,70
Domacin tim je iz ukraine i imaju veoma dobar tim u prvi mec su dobili 3:0 veoma lako danas se ocekuje ista situacija samo sto su gosti jos goroj situaciji nego prosloj.Za ovaj mec gosti imaju samo 6 igracica igrace bez trenera jer klub je u velikoj krizi pitanje oceli opstanuti ili da se klub izgasi.Gosti su iz Poljske i mnoge igracice ih napustaju jer svi su svjesni situacije vec 3 najbolje igracice su ih napustile.Ovde ocekujem da domacin iskoristi situaciju gostiju i da slavi preko 25 razlike.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.