Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
pa veceras im posaljemo 11 ruskinja u sobe ima da ih slome do jutra nece moc sutra trcat ni jedanopusteno je napisao/la:sto veceras?finagradskaraja je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/navija ... 60454.aspx
Treba im napraviti pakao u zenici veceras .....................
ma treba iskoristiti svaku priliku,zajbavai maximalno... ovo se desava ponekad jednom u zivotu, gristi,ujedati...sve pa cak i ovo...sto da ne?! ponesite bubanj, snase nek izadju na terase sa loncima i poklopcima...finagradskaraja je napisao/la:Pa brate da se dobro ,,naspavaju,, Pa necemo im prekosutra navijati i galamiti??????![]()
najavili su tihic i dodik svoj dolazak...Ada je napisao/la:Evo ja sam cuo (cuj cuo, procito) da dolazi i trener hofenhajma rafael ragnik na utakmicu, kao i dino rađa...imali ovih nasih strucnjaka da ce doci, nek ih je sdid ako mogu a nedodju
, a sve neke patriote!
Koji je tajBosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN
a u bemti misha..Bosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN
Aa..kako ćemo bez Misketa, Spahe, RahimićaBosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN
miske u pocetnoj bez dileme !dubrava je napisao/la:a u bemti misha..Bosnia je napisao/la:Mislimovic napustio trening, izgleda da je rijec o tezoj povredi, Misimovic OUT - Medunjanin IN![]()
ufff
Sad me jaran zove sa treninga izgleda definitvno da ne igra a sto je najzalosnije nije patka iznijeli ga navodno sa terenabossna je napisao/la:ma miske je beton on ce igrati sto posto
i onda neka nam je dragi Allah na pomociBosnia je napisao/la:Sad me jaran zove sa treninga izgleda definitvno da ne igra a sto je najzalosnije nije patka iznijeli ga navodno sa terenabossna je napisao/la:ma miske je beton on ce igrati sto posto
Glupost. inkvizija je pojam vjerskog progona hrišcanskih podanika (kada su palili tkz. vještice). pa čovječe, ti ne znaš osnovne pojmove. kažeš da znaš sve a ne znaš osnovne pojmove. Pricao si kako su portugalci to radili a špance si deklarisao kao gospodu koja se nije žalila. tužno je to tvoje povezivanje tragične prošlosti sa "jednom" utakmicom. Siguran sam da bar imaš imalo znanja to nikada ne bi izvukao kao relevantni dokaz nečijeg ponašanja 13 vijekova kasnije.zehha je napisao/la:Džakailibu ko je tebe pitao sta, to je u istoriji poznato kao Inkvizicija: Pa živ bio ja znam gotovo sve o tim dešavanjima na pirinejima između 7. i 15 vijeka i ti se naso pravit pametan, nego ko je protjerao Muslimane Španije i Portugala nego preci ovih današnjih stanovnika Španije i Portugala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.