Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
a nije jedan trener nije glup da Marchisija stavi na klupu.. valjda.. koliko god su dobri Melo i Aquilani, Marchisio je Marchisio..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Gilardino je po meni promasaj, mrtvac, njega nikako ne bih volio.
MENI MOJE, A VAMA VASE
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Gilardino je po meni promasaj, mrtvac, njega nikako ne bih volio.
Zašto ? Gila je odličan strijelac a nama je neophodna prima punta... ako već ne možemo dovesti Džeku onda treba ići na Gilu ili Pazza... to su provjereni i dobri strijelci...
Kakav Gilla, kakav Pazza...nisu vidjeli odlicnog strijelca. Ovaj 5, a drugi 6 golova dao..Pazza ako dodje to za mene nikakvo pojacanje nije, imamo dovoljno takvih tipova. Isto ovo vazi za Gillu. Nezz, zasto trositi pare na takve polovnjake.
Kad smo vec izdrzali do sada, bolje se strpiti do ljeta, docepati se CL, odrijesiti kesu i dovesti jedno zvucno ime, jednog napadaca koji je garat za puno golova. Ako klub ozbiljno razmislja o titulama, ( mislim da je vise vrijeme).... moraju jednog takvog dovesti. Dosta je bilo ovih satro napadaca, koji najvece zicere ne mogu pogodit'.
Kad smo vec izdrzali do sada, bolje se strpiti do ljeta, docepati se CL, odrijesiti kesu i dovesti jedno zvucno ime, jednog napadaca koji je garat za puno golova. Ako klub ozbiljno razmislja o titulama, ( mislim da je vise vrijeme).... moraju jednog takvog dovesti. Dosta je bilo ovih satro napadaca, koji najvece zicere ne mogu pogodit'.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- senad_flamin
- Kontakt:
koji ce vam k. napad najubojitiji ste u ligi
vama treba odbrana kao i nama !
-RIVALDO-
To je samo statistički, ali da smo imali malo boljeg drugog napadača još 6-7 golova bi bilo sigurno. A za odbranu, ona je na stoperskim pozicijama dobra, bekovi su bili problem veći dio polusezone. A većina golova, je primljena u prvom dijelu polusezone (prvi pet kola 9 golova ), dok se odbrana još uigravala.
Ja i dalje mislim da je Pazini napadač koji bi u ovom trenutku dobro došao Juventusu, a Gilardino nije nešto, još igrao u Milanu
. Treba biti realan i shvatiti da se sad ne može razmišljati o ekstra napadačima.
Ja i dalje mislim da je Pazini napadač koji bi u ovom trenutku dobro došao Juventusu, a Gilardino nije nešto, još igrao u Milanu
juventus 0244 je napisao/la:To je samo statistički, ali da smo imali malo boljeg drugog napadača još 6-7 golova bi bilo sigurno. A za odbranu, ona je na stoperskim pozicijama dobra, bekovi su bili problem veći dio polusezone. A većina golova, je primljena u prvom dijelu polusezone (prvi pet kola 9 golova ), dok se odbrana još uigravala.
Ja i dalje mislim da je Pazini napadač koji bi u ovom trenutku dobro došao Juventusu, a Gilardino nije nešto, još igrao u Milanu. Treba biti realan i shvatiti da se sad ne može razmišljati o ekstra napadačima.
Druze, nadam se da govoris o januarskom roku, jer itekako se mora razmisljati o ekstra napadacima.
" da se sad ne može razmišljati o ekstra napačima", naravno da se odnosilo na januar, a što se tiče ljetnog prelaznog roka to je druga stvraAdinjo je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:To je samo statistički, ali da smo imali malo boljeg drugog napadača još 6-7 golova bi bilo sigurno. A za odbranu, ona je na stoperskim pozicijama dobra, bekovi su bili problem veći dio polusezone. A većina golova, je primljena u prvom dijelu polusezone (prvi pet kola 9 golova ), dok se odbrana još uigravala.
Ja i dalje mislim da je Pazini napadač koji bi u ovom trenutku dobro došao Juventusu, a Gilardino nije nešto, još igrao u Milanu. Treba biti realan i shvatiti da se sad ne može razmišljati o ekstra napadačima.
Druze, nadam se da govoris o januarskom roku, jer itekako se mora razmisljati o ekstra napadacima.
Adinjo je napisao/la:Kakav Gilla, kakav Pazza...nisu vidjeli odlicnog strijelca.
De mi reci koju alternativu imaš ?!
Lakica sigurno ne vidimo kao alternativusuntu jeu je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Kakav Gilla, kakav Pazza...nisu vidjeli odlicnog strijelca.
De mi reci koju alternativu imaš ?!
Vrati se i pogledaj sta sam napisao... da se ovako krpimo do ljeta, za kasnije...... ce da vidimo...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Fuck me, statistika je laz al i nekad otvara oci, mi sada imamo na tabeli samo bod vise nego sto smo imali prosle godine sa istim brojem odigranih utakmica, moracemo pocet pobijedivat u nizovima, nije radi scudetta nego da bi osvojili mjesto koje vodi u LS, trebamo manje pricat o scudettu kako ja vidim 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Adinjo je napisao/la:Lakica sigurno ne vidimo kao alternativusuntu jeu je napisao/la:Adinjo je napisao/la:Kakav Gilla, kakav Pazza...nisu vidjeli odlicnog strijelca.
De mi reci koju alternativu imaš ?!![]()
Vrati se i pogledaj sta sam napisao... da se ovako krpimo do ljeta, za kasnije...... ce da vidimo...
I ti nisi normalan jel' de ?
Vezano za post, evo citirao sam te i vrlo dobro znam čitati.
Evo još jednom ;
I šta nije jasno kada te pitam koju drugu alternativu imaš ?Adinjo je napisao/la:Kakav Gilla, kakav Pazza...nisu vidjeli odlicnog strijelca. Ovaj 5, a drugi 6 golova dao..Pazza ako dodje to za mene nikakvo pojacanje nije, imamo dovoljno takvih tipova. Isto ovo vazi za Gillu. Nezz, zasto trositi pare na takve polovnjake.
To je tačno, međutim ne možeš porediti ovu sezonu i prošlu. Uz to imali smo na početku vezane četiri pobjede sa maksimalnim učinkom, a onda po 8 kola nismo boda ili bod uzeli. Sada imamo tu nesreću da bukvalno ne možemo zabiti (jer nam fali prima punta ) a imamo odličnu igru.JuveSissoko je napisao/la:Fuck me, statistika je laz al i nekad otvara oci, mi sada imamo na tabeli samo bod vise nego sto smo imali prosle godine sa istim brojem odigranih utakmica, moracemo pocet pobijedivat u nizovima, nije radi scudetta nego da bi osvojili mjesto koje vodi u LS, trebamo manje pricat o scudettu kako ja vidim
prosle sezone igra je bila odvratna i pobjedjivali smo na silu.. ono jedva nekako lopta udje u gol.. a sada igramo odlicno, ali tesko lopta pronalazi mrezu.. sto je puno bolje nego da nemamo nikakvu igru..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
To je to. Najlošiji potez uprave ove sezone je odlazak Trezegola.Italia je napisao/la:prosle sezone igra je bila odvratna i pobjedjivali smo na silu.. ono jedva nekako lopta udje u gol.. a sada igramo odlicno, ali tesko lopta pronalazi mrezu.. sto je puno bolje nego da nemamo nikakvu igru..
"Statistika je kao bikini - sve otkriva, a ne pokazuje nista." - Zvonko MihajlovskiJuveSissoko je napisao/la:Fuck me, statistika je laz al i nekad otvara oci, mi sada imamo na tabeli samo bod vise nego sto smo imali prosle godine sa istim brojem odigranih utakmica, moracemo pocet pobijedivat u nizovima, nije radi scudetta nego da bi osvojili mjesto koje vodi u LS, trebamo manje pricat o scudettu kako ja vidim
+1suntu jeu je napisao/la: To je to. Najlošiji potez uprave ove sezone je odlazak Trezegola.
A dovodjenje Martineza je druga najveca glupost.
Koliko god su pogodili sa pojačanjima, toliko su promašili što su dozvolili da Trezge ode. A za Lakića, pa dobro sad mislim da se šališsuntu jeu je napisao/la:To je to. Najlošiji potez uprave ove sezone je odlazak Trezegola.
U ovome slučaju ne.juventus 0244 je napisao/la:Koliko god su pogodili sa pojačanjima, toliko su promašili što su dozvolili da Trezge ode. A za Lakića, pa dobro sad mislim da se šališsuntu jeu je napisao/la:To je to. Najlošiji potez uprave ove sezone je odlazak Trezegola..
Pa dobro u pravu si, samo jel sad Lakić bolji od mrtvog konja ili je mrtav konjsuntu jeu je napisao/la:U ovome slučaju ne.juventus 0244 je napisao/la:Koliko god su pogodili sa pojačanjima, toliko su promašili što su dozvolili da Trezge ode. A za Lakića, pa dobro sad mislim da se šališsuntu jeu je napisao/la:To je to. Najlošiji potez uprave ove sezone je odlazak Trezegola..
'ta će nam Amauri, bolje je imati mrtvog konja pred protivničkim golom, nego njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.