FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 12:09

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Vukelja bi nam trebao biti kljucni igrac u Mostaru, ne mogu ni da zamislim da smo morali tamo bez njega a sa Kajkutom u spicu.
Ma mene je Kajkut juče pravo iznervirao svojim ponašanjem na terenu, a pogotovo gestikulacijom prema publici sa zapada, vidi se da ga ne ide, ali mislim da se dovoljno i ne trudi...
Mislim da on vise i ne moze. Djeluje bolje kada ima jos jednog spica uz sebe, ali kada je sam to je veoma lose.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 29 mar 2010, 12:09

Mostar nam je mozda i najbolja sansa do kraja da uzmemo nesto na strani i to ne zato jer je Zrinjski los,vec zato sto je u krizi.

Doduse,ja sam jedino siguran da cemo izgubiti u Tuzli,a na ovim gostovanjima ekipama iz vrha sve je moguce.

Sto se Kajkuta tice,iznenadio me sebicnoscu kako grabi loptu da sve izvodi,olja je popizdio prije onog slobodnog kad je sale pogodio precku....

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 29 mar 2010, 12:11

VB 1987 je napisao/la:Kod nas je za istu stvar stadion bio suspendovan na tri utakmice bez prisustva publike, inače kod nas je stadion bio ukupno suspendovan na mislim desetak utakmica bez prisustva publike... :mrgreen:

Za istu stvar????? Uljetanje jednog navijaca i 100 navijaca ISTA STVAR???? Nisam znao slazem se sa tobom mislim da bi Zelju trebali kazniti sa tri utakmice bez publike!!!
Mes Que Un Club

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 12:11

Ma nisam siguran oko njegove forme, nekako se potajno nadam da će on ipak proraditi, ja to od njega očekujem stvarno, neznam dal se sjećate kada je prošle godine došao u Borac kako je igrao, ginuo, zabijao golove, asistirao, ma čuda pravio, a sada ništa od toga, neznam šta se desilo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 12:13

amertiger je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Kod nas je za istu stvar stadion bio suspendovan na tri utakmice bez prisustva publike, inače kod nas je stadion bio ukupno suspendovan na mislim desetak utakmica bez prisustva publike... :mrgreen:

Za istu stvar????? Uljetanje jednog navijaca i 100 navijaca ISTA STVAR???? Nisam znao slazem se sa tobom mislim da bi Zelju trebali kazniti sa tri utakmice bez publike!!!
Ne lupetaj kada nemas pojma o cemu pises!

EDIT: VB 1987 vec objasnio pa ne moram da se zamaram sa tobom. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 29 mar 2010, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 29 mar 2010, 12:15

ako zelimo do bodova u Mostaru moram cemo vise sutati,pogotovo Stevanovic

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 12:15

amertiger je napisao/la:

Pa neznaš o čemu sam pisao pa bih te molio da se suzdriš komentarisanja onih stvari u koje nisi upućen, Borcu je stadion suspendovan 2004 godine nakon što je jedan navijač fizički nasrnuo na igrača Sarajeva, a i za onih 100 kojih se ti sjećaš smo dobili kaznu, stoga molim te da se opustiš, jer je zahtjev za suspendovanje Grbavice već upućen...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 12:19

VB 1987 je napisao/la:Pa neznaš o čemu sam pisao pa bih te molio da se suzdriš komentarisanja onih stvari u koje nisi upućen, Borcu je stadion suspendovan 2004 godine nakon što je jedan navijač fizički nasrnuo na igrača Sarajeva, a i za onih 100 kojih se ti sjećaš smo dobili kaznu, stoga molim te da se opustiš, jer je zahtjev za suspendovanje Grbavice već upućen...
Koliko se sjecam jednom ste dobili 3 utakmice kazne pa su se u klubu zalili i kazna je smanjena na 2 utakmice. Jeli to kad je onaj udario igraca Sarajeva ili kad je bio stampedo?
Nema price o tome hoce li Grbavica biti suspendovana ili ne, sve po zaslugama i tako treba da bude.
Zahtjev za suspendovanje Grbavice je upucen od strane koga?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Urban

Post Postao/la Urban » 29 mar 2010, 12:19

VB 1987 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:

Pa neznaš o čemu sam pisao pa bih te molio da se suzdriš komentarisanja onih stvari u koje nisi upućen, Borcu je stadion suspendovan 2004 godine nakon što je jedan navijač fizički nasrnuo na igrača Sarajeva, a i za onih 100 kojih se ti sjećaš smo dobili kaznu, stoga molim te da se opustiš, jer je zahtjev za suspendovanje Grbavice već upućen...

od te ljubavi ( supendovanja ) nema nista vidjet ces bit ce ogromna novcana kazna a onaj sto valja izjave i gluposti nidje veze znamo dobro cemu sve vodi al nece se to desit otom potom kad bude izrecena kazna onda polemisat ovako je samo naglabanje
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 12:21

Schlager je napisao/la: Sto se Kajkuta tice,iznenadio me sebicnoscu kako grabi loptu da sve izvodi,olja je popizdio prije onog slobodnog kad je sale pogodio precku....
Mislim da je vise nece grabiti. :mrgreen:
HAJ FAJV

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 29 mar 2010, 12:21

Nazalost Olja je jedini vezni igrac koji ima loptu u prostor....
Ostaje problem veze posebno jer se Stanceski slabo krece ne ide na loptu sto me najvise nervira. Mislim da bi Stanic morao dobiti sansu jer bar zna stati i sacuvati loptu. Na drugoj strani Stevanovic mora ici naprijed. Ima odlicnu kontrolu, pravi visak ( sad licim na Ivana Adzica :) ) ali mora sutirati prema golu. Coric jeste odigrao korektno, ali su greske dosle zbog Puze. nije pratio svoje igrace, kao ni vezni igraci. Mali Graha i Petrovic su nakon ulaska dozvolili svojim igracima da ulaze u 16 i sutiraju glavom . tek ulaskom Petre to se malo primirilo jer je Vule otisao na zadnjeg veznog pa su preuzimali.
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 12:24

Stole iz Bora je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Pa neznaš o čemu sam pisao pa bih te molio da se suzdriš komentarisanja onih stvari u koje nisi upućen, Borcu je stadion suspendovan 2004 godine nakon što je jedan navijač fizički nasrnuo na igrača Sarajeva, a i za onih 100 kojih se ti sjećaš smo dobili kaznu, stoga molim te da se opustiš, jer je zahtjev za suspendovanje Grbavice već upućen...
Koliko se sjecam jednom ste dobili 3 utakmice kazne pa su se u klubu zalili i kazna je smanjena na 2 utakmice. Jeli to kad je onaj udario igraca Sarajeva ili kad je bio stampedo?
Nema price o tome hoce li Grbavica biti suspendovana ili ne, sve po zaslugama i tako treba da bude.
Zahtjev za suspendovanje Grbavice je upucen od strane koga?
Prvi put naš stadion je suspendovan na tri utakmice bez publike i to zbog jednog transparenta, tada su sve tri odrađene, drugi put stadion je suspendovan sa dve utakmice bez prisustva publike i to zbog bacanja suzavca na utakmici protiv Čelika, treći put je suspendovan ponovo sa tri utakmice zbog udranja igrača Sarajeva i tada smo odradili punu suspenziju s tim da je jedna utakmica bila u kupu BiH, a zadnji put je stadion suspendovan na tri utakmice ali se klub žalio te je smanjeno na dvije, a sve zbog dešavanja u predzadnjem kolu prošlog prvenstva...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 12:29

BrigateBL je napisao/la:Nazalost Olja je jedini vezni igrac koji ima loptu u prostor....
Ostaje problem veze posebno jer se Stanceski slabo krece ne ide na loptu sto me najvise nervira. Mislim da bi Stanic morao dobiti sansu jer bar zna stati i sacuvati loptu. Na drugoj strani Stevanovic mora ici naprijed. Ima odlicnu kontrolu, pravi visak ( sad licim na Ivana Adzica :) ) ali mora sutirati prema golu. Coric jeste odigrao korektno, ali su greske dosle zbog Puze. nije pratio svoje igrace, kao ni vezni igraci. Mali Graha i Petrovic su nakon ulaska dozvolili svojim igracima da ulaze u 16 i sutiraju glavom . tek ulaskom Petre to se malo primirilo jer je Vule otisao na zadnjeg veznog pa su preuzimali.
Ulazak Petrovica je, po meni, jedina Mariceva greska. On je i ranije lose igrao i stvarno mi nije jasno sta uopste radi u prvom timu. Ne pokusava da probije igraca, ne vraca se u odbranu, nema brzinu...
HAJ FAJV

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 12:38

@VB 1987

Hvala na odgovoru!
AMAR OSIM

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 12:41

Stole iz Bora je napisao/la:@VB 1987

Hvala na odgovoru!
Eh da, nisam ti napisao sve, zahtjev za suspenziju stadiona navodno treba da uputi komesar za bezbjednost takmičenja, a to je gospodin Novo Damjanović, a prema njegovoj izjavi to je već uručeno nekom liku koji je V.D. sekretara F.S./N.S. BiH...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 12:46

Od ove loze Damjanovica dobijem osip na dupetu! Ima ih k'o gamadi: u gradu, u nasem klubu, a evo sad sam saznao i FS-u.
Strah me da ne uzmu primat Dodi na TV-u. :mrgreen:
HAJ FAJV

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 mar 2010, 12:46

VB 1987 je napisao/la:

Hvala na odgovoru!
Eh da, nisam ti napisao sve, zahtjev za suspenziju stadiona navodno treba da uputi komesar za bezbjednost takmičenja, a to je gospodin Novo Damjanović, a prema njegovoj izjavi to je već uručeno nekom liku koji je V.D. sekretara F.S./N.S. BiH...
A to znam, citao sam jutros u novinama.
AMAR OSIM

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 12:48

Hehehehehe, pa nebih sada baš da ulazim u neke porodične odnose, ali on je otac onom malom što je otišao u B.S.K., a za ove druge stvarno neznam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 29 mar 2010, 12:49

VB 1987 je napisao/la:Hehehehehe, pa nebih sada baš da ulazim u neke porodične odnose, ali on je otac onom malom što je otišao u B.S.K., a za ove druge stvarno neznam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mislio sam na prezime, ne na rodbinske veze. Ne zanima me ko tu koga guzici. :mrgreen:
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 29 mar 2010, 12:51

Stole iz Bora je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:

Hvala na odgovoru!
A to znam, citao sam jutros u novinama.
Eto vidiš kako su nas mazili ljudi iz saveza, sam odluči tj. procijeni, stim da moram da naglasim da je suzavac na utakmici protiv Čelika bacila policija, kao da bi smirila moguće navijačke nerede, pa smo i zbog tih čestih suspenzija stadiona imali tako loše rezultate... samo je prošla sezona bila bez suspenzija, sve ostale su bile onako baš pune...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.