Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
apsolutni kreten 
HahahaApolon je napisao/la: ↑28 apr 2021, 22:38HahahahaVettel5 je napisao/la: ↑28 apr 2021, 20:49Neymar bi morao pokazati zašto je u ovom trenutku ispred dvojca Ronaldo-Messi. Mbappe zašto je top 3 igrač na svijetu a Navas zašto je najbolji golman trenutno. Kad se sve sabere i oduzme PSG bi morao ostvariti pozitivan rezultat, Guardiola je svakako grohnuo u evropskim takmičenjima.
PSG je sam sebe pobjedio, ne igrači nego njihov trenerčina koji i dalje u glavi ima da vodi vječite luzere Tottenham pa se poslije gola odmah zatvorio, meni je žalosno vidjeti da ekipa koja igra na svom terenu, onakav napad ima, na kraju se zatvori i očekuje da ne prime gol od jedne ekipe kao što je City. Tolike pare istreseš na određene igrače tebi igra jedan Gana i ostale crne prevare, koje po ne znam koji put se pokazuju da nisu igrači na koje se smiješ i možeš osloniti na ovako bitnim utakmicama. Ljudi možda mogu po utakmici pretrčati 10000 km ali su glupi i to je to, pokazalo se na svjetskim prvenstvima milion puta... Ipak za ovaj poraz samo krivim Mauricia i to je to, njemu izgleda daj Brazil iz 2002 taj bi se uzdao šta ova 3 gore naprave i onda idemo se braniti.
Bezveze sam napisao, zna se na što mislim : ) Crne prevare i ništa drugo, lažu godine i svašta nešto, još sad im ide i politika na stranu, pa sve je to super, žalosno je vidjeti jednog Pjanića, nije što je naš ili da mislim da je Ronaldinho ali ako ništa momak je fudbalski školovan, tehničar i zna igru, lik ne može igrati protiv Elchea a ovamo Gane, Kurzawe, Mendiji igraju polufinale lige prvaka (3 Mendija
Jesu se braca sinoc zaletila s komentarima o EPL u prvom poluvremenu 
Rajaz je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:23Može i ovakoAlfredNobel je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:06Svakog debila koji na pola tekme krene da serre o Guardioli i ublehaštvu, treba ga banovati. Hajde kontam da ga neko ne voli, ne gotivi, ne može podnijeti, ali svaki put pisati da je 'ćelava ubleha' je debilizam.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Kad pročitam da je City odigrao neku maestralnu partiju ospem se.Psg mnogo bolja ekipa ali sva ona sreća što ih je pratila protiv Bayerna pa i Barcelone sinoć je nestala.Bukvalno dobijenu utakmicu su izgubili svojim greškama.Navas od junaka do tragičara lik mu uputio centaršut lopta putuje cijelu vječnost a on stoji ko ukopan za drugi gol nije kriv, čovjek postavio živi zid ali klocevi se izmiču u istom fkt glup gol.
Daleko je ovo od gotovog jer ih Psg sasvim sigurno može dobiti u gostima pošto me City nije impresionirao.
KDB je zaslužio direktan crveni za ono gaženje zbog kojeg je par minuta ranije za isti prekršaj crveni dobio Gueye.
Daleko je ovo od gotovog jer ih Psg sasvim sigurno može dobiti u gostima pošto me City nije impresionirao.
KDB je zaslužio direktan crveni za ono gaženje zbog kojeg je par minuta ranije za isti prekršaj crveni dobio Gueye.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Pa zar nije isčokirao u LP prethodnih x godina?Rajaz je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:23Može i ovakoAlfredNobel je napisao/la: ↑28 apr 2021, 23:06Svakog debila koji na pola tekme krene da serre o Guardioli i ublehaštvu, treba ga banovati. Hajde kontam da ga neko ne voli, ne gotivi, ne može podnijeti, ali svaki put pisati da je 'ćelava ubleha' je debilizam.
Koševo Zapad
Celsi da zna iskoristit 100% prilike ne bi bilo pitanja ko je ovogodisnji prvak. Ovako je svasta moguce
Ne branim ni jednu stranu , nebitni su mi ali hajde mi objasni po kojem osnovu su bolja ekipa i po cemu su ista konkretno uradili u utakmici?Saurman je napisao/la: ↑29 apr 2021, 08:41Kad pročitam da je City odigrao neku maestralnu partiju ospem se.Psg mnogo bolja ekipa ali sva ona sreća što ih je pratila protiv Bayerna pa i Barcelone sinoć je nestala.Bukvalno dobijenu utakmicu su izgubili svojim greškama.Navas od junaka do tragičara lik mu uputio centaršut lopta putuje cijelu vječnost a on stoji ko ukopan za drugi gol nije kriv, čovjek postavio živi zid ali klocevi se izmiču u istom fkt glup gol.
Dali su go iz prekida i stali.
City je meljao ali i bio 70% utakmice na polovini PSG-a
Gotovo je ovo. Nije City BayernSaurman je napisao/la: ↑29 apr 2021, 08:41Kad pročitam da je City odigrao neku maestralnu partiju ospem se.Psg mnogo bolja ekipa ali sva ona sreća što ih je pratila protiv Bayerna pa i Barcelone sinoć je nestala.Bukvalno dobijenu utakmicu su izgubili svojim greškama.Navas od junaka do tragičara lik mu uputio centaršut lopta putuje cijelu vječnost a on stoji ko ukopan za drugi gol nije kriv, čovjek postavio živi zid ali klocevi se izmiču u istom fkt glup gol.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Šta je to City uradio osim što je peljao loptu na centru i nabio 600 pasova.? Prvi šut u okvir gola imali oko 40 min i to nakon greške zadnje linije Psg kad je Foden sam ostao ispred Navasa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve da su igrali hrkljuša pobjedili su, a da su igrali prelijepo i izgubili opet bi pljuvo i govorio ubleha ovaj, ubleha onaj, izmišljanje tople vode i slično.
City igra konteolirano, tehnicki savrseno. Uzitak za gledat.
PSG nema tu snagu u sredini, Paredes i Gueye nisu ta klasa, pa previse preskacu da lopta odma dodje do Neymara.
Iako mogu proci i dalje, bice zayebano. Ali sam uvjeren ko god da prodje, osvaja.
PSG nema tu snagu u sredini, Paredes i Gueye nisu ta klasa, pa previse preskacu da lopta odma dodje do Neymara.
Iako mogu proci i dalje, bice zayebano. Ali sam uvjeren ko god da prodje, osvaja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakavo je stanje na obrascicima- jesul pomogle obloge?
pljus pljus
pljus pljus
4-IN-A-ROW
- Pensioner26
- Kontakt:
Nažalost koliko god ih ne gotivio draže mi je njih gledat pa čak i kad nama trpaju 5-6 golova nego antifudbal. Ajd sinoć je utakmica bila koliko toliko dobra, ona prekjučer je bila na nivou kantonalne. Mnogo polufinalima fale Junajted, Barcelona, Juventus itd, ekipe koje znaju kud i kamo bolje odigrati. Sinoć ovi nafake imali kao nikad, doduše vrijeme im je poslije toliko vremena i izgubljenog novca da bar u to finale uđu. Žao mi Pariza, bolja su ekipa ali ih je sreća napustila. Real negledljiv totalno, predosadni su, Čelsi toplo hladno, imaju dosta pojedinaca koji nisu za ovaj rang takmičenja. Sve u svemu, jako, jako dosadna polufinala.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.