Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

finagradskaraja
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la finagradskaraja » 17 nov 2009, 16:16

Pa brate da se dobro ,,naspavaju,, Pa necemo im prekosutra navijati i galamiti?????? :roll: :roll:
STA HOCE KOMSIJE SA USKE PRUGE,SA JEDNOM TITULOM IZ BIVSE YUGE..........

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 16:17

opusteno je napisao/la:
finagradskaraja je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navija ... 60454.aspx
Treba im napraviti pakao u zenici veceras .....................
sto veceras?
pa veceras im posaljemo 11 ruskinja u sobe ima da ih slome do jutra nece moc sutra trcat ni jedan :D :D

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 17 nov 2009, 16:18

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/osim-k ... 60437.aspx
Kad ovakav velikan izjavi ovako nesto onda ima da ih PREGAZIMO :lol:

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 17 nov 2009, 16:18

finagradskaraja je napisao/la:Pa brate da se dobro ,,naspavaju,, Pa necemo im prekosutra navijati i galamiti?????? :roll: :roll:
ma treba iskoristiti svaku priliku,zajbavai maximalno... ovo se desava ponekad jednom u zivotu, gristi,ujedati...sve pa cak i ovo...sto da ne?! ponesite bubanj, snase nek izadju na terase sa loncima i poklopcima...

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 17 nov 2009, 16:20

Ada je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci :roll: , nek ih je sdid ako mogu a nedodju :oops: , a sve neke patriote!
najavili su tihic i dodik svoj dolazak...

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 17 nov 2009, 16:21

Slazem se.Treba malo i prljavo igrati jer uvijek mi kukamo kad nas neko nagrdi ,dajte da i mi njima malo zagorcamo zivot....Pa onda neka se zale FIFI i Blateru ...yeboo mu cristiano zenu..... :lol:

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 16:22

Queiroz: Dobro mi znamo tko je Blažević i kako je gubio od Portugala s Hrvatima

NAKON neugodnog dočeka u Sarajevu portugalska nogometna reprezentacija doputovala je i utaborila se u Zenici. Još se uvjek privikavaju na uvjete, za koje direktor reprezentacije Carlos Godinho kaže da su katastrofalni.

"Nikad nisam vidio gori travnjak", komentirao je nakon prvog treniga portugalske reprezentacije, a stanje terena izbornik Carlos Queiroz pokušao je komentirati diplomatski.

"Nakon utakmice ćemo vidjeti kome je travnjak nešto donio, mi na njemu moramo igrati i pobijediti", rekao je Queiroz, dodavši da će Portugal od prve minute krenuti po gol. Misli nastaviti s taktikom kao u Lisabonu, barem tako tvrdi pred novinarima.

"Od početka ćemo krenuti po gol koji moramo što prije postići,pa onda tražiti drugi. Momčad smo koja gleda svoju igru, a ona je oduvijek napadačka", rekao je Queiroz.

Porugalski izbornik ne želi raditi dramu oko uvjeta u Zenici, a naglasio je kako jako dobro zna tko je Ćiro.

"Ono o čemu ja želim pričati je da smo motivirani i usredotočeni. Na travnjaku su igrači i suci, sve ostalo nije bitno. Presudni će biti odlučnost i iskustvo momčadi, a mi tu imamo što reći", najavljuje Queiroz.

Upoznat je s činenicom da mu Ćiro sprema iznenađenje.

"Sad će upoznati da je rizik granica greške. Znamo tko je moj kolega Blažević. Nismo zaboravili na strategiju koju je koristio dok je vodio Hrvatsku protiv Portugala, izgubili su 3:0", prisjetio se Queiroz utakmice s Europskog prvenstva 1996. godine. Tad je Ćiro nakon pobjeda nad Danskom i Turskom, u želji da dobije Njemačku u četvrtfinalu, krenuo s B-sastavom.

Dva igrača za koje portugalski mediji pišu da su upitni, Bruno Alves i Deco, zasada treniraju i trebali bi biti spremni za utakmicu.

Bosnia
Kontakt:

Post Postao/la Bosnia » 17 nov 2009, 16:23

Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN :cry:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 nov 2009, 16:23

[youtube][/youtube]

Boze pomozi nam .!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 nov 2009, 16:24

Bosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN :cry:
Koji je taj :D :D :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 17 nov 2009, 16:24

to su uradili navijaci urugvaja, čitavu noc su festali ispred hotela sa gostujucim igracima, nisu im mira dali, to se u latinskoj americi radi uvijek. :mrgreen:
Semper Fidelis

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2009, 16:25

Bosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN :cry:
a u bemti misha.. :( :( ufff
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 17 nov 2009, 16:25

Aa..kako ćemo bez Misketa, Spahe, Rahimića :shock:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 17 nov 2009, 16:25

dubrava je napisao/la:
a u bemti misha.. :( :( ufff
miske u pocetnoj bez dileme !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

finagradskaraja
Kontakt:

Post Postao/la finagradskaraja » 17 nov 2009, 16:26

Jadna nam je majka ako dodje ,,klempo,,-tj slonic dambo-tihic ili onaj nacionalista sumski cova-dodik.........
Crno nam se pise...............Pa oni unistise sve zivo a da ne zeznu reprezentaciju......
Ja bi njih u kofer pa poslao sa igracima portugala da ih izbace u more u povratku.Nek ih ajkule pojedu.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 16:27

ma miske je beton on ce igrati sto posto

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 17 nov 2009, 16:29

Sta dolazi Dodik? Milorad Dodik??!! pa sta mu bi???! :mrgreen: :mrgreen: ja mislim da on navraca u KPZ :mrgreen: :mrgreen:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Bosnia
Kontakt:

Post Postao/la Bosnia » 17 nov 2009, 16:29

bossna je napisao/la:ma miske je beton on ce igrati sto posto
Sad me jaran zove sa treninga izgleda definitvno da ne igra a sto je najzalosnije nije patka iznijeli ga navodno sa terena :(

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 16:30

Bosnia je napisao/la:
bossna je napisao/la:ma miske je beton on ce igrati sto posto
Sad me jaran zove sa treninga izgleda definitvno da ne igra a sto je najzalosnije nije patka iznijeli ga navodno sa terena :(
i onda neka nam je dragi Allah na pomoci

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2009, 16:31

zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
Glupost. inkvizija je pojam vjerskog progona hrišcanskih podanika (kada su palili tkz. vještice). pa čovječe, ti ne znaš osnovne pojmove. kažeš da znaš sve a ne znaš osnovne pojmove. Pricao si kako su portugalci to radili a špance si deklarisao kao gospodu koja se nije žalila. tužno je to tvoje povezivanje tragične prošlosti sa "jednom" utakmicom. Siguran sam da bar imaš imalo znanja to nikada ne bi izvukao kao relevantni dokaz nečijeg ponašanja 13 vijekova kasnije.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.