NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2012, 16:57

randy_moss je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Cestitike Ravensima na pobjedi.
Nase pic.kice necu vise ni komentarisati, a o PO mozemo sanjati. Protiv Broncosa, 49ersa i Texansa ocekujem jos tri poraza i mozda jos jedan od Jetsa i tako mislim da cemo tesko do PO.
Ma doci ces do play offa, ali zaboravi da cemo ovako odigrati ijednu utakmicu na Gilletteu. Osvojit ces diviziju i igrati wildcard, ali sta dalje?
Kad QB baca po zelji i za minutu osvoji 70 yardi, ne mozes pobijediti nijednu iole ozbiljnu ekipu. :(
Nakon sinocnje predstave Bogami nisam siguran vise u PO. Kao sto sam rekao ocekujem poraze protiv Broncosa, 49ersa, Texansa i jedan poraz protiv Jetsa. Dakle krajnji omjer 10:6. Takodjer mislim da ce Ravensi, Steelersi i Texansi na kraju biti ispred nas. Zatim dolazimo mi Broncosi, Jetsi i Chargersi i lahko bi se moglo desiti da na kraju budemo mi ti koji cemo popu.siti zahvaljujuci genijalcima u odbrani.
SirAlexFerguson je napisao/la: Čemu takav pesimizam, tek je počelo. I lani smo u jednom trenutku imali 2 poraza zaredom pa smo nanizali 10 pobjeda i otišli na SB. Treba vjerovati u ovu ekipu, obrana je problem ali nadam se da će se popraviti, možda već u nedjelju

Kada na gostovanju protiv jedne od najacih odbrana lige postignes 30 poena i na kraju teren napustis kao gubitnik onda se stvarno ne vidim sta bi me moglo natjerati da budem optimistican.

Prije smo imali jednu od najacih odbrana u ligi, a gledaj sada. Mislim da je najveca greska sto se ne nalaze kvalitetni ljudi iza BB-a (naravno odnosi se na coaching staff) i on mora obavljati sam vecinu funkcija i jedan dio ekipe mora trpiti. Samo pogledajte DC ostalih ekipa. Sve su iskusni ljudi na tim funkcijama, a u nas Patricia koji je samo tri godine stariji od Brady-a. I onda se mi necemu nadamo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 18:25

nego treba vam secondary ko u Bearsa :)..jok koliko smo se mi na toj poziciji pratili, a sad najbolji ljudi ahahahhaa...koliko smo lopti pokupili u 3 teme to je ludnica :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 24 sep 2012, 21:30

Kad sudija baci zastavicu i u objasnjenju kaze:

Pass interference on the defense, automatic 1st down.. ti pogledas gdje je bacena zastavica, ona 3 yarde od linije scrimmagea. :lol: :evil: :evil: Pa majku vam J*** debilnu, znate li pravila? :evil:

Kako covjek da ne popizdi, pa u neku ruku i mozes shvatiti odbranu, ljudi vise ne znaju sta smiju, a sta ne smiju uraditi.

I da, nikad u zivotu nisam vidio Belichicka onako bijesnog.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 sep 2012, 21:53

randy_moss je napisao/la: I da, nikad u zivotu nisam vidio Belichicka onako bijesnog.
Mislim da je htio nešto pitati sudiju :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2012, 22:02

Hebiga skupo smo platitli onaj promasaj Cundiffa. Prvo Welker ne uhvati loptu koja bi znacila pobjedu u SB-u, zatim Gostowski protekli vikend promasi FG za pobjedu, i sada nas protiv Ravensa hebu sudije i sumnjiv FG za pobjedu.

BB je bio jucer dosta nervozan, cak je i u prvoj cetvrtini pri 13:0 za nas nervirao zbog sudijskih odluka. Nadam se da ce NFL i Goodell dati glavnim sudijama ono sto traze, jer ovo vise nema smisla. Ovi idioti svaki vikend nekoga zakinu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 22:43

randy_moss je napisao/la:Kad sudija baci zastavicu i u objasnjenju kaze:

Pass interference on the defense, automatic 1st down.. ti pogledas gdje je bacena zastavica, ona 3 yarde od linije scrimmagea. :lol: :evil: :evil: Pa majku vam **** debilnu, znate li pravila? :evil:

Kako covjek da ne popizdi, pa u neku ruku i mozes shvatiti odbranu, ljudi vise ne znaju sta smiju, a sta ne smiju uraditi.

i juce na utkamici Bearsa isto su ovako nesto slicno uradili..nego kad ce se vratiti prave sudije?...ovi nisu normalni ocami :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 22:53

rio_Ferdy88 je napisao/la:
randy_moss je napisao/la: I da, nikad u zivotu nisam vidio Belichicka onako bijesnog.
Mislim da je htio nešto pitati sudiju :mrgreen:
kazna mu je, trener Broncosa je kaznjen 35 hiljada sto se svadjo sa sudijom u Atlanti.

A jest lijepo upaliti ESPN a ono samo Texansi, milina djece mi :)

slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 sep 2012, 23:04

SaltCityAttack je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Kad sudija baci zastavicu i u objasnjenju kaze:

Pass interference on the defense, automatic 1st down.. ti pogledas gdje je bacena zastavica, ona 3 yarde od linije scrimmagea. :lol: :evil: :evil: Pa majku vam **** debilnu, znate li pravila? :evil:

i juce na utkamici Bearsa isto su ovako nesto slicno uradili..nego kad ce se vratiti prave sudije?...ovi nisu normalni ocami :)
Nece se zadugo vratiti, jer su NFL i Goodell do daljneg prekinuli razgovore sa sindikatom sudija. Izgleda da mora da padne mrtva glava, ili da neko bude bas debelo ostecen da bi im Goodell dao ono sto traze. Mislim da ovako samo srozava svoj ugled i ugled NFL-a.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 23:04

i ova lista je objektivna?..Arizona prije Packersa hmmmmm..ma hajde imaju dobar start, ali daleko su oni od njih...i Patriotsi bi ih uzeli u playofu lagano, Baltimore da ne govorim oni bi ih ubili...Bearsi takodjer i td...Texansi dobri za sad samo jos odigraju sta sa konkurencijom odnosno sa ovim ekipama sto su na ovoj listi ovdje sto stoji na ekranu znaci tih 10tak ekipa..eh ako i njih budu uzimali onda je odlicno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 sep 2012, 23:06

SaltCityAttack je napisao/la:i ova lista je objektivna?..Arizona prije Packersa hmmmmm..ma hajde imaju dobar start, ali daleko su oni od njih...i Patriotsi bi ih uzeli u playofu lagano, Baltimore da ne govorim oni bi ih ubili...Bearsi takodjer i td...Texansi dobri za sad samo jos odigraju sta sa konkurencijom odnosno sa ovim ekipama sto su na ovoj listi ovdje sto stoji na ekranu znaci tih 10tak ekipa..eh ako i njih budu uzimali onda je odlicno
Trenutno, svake sedmice je update ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 25 sep 2012, 00:56

Eo Joe Mays ce biti suspendovan jednu tekmu radi onog udarca Schauba juce, komad uha mu otkino.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 03:16

nema I Rogers izgubio OL i poceo dobijat redovno batine..protiv Bearsa je bio lomljen, a evo i sad vec 3 puta na zemlji.... nema bez OL nista ma kakav god da si QB djaba kad te napadaju ljudi staces ebiga..i sinoc Tomica ne moze covjek ko nekad nema sanse ...ne znam sta je sa njihove OL u ovoj sezoni nekad su imali jednu od najboljih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 03:51

Packersi igraju najgori fudbal u zadnjih 10 godina...ja ne znam sta je sa njih...prava steta sto Bearsi ovo nisu iskoristili...ali dobro je samo neka gube ovo je odlicno za nas :).....ubise ljudi Rogersa ..vec ga 8 puta :roll: :shock: ga ruse

Nije bise ni ovaj Seattle losa ekipa...igraju oni puno bolje nego nego ranije..drago mi je zbog one divizije koja je bila mrtva..St lOUIS igra dobro, Seatllea , Arizona, ali opet San Francisco se izdvaja .

Ljudi ovo je silovanje Rogersa...sve vise izgleda kao Cutler ovako kad nema OL...on je sa du soku to se vidi..jednostavno sa dpanika uslijedi bas kao i Cutleru... pricajte sta hocete ljudi bez OL se ne moze tek vidim ove sezone koliko oni najbolji ne mogu biti vise ono sto su bili cim su izgubili par igraca u OL
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 03:56

definitivno nemamo mi navijaci Bearsa sta zamjerit Cutleru..igra sa najgorom OL u ligi ...Rogers ima i dosta bolju OL od Cutlera , ali vidimo kako je izgubljen u ovim trenutcima..jednostavno ni manje ni vise gledamo ista dva covjeka kad su pod pritiskom.....uvjeren sam da Bearsi nadju dva dobra OL, da bi bili mi medju glavnim kandidatima za super bowl.. ovo neka nam je skola, jer mozemo vidjeti kako drugi izgledaju pod pritiskom ...zato dovedite dva covjeka pravite trade uzmite taj super bowl dok imate odbranu sta cekateeeeeeeee
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 05:03

J*** ovim sudijama sestru i mater ..pa dokle vise?...kakav je vo penalty Seattlea?...kradu ih ljudi pomazu Packersima koji igrjau ko qurac...ljdi ih satras ei nakraju ce zbog ovog sad izgubiti pizda im materina lopovska ..umjesot lopta Seattleu sad ovi ljudi ce da povedu tako to biva a valjda ima boga valjda se ovo vrati.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 05:09

poklon sudija PACKERSI nisu zasluzili pobjedu i sad ce je dobiti sudijskim lopovlukom...joj umjesto 4th down ovi dobise 1st down i sad TD dadose ..znao sam majkemi mislim ...Bearsi sigurno mogu uzeti ovu diviziju jer Packersi su truba ocami ovo treba iskoristiti maksimalno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 05:26

lopovluk sudija nema dalje..jos ovi penale prave ....fakat hajmo Seattlea deri kolji ih ebe :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 05:34

sretno spretno i na lopovluk Packersi uzese ovo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 06:06

ima ba boga :)...kradja cista, ali vala Packersi nisu zalsuzili pobjedu ovo je pravedno...8 puta Rogersa su rusili ljudi, Packersi losi do bola i poklon first down nakon poslije cega Packersi postizu TD... mislio sa da je gotovo, ali dok je ovih sudija nista nije gotovo :)... TD gdje nije postojao...prvo sto je bio penal jer je onaj odgurnuo onog prije hvatanja, drugo sto su obadvojica uhvatili, ali onaj Packer je vise cuvao tako da je ono INT, ali ebiga kao sto sam rekao nisu zalsuzili pobjedu Packersi zbog sudija i lose igre ovo je pravedno bog je vidjeo nepravd ranije i desilo se ovo sto se desilo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2012, 06:34

Nagovori se Marshall vom idiotu Sappu ...cuj naziva ga retardom , a ako je iko retard onda je to Sapp...sve izgubio u zivotu sto je glup i obraca se Marshallu... cato poslusajte ima i video sta kaze Marshall na ovom linku :)

http://www.chicagotribune.com/sports/fo ... 5933.story" onclick="window.open(this.href);return false;

Chicago Bears receiver Brandon Marshall posted two videos online Monday in response to NFL Network analyst and former player Warren Sapp calling him a “retard” on a radio program.

The comment came Friday when Sapp, who played 13 seasons before retiring in 2007, was criticizing today’s NFL players on the syndicated "The Dan Patrick Show."

“These kids that play the game today have no relevance for the past, have no conscious of what it is,” Sapp said. “I mean, Brandon Marshall talking about Shannon Sharpe, who is he to talk? He’s the first 100-catch receiver, back-to-back, retard. What you just did in Denver for three years. You don’t know this? No, of course he doesn’t, because it’s not about Brandon Marshall ... it ain’t about the past, it’s about me. It’s about personal success, pay me, and now I’ll think about being a team guy.”

In his first video, posted through Twitter at about 9 a.m., Marshall filmed himself driving a car and blasted the former Pro Bowl defensive end for filing for bankruptcy, being divorced and apparently not being involved in his children’s lives.

“Good morning, world,” Marshall said. “Listen, I got a very disturbing heads up on something Warren Sapp said. He called me ‘retarded.’ That’s really disappointing to hear that from an NFL legend, but I’m going to take this as a lesson. And I think we all can learn from this. Be very careful who you take advice from. You want to surround yourself with good people, Godly people. When I look at Warren Sapp, I can’t go to him and talk about finances because he filed for bankruptcy. I can’t go to him and talk about my marriage because he filed for divorce. I can’t go to him and talk about being a great father, because one day I’m going to have children, because he’s not active in his children’s life. The lesson that we all should learn here is surround yourself with good people and be careful who you take counsel from. I’m not saying he’s been there on my side giving me counsel. But that’s not a guy that I can go to. Football doesn’t make us. There’s more to life than just playing football. Make sure you have a great balance in your life and surround yourself with good people. And guys like Warren Sapp, I feel sorry for. So hopefully, one day he’ll change his life. We’ll pray for him. Instead of using words to destroy, he may use words to uplift.”

Sapp long has been a lightning rod for controversy, in part because of his candid and blunt commentary. Earlier this year, he filed for Chapter 7 bankruptcy. On Monday, he issued the following statement to the Tribune, “I want to apologize to all those who I offended with my poor choice of words. I certainly meant no disrespect to those who have some type of disability or special needs.”
:) Sapp nije retard?
Marshall -- traded to Chicago in March after six successful yet stormy NFL seasons -- was diagnosed with borderline personality disorder last year. The mental illness is characterized by impulsive behavior and uncontrolled emotions.

Marshall posted a tweet at 1:02 a.m. Monday that read, “@WarrenSapp Retard? Really?”

In an email, Marshall declined further comment.

About 15 minutes after posting the first video, Marshall posted another.

“Hi. It’s me again, addressing Warren Sapp,” he said. “I usually don’t do this but I think it’s really important for all of us to learn from each other. You know, and I’ve always been one to try to use my story to help others. so this is not to destroy but to uplift whoever’s watching. Sometimes we put ourselves on a platform, or we’re given a platform where we can influence a lot of people and sometimes we use it the wrong way. Instead of using it to uplift we use it to destroy. And unfortunately it seems like Warren Sapp is choosing to destroy. And it’s not just me. It’s guys all around him. And it’s unfortunate to see. You know, you would think that a guy who’s been through his share of problems will remember the journey that he was on and he’s still on. So again, you guys always hear me talking about … one thing I learned from coach Tony Sparano. It’s all about the journey, not the destination. So, that -- that journey never stops so with Warren Sapp it seems that he’s forgotten the journey that he’s on.

"It’s one thing to give constructive criticism but when you talk down to someone, you’re rude to someone, you think you’re better than someone, that says a lot about who you are – not as far as outwardly, but deep in your soul. So, it seems like it’s a bigger issue, and all we can do is try to encourage him to be better but at the same time, we’re going to hold you accountable, warren. Just like I’m held accountable. I’ve made my share of mistakes, and I’m going to continue to make my mistakes, but I’m never going to put myself on a platform or a podium where I think I’m invisible or untouchable. So, warren, take this as words of encouragement and not words to criticize you or destroy you. This is out of truth and love. All right, Warren.”

Before the season, Sapp appeared on the NFL Network and said Marshall was talented and had the “physical tools” but was not an “elite” receiver in the league.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.