Baš gledam i kontam to isto. Na niske smo grane spali, a kad ćemo ponovo da se popnemo, ko zna.GabrielBatistuta je napisao/la:Sta ce Slovenci kaze forumska krema,vise su pokazali u ovih 10 minuta nego mi u 180 jos igraju sa duplo jacim protivnikom
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Centre forward
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Ljudi igraju direktno i znaju sta zele.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
Kad se pocne raditi i ulagati. Kad se prestane gledati u nebo da ti sta padne.Centre forward je napisao/la:Baš gledam i kontam to isto. Na niske smo grane spali, a kad ćemo ponovo da se popnemo, ko zna.GabrielBatistuta je napisao/la:Sta ce Slovenci kaze forumska krema,vise su pokazali u ovih 10 minuta nego mi u 180 jos igraju sa duplo jacim protivnikom
Mi ni sa cim ne zasluzujemo igrati na EP. Ovaj savez ne zasluzuje uzeti pare koje dodijeljuje UEFA.
Cast pojedinim igracima i navijacima.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Igraju Slovenci..srcem..a mi kao i Srbija..glumci.... 

Meni nije jasno da jedan DZeko i dalje vuce gine za reprezentaciju i da se bori,a upravu je za ono svi igraju bez rizika dodaj prvom do sebe i tako u krug niko da povuce loptu naprijed smao je vrati golmanu i to je to..
Morao je Mesa malo izmijesati karte trebao je ubaciti u igru Sušića ili čak Krunića da je ostavio na spisku da igraju ofanzivnog ali eto on koji bajg vodi analize nije mogao skontati da je Medunjanin rekreativac i da protiv Kipra je igrao kao na treningu..Ista stvar i sa Cocalicem vratio mu se Besic on njega na DMF i dalje..
Morao je Mesa malo izmijesati karte trebao je ubaciti u igru Sušića ili čak Krunića da je ostavio na spisku da igraju ofanzivnog ali eto on koji bajg vodi analize nije mogao skontati da je Medunjanin rekreativac i da protiv Kipra je igrao kao na treningu..Ista stvar i sa Cocalicem vratio mu se Besic on njega na DMF i dalje..
Ebo majku u ovoj Svedskoj jedino sto valja Ibrahimovic i opet deru. Pravi vodja.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Cuj jedini sto valja...Shooter je napisao/la:Ebo majku u ovoj Svedskoj jedino sto valja Ibrahimovic i opet deru. Pravi vodja.

Kaze umene stara, koja nikad fudbala ne gleda, "vidis kako se ovi bore i trce a oni jucer nista nisu pokazali"... Sve ti bude jasno. Ne treba ni analize ni strucni komentari haha...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 17 nov 2015, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
po meni Toni Karačić idealan za A repku, mlad i školovan trenerevybih je napisao/la:koga bi voljeli za novog selektora...mozda probat opet sa HalilhodzicemPeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd informacija
Hajd ujko ne provocirajbrig je napisao/la:po meni Toni Karačić idealan za A repku, mlad i školovan trenerevybih je napisao/la:koga bi voljeli za novog selektora...mozda probat opet sa HalilhodzicemPeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd informacija
davno nekad, ne sjećam se ni na kojoj temi sam komentarisao grupu i upozorio sam da može doći do ovoga. istorijski uspjeh, plasman na sp čini se da je imao loš efekat. kao da je taj uspjeh, san generacija zadovoljio ekipu i sve se polako počelo raspadati. grupa na sp je bila laka. i morala se proći, ali tu se vidjelo samozadovoljstvo. nije bilo želje, trčanja, borbe. samo je odrađeno i to onako preko qrca. kasnije je sve bilo gore i gore. brod je skrenuo sa kursa, a kapetan ga nije znao vratiti. došao je drugi kapetan ali brod je već udarao u santu leda i spasa nije bilo.
pomalo je nevjerovatno da ih je uspjeh uništio umjesto da da snagu motiv za još više, bolje i dalje.
sad treba naći prije svega motivatora. ovaj tim ima kvalitet za rusiju. ali ima li želju? da da znam šta izjavljuju, ali izjave su magla
pomalo je nevjerovatno da ih je uspjeh uništio umjesto da da snagu motiv za još više, bolje i dalje.
sad treba naći prije svega motivatora. ovaj tim ima kvalitet za rusiju. ali ima li želju? da da znam šta izjavljuju, ali izjave su magla
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmana
sad bi bili na Evropskom

Miraleme gledaj kako Slovenija igra hahaha
"We need to suffer. And we need to fight."
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Nemoj tako began je svjetska klasa ta ce handanovic... pa rezervni golman oblak je za klasu iznad kanadjanina
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
on je skolovan tucat ercegovacki kamenbrig je napisao/la:po meni Toni Karačić idealan za A repku, mlad i školovan trenerevybih je napisao/la:koga bi voljeli za novog selektora...mozda probat opet sa HalilhodzicemPeppermintSA je napisao/la:Meša podnio ostavku - insajd informacija

Otkad to golmani igraju kao stoperi, ili u veznom redu, napadu?evybih je napisao/la:e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmanasad bi bili na Evropskom
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
moj sinko mogo je bar jedan odbranit..ako vec nije vidio od magleHigh je napisao/la:Otkad to golmani igraju kao stoperi, ili u veznom redu, napadu?evybih je napisao/la:e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmanasad bi bili na Evropskom

Svaka im čast.Sarmelino je napisao/la:
Hahahhaha koja smo mi komedija od naroda, neka i treba vala

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Handanović je najviše podcijenjen igrač na planeti. Gledao sam 50% utakmica Intera i uvijek nas je spašavao. Handa - the best goalkeeper on the worldevybih je napisao/la:moj sinko mogo je bar jedan odbranit..ako vec nije vidio od magleHigh je napisao/la:Otkad to golmani igraju kao stoperi, ili u veznom redu, napadu?evybih je napisao/la:e da nam je Handanovic umjesto naseg tkz.golmanasad bi bili na Evropskom
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne pišem često ali poslije ove utakmice sam strašno razočaran. Reprezentacija mi se uvukla u kožu kao neka djevojka koja te ostavi i ode sa drugim, a ti nećeš ništa ružno da kažeš za nju i ako ti slomila srce. A poslije sutra slušaš kako je ona svakakva a to te boli do srca, a ne možeš ništa reći jer si svjestan da u tim pričama ima istine. A poslije svega toga se ne obazireš, šta god drugi rekli i na koji god način je pokušali poniziti, obzirom da je voliš svim svojim srcem. Uvjeren sam da će se promjeniti i opet postati ona prava! 

Jedino od nosioca mi nismo uspijeli izboriti plasman
Jos kada vidim kako su se Slovneci, Danci i Norvezani borili za plasman, onda ove nase wanna-be zvijezde treba poslati u PM. U obje utakmice su odigrali bez previse zelje i zalaganja.

Jos kada vidim kako su se Slovneci, Danci i Norvezani borili za plasman, onda ove nase wanna-be zvijezde treba poslati u PM. U obje utakmice su odigrali bez previse zelje i zalaganja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"