Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2018/2019
Čini mi se da je najviše pretrčao na terenu, a ako ne najviše onda je sigurno u vrhu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cini mi se oko 13 km, ali nije fora samo u trcanju i pređenoj kilometraži (Koke najviše trci ko konj, pa sinoc ga nigdje u igri), vec kako dijeli lopte okolo, kako drži sredinu, kako kontroliše igru, ritam, koliko sigunosti na toj lopti, nešto kao Virgil u odbrani LiverpoolaOsim13 je napisao/la:Čini mi se da je najviše pretrčao na terenu, a ako ne najviše onda je sigurno u vrhu
guardiola:
"Ako ne uspijemo, ne možemo kupiti trofej"

ClutchGoals in the Champions League knockout stage:
63 - Cristiano Ronaldo
40 - Lionel Messi
21 - Thomas Müller
19 - Lewandowski
18 - Raul, Schevchenko
17 - Karim Benzema
16 - Filipo Inzaghi, Arjen Robben
15 - Frank Lampard
14 - Didier Drogba, Wayne Rooney
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
jestamaji je napisao/la:guardiola:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mnogo mi Virgila spominjete...let3 je napisao/la:Cini mi se oko 13 km, ali nije fora samo u trcanju i pređenoj kilometraži (Koke najviše trci ko konj, pa sinoc ga nigdje u igri), vec kako dijeli lopte okolo, kako drži sredinu, kako kontroliše igru, ritam, koliko sigunosti na toj lopti, nešto kao Virgil u odbrani LiverpoolaOsim13 je napisao/la:Čini mi se da je najviše pretrčao na terenu, a ako ne najviše onda je sigurno u vrhu...one stvari koje se ne mogu izmjeriti.
Jos jednom se pokazalo kako je od krucijalne vaznosti kvalitetna eksploatacija centarsuteva. Tu trebas prefinjene okidace te nebeske skakace.MElloo je napisao/la:Fc centarsut.Odakle mi je ovo poznato hmm
Oba gola zabise na taj fazon, odbrani koja je doktorirala vazduzne lopte.
Impresivno.Most hat-tricks in #UCL history:
8⃣ Lionel Messi
8⃣ Cristiano Ronaldo
A smooth sea never made a skilled sailor.
Cemo se opet vratit na diskusiju Saul vs Pjanke? 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Mogu misliti kako je Rona skršio Georginu sinoć
Atletico je ekipa koja uopste nije ni dopustala centarsuteve, a pogotovo ne onakvim ekipama, sto se moglo vidjet i u prvoj tekmi.Asteriks je napisao/la:Jos jednom se pokazalo kako je od krucijalne vaznosti kvalitetna eksploatacija centarsuteva. Tu trebas prefinjene okidace te nebeske skakace.MElloo je napisao/la:Fc centarsut.Odakle mi je ovo poznato hmm
Oba gola zabise na taj fazon, odbrani koja je doktorirala vazduzne lopte.
Impresivno.Most hat-tricks in #UCL history:
8⃣ Lionel Messi
8⃣ Cristiano Ronaldo
Zato mi nije bilo jasno jucer sta zele, bolje da nisu ni izasli igrat jer si tako djelovali.
27.10.2020
Muller.Pogba je napisao/la:ClutchGoals in the Champions League knockout stage:
63 - Cristiano Ronaldo
40 - Lionel Messi
21 - Thomas Müller
19 - Lewandowski
18 - Raul, Schevchenko
17 - Karim Benzema
16 - Filipo Inzaghi, Arjen Robben
15 - Frank Lampard
14 - Didier Drogba, Wayne Rooney
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@osim @coelho veceras ko prodje igra centarfora, drugi prodaje bostan pred Grbavicom
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 13 mar 2019, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Zarathustra
Pa šta ću onda ja igratMoggi je napisao/la:@osim @coelho veceras ko prodje igra centarfora
naknadno sam editovaoOsim13 je napisao/la:Pa šta ću onda ja igratMoggi je napisao/la:@osim @coelho veceras ko prodje igra centarfora
Zarathustra
Najbitnije je da je dobra atmosfera u našem timu i da dešavanja na pdf-u INO fudbala nikada nisu utjecala na nas i ja u slučaju večerašnjeg poraza prihvatam odlumu trenera da ne igram centarfora, boriću se sa @haajrovicizet da igram na kriluMoggi je napisao/la:naknadno sam editovaoOsim13 je napisao/la:Pa šta ću onda ja igratMoggi je napisao/la:@osim @coelho veceras ko prodje igra centarfora
Klupski rivalitet ne smije uticati na reprezentaciju, al čuj bostan, halo ba nisam ja Asmir Begović tobe jarabicoelho41 je napisao/la: Najbitnije je da je dobra atmosfera u našem timu i da dešavanja na pdf-u INO fudbala nikada nisu utjecala na nas i ja u slučaju večerašnjeg poraza prihvatam odlumu trenera da ne igram centarfora, boriću se sa @haajrovicizet da igram na krilu
JuvemandraX je napisao/la:Promasio sam par minuta, ali tu je tomandraX je napisao/la:Rono ih završava večeras do poluvremena![]()
Profesionalizam.Rajaz je napisao/la:Tri nula za Juventus, onako hladno.
Krišćjano Hunaldo
Previše se vjerovalo Atleticu i Diegu Simeoneu.
„Juventus je bio bolji. Imali smo šansu kada je Morata šutirao glavom i ništa više. Juventus nas je kontinuirano pritiskao i gurao nas u naš šesnaesterac. Zato smo morali da budemo defanzivni. Moram da čestitam Juventusu jer su napadali jako dobro. Odradili su bolji posao i zaslužili ovu pobedu. Istina, i mi smo pravili greške, ali oni su bili bolji taktički i na „druge lopte“. Juventus je igrao na sličan način kao mi u prvoj utakmici. Mi smo se mučili i oni su zasluženo u četvrtfinalu“
Za ove što što pišu o nekom kukavičluku Atletica. Ne radi se ovdje o tome da Atletico nije želio uraditi nešto više, već jednostavno nisu mogli. Juve je kvalitetniji i kada odigraju besprijekorno kao sinoć, nema tu Atletico šta tražiti. Pogotovo kada su ionako prilično limitirani ofanzivno, a kad ih ekipa zgura u vlastiti šesnaesterac i ne da im da krenu naprijed, tu je kraj. Samo je bilo pitanje trenutka.„Ne mislim da je ovo bila naša najgora utakmica, niti da nam je nedostajalo karaktera. Jednostavno su bolje igrali i moramo da im čestitamo. Dobro smo izgurali poluvreme i imali veliku šansu u finišu, ali nismo uspeli da pružimo dovoljno u drugom poluvremenu. Nismo mogli da im pariramo“.
I velike pohvale za vezni red Juventusa, kada god su ovi kao pokušali da krenu naprijed, strašan presing veznjaka i u roku od par sekundi otimanje lopte.
Njegovo je da pjeva a ne da trči.sljivo je napisao/la:Kakav jad i tuga od igre i ekipeLjudi ne znaju dva pasa uvezati
Koke pretrčo 18 km
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Osim13 je napisao/la:Mogu misliti kako je Rona skršio Georginu sinoć
Najbolje padne ses poslije pobjede Juvea
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kaunas je napisao/la:Njegovo je da pjeva a ne da trči.sljivo je napisao/la:Kakav jad i tuga od igre i ekipeLjudi ne znaju dva pasa uvezati
Koke pretrčo 18 km
Šta je ovo Čulić počeo normalne naslove mećati, zayebem se pa kliknem na članak
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.