To oni violinini?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
On je sa Željom osvojio 17 trofeja možda vas to boli

Nije to isti klub, ovaj ima poveznicu sa FK Željezničar, a to violinino je sasvim drugo nešto
Brko iz druge galaksije!!!
Ja mislim da je ovo glupost i da nije nesto oko cega se treba brinuti. Stoji da imamo velikih belaja, ali ovo blokiranje nije radi neplacanja obaveza i slicnih stvari.braco je napisao/la: ↑07 okt 2021, 15:49Faktor
Blokirano 13 računa FK Željezničar u različitim bankama, u klubu bez komentara
Računi Fudbalskog kluba Željezničar blokirani su na dan 1. oktobar 2021. godine, objavila je Centralna banka Bosne i Hercegovine.
Uvidimo u jedinstveni registar računa u BiH može se vidjeti da je timu sa Grbavice blokirano 13 računa u šest banaka.
U klubu sa Grbavice pokušali smo provjeriti o čemu se radi i da li je problem u međuvremenu riješen, ali su svi sagovornici "bježali od odgovornosti" i "lopticu" prebacivali na nekog drugog.
- Direktor (Mustafa Nurko, op. a.) ima potpunu informaciju, njega trebate nazvati. A koliko ja imam informaciju da je to i završeno - kazao je Hasangebović, a na naše pitanje "da li to znači da su računi odblokirani" odgovorio je potvrdno:
- Da.
Kontaktirali smo i direktora Nurku, ali on nije imao konkretan odgovor nego nas je "prebacio" na kolegu iz PR službe.
- On će vam dati kompletnu informaciju - kazao je Nurko.
Na kraju, odgovor nismo dobili ni u PR službi, uz kratku poruku:
- Nemamo komentar.
Jasno je da je Željezničar u velikim finansijskim problemima, ali skrivanje od javnosti neće doprinijeti rješavanju krize u koju je klub upao, između ostalog, zahvaljujući i netransparentnosti, odnosno neodgovornosti bivših uprava.
Da su nas amar, badzak, pesto, dzindo i ekipa yebali za dva zivota, jesu. Iscupat cemo se ako Bog da.
Ne mislim ni ja da treba kao kraj svijeta doživljavat ali sigurno da nije lijepo za oko pročitati ovu vijest. Nama je svakako s vremena na vrijeme postalo normalno da nam se blokiraju računi, ako se riješilo ovo prije, riješit će se i sad. Uvijek se nekako snađemo, ne damo seMrkiMedo je napisao/la: ↑07 okt 2021, 17:45Ja mislim da je ovo glupost i da nije nesto oko cega se treba brinuti. Stoji da imamo velikih belaja, ali ovo blokiranje nije radi neplacanja obaveza i slicnih stvari.braco je napisao/la: ↑07 okt 2021, 15:49Faktor
Računi Fudbalskog kluba Željezničar blokirani su na dan 1. oktobar 2021. godine, objavila je Centralna banka Bosne i Hercegovine.
Uvidimo u jedinstveni registar računa u BiH može se vidjeti da je timu sa Grbavice blokirano 13 računa u šest banaka.
U klubu sa Grbavice pokušali smo provjeriti o čemu se radi i da li je problem u međuvremenu riješen, ali su svi sagovornici "bježali od odgovornosti" i "lopticu" prebacivali na nekog drugog.
- Direktor (Mustafa Nurko, op. a.) ima potpunu informaciju, njega trebate nazvati. A koliko ja imam informaciju da je to i završeno - kazao je Hasangebović, a na naše pitanje "da li to znači da su računi odblokirani" odgovorio je potvrdno:
- Da.
Kontaktirali smo i direktora Nurku, ali on nije imao konkretan odgovor nego nas je "prebacio" na kolegu iz PR službe.
- Nemamo komentar.
Jasno je da je Željezničar u velikim finansijskim problemima, ali skrivanje od javnosti neće doprinijeti rješavanju krize u koju je klub upao, između ostalog, zahvaljujući i netransparentnosti, odnosno neodgovornosti bivših uprava.
Da su nas amar, badzak, pesto, dzindo i ekipa yebali za dva zivota, jesu. Iscupat cemo se ako Bog da.

Većina blokiranih računa su oni računi koji duže vremena nisu u funkciji tj. preko njih nije bilo prebacivanja novca zadnjih nekoliko mjeseci. Kako imam dojavu blokada ovih računa nema nikakve veze sa PU BiH.braco je napisao/la: ↑07 okt 2021, 17:49Ne mislim ni ja da treba kao kraj svijeta doživljavat ali sigurno da nije lijepo za oko pročitati ovu vijest. Nama je svakako s vremena na vrijeme postalo normalno da nam se blokiraju računi, ako se riješilo ovo prije, riješit će se i sad. Uvijek se nekako snađemo, ne damo seMrkiMedo je napisao/la: ↑07 okt 2021, 17:45Ja mislim da je ovo glupost i da nije nesto oko cega se treba brinuti. Stoji da imamo velikih belaja, ali ovo blokiranje nije radi neplacanja obaveza i slicnih stvari.
Da su nas amar, badzak, pesto, dzindo i ekipa yebali za dva zivota, jesu. Iscupat cemo se ako Bog da.![]()
Brko iz druge galaksije!!!
Faktor još jedan od otpraćenih portala,a ovo da je nešto bitno davno bi se znalo i među navijačima i davno bi bila podignuta frka....
A ovako samo još jedan pokušaj narušavanja atmosfere
A ovako samo još jedan pokušaj narušavanja atmosfere
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Ovo je sto posto navijačka priča iza koje treba maksimalno stati.
Nije ovo nikakva glupost vec ozbiljnan problem napravljen nesavjesnim radom prosle garniture ljudiMrkiMedo je napisao/la: ↑07 okt 2021, 17:45Ja mislim da je ovo glupost i da nije nesto oko cega se treba brinuti. Stoji da imamo velikih belaja, ali ovo blokiranje nije radi neplacanja obaveza i slicnih stvari.braco je napisao/la: ↑07 okt 2021, 15:49Faktor
- Da.
- Nemamo komentar.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prvotimci FK Željezničar pozivaju sve građane da kupe kartu za revijalnu utakmicu koja će biti održana u nedjelju, 10. oktobra u večernjim satima, a u kojoj će prvotimci Želje odmjeriti snage sa 100 mališana iz sarajevskih škola fudbala.
Ulaznice za ovaj humanitarni spektakl možete kupiti u Shop FK Željezničar od 12h do 17h, subotom od 9:30 do 14:30 i u nedjelju ispred stadiona od 15 sati, kao i u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, radnim danima i u subotu od 10h do 17h.
Kupovina ulaznica moguća je i preko kupikartu.ba.
#GospodinUHumanojMisiji #PomoziBa #100protiv11 #Grbavica #Nedjelja #ImamoSamoOnoStoDamo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
NIKAD TI OVO NEĆEMO HALALITI GROBARE KLUBA,MORŽU DEBELI,SOMINO,KEROVOĐO,KONJU GLUPI NASTANJENI U TREBINJU !!!!!!!!
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Pitanje za moderacija, kad ce ovaj lobotomac s 3 acc dobiti već jednom ban?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
JEDI **** I TI I TVOJA SOMINA SA LUTVOM IZ TREBINJA
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Raja kupite kartu za ovu akciju kluba sa Pomozi.ba
- KONTRASVIH
- Kontakt:
eto moj Dejo kakavi su ovo navijaci

Sta kaze onaj to violinin klub, i on piše o Amawu i stanju u klubu sunce ti kalajisano. Al zato zna da nam klub ide pravim putem
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ne zna se odvojeno piše jadan ne biolijevapolutka je napisao/la: ↑07 okt 2021, 22:22Reče čovjek koji nezna jesu li na sjeveru mreže ili nisu![]()
by KANA
by KANA
Kako god da napises suknuo ti ga je brat evropskiBenderrr je napisao/la: ↑07 okt 2021, 22:34Ne zna se odvojeno piše jadan ne biolijevapolutka je napisao/la: ↑07 okt 2021, 22:22Reče čovjek koji nezna jesu li na sjeveru mreže ili nisu![]()

- lijevapolutka
- Kontakt:
Ti kad nesto kažeš, kažeš kratko a glupoBenderrr je napisao/la: ↑07 okt 2021, 22:34Ne zna se odvojeno piše jadan ne biolijevapolutka je napisao/la: ↑07 okt 2021, 22:22Reče čovjek koji nezna jesu li na sjeveru mreže ili nisu![]()
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Orvel i 13 gostiju.