AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Zijanicemo ovo,evo 1:1,u napadu smo prespori,mora se nesto mjenjati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Kraj tekme
Roma 1:2 Chelsea
Drugo poluvrijeme smo solidno igrali u odbrani al u napadu nedo Bog nikom,napad nam je prespor fakat,valjda ce to biti bolje kada zaigraju Destro,Gervinho i Pjanic,a i ne kontam sto je Rudy gurnuo Jedvaja umjesto Maicona.Odmah je Hazard probio po toj strani i tako smo primili gol.
Sve skupa odbrana je dobro djelovala al napad sa Tottijem i Osvaldom je katastrofa a i Lamela igra ocajno
Roma 1:2 Chelsea
Drugo poluvrijeme smo solidno igrali u odbrani al u napadu nedo Bog nikom,napad nam je prespor fakat,valjda ce to biti bolje kada zaigraju Destro,Gervinho i Pjanic,a i ne kontam sto je Rudy gurnuo Jedvaja umjesto Maicona.Odmah je Hazard probio po toj strani i tako smo primili gol.
Sve skupa odbrana je dobro djelovala al napad sa Tottijem i Osvaldom je katastrofa a i Lamela igra ocajno
-
Evil Genius II
" onclick="window.open(this.href);return false;
mata se slikao sa tottijem i napisao 'slika sa legendom, kakav igrac'. eto mata upisan si u moju knjizicu fudbalera koje ne mrzim. well done.
prijateljska je utakmica, ne treba se previse zamarati ovim porazom. pronaci ce garcia dobitnu kombinaciju siguran sam.
mata se slikao sa tottijem i napisao 'slika sa legendom, kakav igrac'. eto mata upisan si u moju knjizicu fudbalera koje ne mrzim. well done.
prijateljska je utakmica, ne treba se previse zamarati ovim porazom. pronaci ce garcia dobitnu kombinaciju siguran sam.
- RickBlaine
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
-
Evil Genius II
sabatini je u londonu gdje pokusava dogovoriti deal za osvalda (kakav ba lamela i pjanic). zadnje vijesti kazu da smo navodno prihvatili ponudu southamptona u vrijednosti od 18 miliona € ( englezi
) ALI opet se postavlja pitanje da li ce ovaj prihvatiti odlazak u englesku ili ce cekati neku bolju ponudu kojih je sve manje.
Pocetni sastav
Ternana-Roma
ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Lamela, Totti, Florenzi
Ternana-Roma
ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Balzaretti; Pjanic, De Rossi, Strootman; Lamela, Totti, Florenzi
Kakva golcina Balze

Zavrseno je prvo poluvrijeme
Ternana 1:2 Roma
Strijelci za Romu su Balzaretti i Strootman.
Sto se mene tice losa igra Rome i ako vodimo mozemo i moramo bolje igrati.
Ocekujem u drugom poluvremenu Gervinha pa da i njega vidimo na djelu.
Strijelci za Romu su Balzaretti i Strootman.
Sto se mene tice losa igra Rome i ako vodimo mozemo i moramo bolje igrati.
Ocekujem u drugom poluvremenu Gervinha pa da i njega vidimo na djelu.
- korisnikforuma
- Kontakt:
APEL ROMANISTIMA I SLIČNIMA
APEL ROMANISTIMA I SLIČNIMA
Daklem, apelujem na sve vas Romaniste, da kada pratite neke ovako utakmice svog voljenog kluba, pišete što više stvari, tipa kako je odigrao tko, tko je oduševio a tko razočara, jer puno je teže nać info o Romi ili Fiorentini nego o Juventusu ili Milanu
A ima li išta ljepše od činjenice da vaše tekstove čitaju drugi i da na račun njih stvaraju svoja mišljenja
Daklem, apelujem na sve vas Romaniste, da kada pratite neke ovako utakmice svog voljenog kluba, pišete što više stvari, tipa kako je odigrao tko, tko je oduševio a tko razočara, jer puno je teže nać info o Romi ili Fiorentini nego o Juventusu ili Milanu
A ima li išta ljepše od činjenice da vaše tekstove čitaju drugi i da na račun njih stvaraju svoja mišljenja
Re: APEL ROMANISTIMA I SLIČNIMA
Ma to je i ispred sexakorisnikforuma je napisao/la: A ima li išta ljepše od činjenice da vaše tekstove čitaju drugi i da na račun njih stvaraju svoja mišljenja
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- korisnikforuma
- Kontakt:
Re: APEL ROMANISTIMA I SLIČNIMA
To i jest smisao foruma, daklem i smisao životaEdin TM87 je napisao/la:Ma to je i ispred sexakorisnikforuma je napisao/la: A ima li išta ljepše od činjenice da vaše tekstove čitaju drugi i da na račun njih stvaraju svoja mišljenja![]()
Kraj utakmice
Ocajno smo odigrali,blago onom ko nije gledao tekmu.
Svima je jasno da moramo dovesti nekog kvalitetnog napadaca.
Gervinho je usao u drugom poluvremenu i odigrao svoju prvu tekmu u dresu Rome i odmah fulio 100% sansu haha.
Strootman se nazalost povrijedio.
Svi su odigrali ocajno,katastrofa.
Ocajno smo odigrali,blago onom ko nije gledao tekmu.
Svima je jasno da moramo dovesti nekog kvalitetnog napadaca.
Gervinho je usao u drugom poluvremenu i odigrao svoju prvu tekmu u dresu Rome i odmah fulio 100% sansu haha.
Strootman se nazalost povrijedio.
Svi su odigrali ocajno,katastrofa.
-
Evil Genius II
nisam gledao utakmicu ali mogu pretpostaviti da je lamela ponovo bio nevidljiv (takav je od januara), borriello/osvaldo/tallo/ko god da je igrao napadaca je bio totalno beskoristan za ostatak ekipe, propustio je par prilika i upropastio par akcija, castan je bio nesiguran i ponovo je iznosio loptu a la lucio iako ispred sebe ima vanserijski vezni red i zivu legendu fudbala. u sustini to su tri kriticne pozicije sa kojima cemo uci u novu sezonu ali i to je cak napredak u odnosu na proslu. ovaj put barem imamo solidne bekove (balzac je najavio kako je ovo njegova sezona i kako se zeli iskupiti za proslu te samim tim osigurati mjesto u brazilu) ali ponovo nam je castan u prvih 11 i on je definitivno ono sto bi daniela trbovic rekla najslabija karika. eh da smo samo ostavili marquinhosa u paru sa benatiom . . . medjutim, nekako imam puno povjerenje u rudija i vjerujem da ce uspjeti napraviti nesto od ovoga sto ima na raspolaganju.
p.s. upravo sam vidio da smo igrali sa tottijem u spicu . . . uz neraspolozenog lamelu mi nemamo nikoga ko ce zavrsavati akcije i ta formacija (iako po imenima meni najdraza) nece davati zeljene rezultate. florenzi i strootman trebaju da atakuju tek iz drugog plana a ne da budu prva opcija. lamela se mora probuditi ili moramo uzeti nekog napadaca, trece nema.
p.s. upravo sam vidio da smo igrali sa tottijem u spicu . . . uz neraspolozenog lamelu mi nemamo nikoga ko ce zavrsavati akcije i ta formacija (iako po imenima meni najdraza) nece davati zeljene rezultate. florenzi i strootman trebaju da atakuju tek iz drugog plana a ne da budu prva opcija. lamela se mora probuditi ili moramo uzeti nekog napadaca, trece nema.
Evo nesto ukratko hehe:Odbrana nije imala posla citavu tekmu,ljudi nas dva puta napali i izborili penal i dali nam gol.Sredina ocajna,citavu tekmu se dodavali na centru,nisu dva dobra pasa poslali za napad ako je i bilo napada,Lamela i Totti katastrofa,Totti ne moze vise da hoda a ovom drugom samo zensko u glavi kolko ja vidim,ma presmjesno sta da ti kazem,udjose poslije Markinjo i Gervinho i onda tek nastade plac ahhaha kakvi su to igraci,Strootman najbolji a lik se povrijedi,imali 4 suta u citavoj tekmi protiv jedne Ternane koja igra u drugoj ligi ahaha,sve si skontaoEvil Genius II je napisao/la:nisam gledao utakmicu ali mogu pretpostaviti da je lamela ponovo bio nevidljiv (takav je od januara), borriello/osvaldo/tallo/ko god da je igrao napadaca je bio totalno beskoristan za ostatak ekipe, propustio je par prilika i upropastio par akcija, castan je bio nesiguran i ponovo je iznosio loptu a la lucio iako ispred sebe ima vanserijski vezni red i zivu legendu fudbala. u sustini to su tri kriticne pozicije sa kojima cemo uci u novu sezonu ali i to je cak napredak u odnosu na proslu. ovaj put barem imamo solidne bekove (balzac je najavio kako je ovo njegova sezona i kako se zeli iskupiti za proslu te samim tim osigurati mjesto u brazilu) ali ponovo nam je castan u prvih 11 i on je definitivno ono sto bi daniela trbovic rekla najslabija karika. eh da smo samo ostavili marquinhosa u paru sa benatiom . . . medjutim, nekako imam puno povjerenje u rudija i vjerujem da ce uspjeti napraviti nesto od ovoga sto ima na raspolaganju.
-
Evil Genius II
svaka generacija rome je imalo po jednog igraca koga ocima ne mogu gledat. sve je krenulo od onog brazilca sto ga dovedosmo iz bologne, francisco govinho lima. i dan danas sam ubijedjen da sam kvalitetniji fudbaler od njega i da bi pruzio puno vise veznom redu rome nego sto je to on uradio u 80 i kusur utakmica sto je odigrao. poslije njega mi se cassetti igrao sa zivcima sezonu/dvije a onda se pojavio grande simone loriaManuel je napisao/la:udjose poslije Markinjo i Gervinho i onda tek nastade plac ahhaha kakvi su to igraci
gervinha necu jos komentarisati, ne bi bilo fer.
- brunoconti
- Kontakt:
OSVALDO potpisao za Southampton. Kako stvari stoje, jedino nam Destro ostao spic.
http://www.football-italia.net/38498/of ... outhampton" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.football-italia.net/38498/of ... outhampton" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Evil Genius II
dovesce nam sabatini napadaca. zapravo ne bih se iznenadio da je vec odradio neki posao ali se cekala ta prodaja osvalda. tu su jos borriello i totti, a destro ce biti pravi tek u oktobru jerbo ima ovu gadnu povredu koljena. ceka nas zanimljiva sedmica u svakom slucaju.
- brunoconti
- Kontakt:
Samo da ne bude neko od mladjih u21, pokusali su sa Buenom pa je otisao momak za Krasnodor, neka budu malo konkretniji
.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ocigledno je da vucica ima velike ambicije ove sezone, nakon dolaska De Sanctisa,Benatie,Maicona, Strootmana, Gervinha, pojacala se prodajom Melunovica, hocu reci Osvalda..
NON MOLLARE MAI
Ma meni je Markinjo najaci igrac
,kako necu biti njegov fan ahahahaha.
Evo napokon uvalismo i tog Osvalda,hvala ti Boze Svemoguci
Dovest cemo najvjerovatnije Adriana za nekih 18 milki,ako i on propadne e onda fakat ne znam hehe,haj nek smo se bar ovog Melunovica rijesili
,odmah mi je lakse.
Al sto nazio odigra borbeno i muski ahahahhahahha plako sam hahahahah

Evo napokon uvalismo i tog Osvalda,hvala ti Boze Svemoguci
Dovest cemo najvjerovatnije Adriana za nekih 18 milki,ako i on propadne e onda fakat ne znam hehe,haj nek smo se bar ovog Melunovica rijesili
Al sto nazio odigra borbeno i muski ahahahhahahha plako sam hahahahah
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 7 gostiju.