Acuerdo con el Benfica para el traspaso de Gaitán
http://clubatleticodemadrid.com/noticia ... -de-gaitan
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gaitan će biti ubica pod vodstvom Simeonea.A nije da već i do sad nije bio igračina.
Atletico već 5 godina samo napreduje, i u ovom trenutku nema puno ekipa koje su jače od njih.Još kad presele na novi stadion, samo nebo je granica.
Atletico već 5 godina samo napreduje, i u ovom trenutku nema puno ekipa koje su jače od njih.Još kad presele na novi stadion, samo nebo je granica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Opasno se suska da su Simeone i Cerezo uhvatili Pipitu ,ako spoje njega i Griezmana ,kakav bi to bio boost i masinerije u napadu.
Oderaće ih ADL za Higuaina.
Ako je za Cavanija poslije njegove sjajne 2012/2013 uzeo 60-70 miliona PSG-u, boga pitaj koliko će tražiti za Gonzala nakon ove historijske sezone. Mada stoji da bi Argentinac bio savršen fit i po mom skromnom mišljenju, vrijedilo bi potrošiti novac na njega. Alternativa bi s druge strane mogao biti problematični Diego Costa, kojeg bi Cholo bez sumnje znao ukrotiti, no jedno osvježenje u vidu Higuaina bi bilo neuporedivo bolja opcija. Sasvim sigurno bismo gledali nikad jači Atletico. 
Odvratnog chokera Gonzala u jednom klubu kao sto je Atletico bi bilo stvarno tesko za probaviti.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma cim je cholo osto opasan napadač ce doći, vidjeti ćemo ko, da li to je higuain opet costa ili cavani 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema sumnje da će Atletico sljedeće godine biti još jači. Vjerujem da će opet biti u borbi za trofeje na svim frontovima. Kostur ekipe je za sezonu uigraniji, zreliji i vjerujem još motiviraniji za sljedeću sezonu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma Cavani bi bio strašan u Atletiku. Velika mi je želja da dođe u United ali teško će to proći. S obzirom da se povezuje sa Atletikom mislim da bi bio idealno pojačanje, tačno je tip igrača za njihovu ekipu.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Cavani 99% ostaje u Parizu, novi poboljsani ugovor je spreman i samo je pitanje dana kad ce isti potpisati
Atletico vjerovatno ide u neku vecu kupovinu ovo ljeto jer su zalbom odgodili onaj ban kao Barca
Atletico vjerovatno ide u neku vecu kupovinu ovo ljeto jer su zalbom odgodili onaj ban kao Barca
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakav Higuain, nemaju oni para za njega. Costa je puno realniji pogotovo ako Morata ode u Chelsea.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Costa i Griezzman su ionako najidealniji mogući par u vrhu za Atletico. Nadam se da će Costu vratiti.
Higuain nije igrač za ekipu sa limitiranim brojem šansi po meču, a i činjenica da je najveći choker u fudbalu sigurno ne pomaže.
Higuain nije igrač za ekipu sa limitiranim brojem šansi po meču, a i činjenica da je najveći choker u fudbalu sigurno ne pomaže.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vrsaljko to Atlético Madrid! Done deal, €16M + 2 add ons.
Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taman da Juanfran ponekad odmori.A Šime bi mogao izrasti u jako dobrog beka pod vodstvom Simeonea.akisarajevo92 je napisao/la:Vrsaljko to Atlético Madrid! Done deal, €16M + 2 add ons.
Cavani.Donnie Darko je napisao/la:Costa i Griezzman su ionako najidealniji mogući par u vrhu za Atletico. Nadam se da će Costu vratiti.
Higuain je previše vezan za Real Madrid svakako da ide Atleticu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: RE: Re: Club Atletico de Madrid
Odlicno pojacanje za Atletico.akisarajevo92 je napisao/la:Vrsaljko to Atlético Madrid! Done deal, €16M + 2 add ons.
Vrsaljko je skoro gotov posao, a ostanci Griezmanna i Simeonea su najjaca pojacanja, Griezmann je produzio do 2021. godine i mislim da ce ova mlada ekipa sljedece sezone biti jos bolja i konkretnija.

Mladi Portugalac Diogo Jota sluzbeno u Atleticu, dosao iz Pacos Ferreire, a Fernando Torres produzio na jos jednu sezonu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
14 golova i 10 asistencija prošle sezone, ali radi se o igraču koji igra na istoj poziciji kao i Gaitan. Poduplava kvalitetom Simeone skoro sve pozicije. Imam osjećaj da ćemo gledati nikad jači Atletico naredne sezone.freddy25 je napisao/la:Mladi Portugalac Diogo Jota sluzbeno u Atleticu, dosao iz Pacos Ferreire, a Fernando Torres produzio na jos jednu sezonu.
- Prometheus
- Kontakt:
Citam da mozda Carrasco ide u barcelonu. Steta ako bude tako. Ako ode trebaju dobro da plate da barcelonu dobro ogule
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Novo pojačanje predstavljeno danas

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.