RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Rođeni su stroj, čestitam.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Urban Batalion
- Kontakt:
Svaka cast jos da se Red Army vrati na staro, gdje bi vam bio kraj. 
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
bravo rodjeni, motiviso vas ledirani, svaka cast na uspjehu
Cuva Bog Zelju svog!
jeli sandi sahman ove sezone kod vas???
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
ammarc je napisao/la:Jel mozda vrijeme da se prekine bojkot?
Haj ne kaki. Ovo je zamazivanje ociju.
samo mostarski, samo bahato
Evo citam ove postove i samo gledam kad cu naletit da neko napise da je utakmica namjestena ili sl.
Bravo momci,svala cast i ja bi volio da se bojkot prekine ali...
Kaju velez ce ispast

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
-
public enemy no1.
- Kontakt:
Odakle nam pare BRATO ?..cunami je napisao/la:Evo citam ove postove i samo gledam kad cu naletit da neko napise da je utakmica namjestena ili sl.
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
@dule
Hvala na izvjestaju druze
Jbg, mora se malo i previjati, nismo ni ovako jos spremni za 90 minuta...Cujem i da je sudjenje bilo kako treba a i prijem ekipe...Svaka cast...
Zeljovci, hvala na cestitkama, ali nemojte nam jos okivati u zlato Hotica...Tek je stigao, nije jos nista ni odradio, a ovo sto imamo je Acina i Jazina zasluga, jer oni su ovo i napravili u ovom kratkom periodu...
Bravo Rodjeni
Tako se to radi, tako se igra lopte...Bez pritiska, bez nekakvih ludih retorika ala Ibrakovic i slicni njemu...Igraj lopte i gotovo
Sto se bojkota tice, iako mu se protivim, ako su ga pokrenuli neka ga i nastave do kraja...
I kao sto Monto kaze: Play up Velez
Hvala na izvjestaju druze
Zeljovci, hvala na cestitkama, ali nemojte nam jos okivati u zlato Hotica...Tek je stigao, nije jos nista ni odradio, a ovo sto imamo je Acina i Jazina zasluga, jer oni su ovo i napravili u ovom kratkom periodu...
Bravo Rodjeni
Sto se bojkota tice, iako mu se protivim, ako su ga pokrenuli neka ga i nastave do kraja...
I kao sto Monto kaze: Play up Velez
Jao jao jao jao jao .. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam .. U jednom postu pljujete po novim igračima , samo zato što nisu iz Mostara , a u sljedečem postu se radujete pobjedi za koju ne znate bil postojala bez baš tih igrača . Shvatam da volite i poštujete svoj klub , ali morate pružiti priliku i drugima da ga zavole , a to nikako nećete postići odbijanjem. Bezveze je to što prozivate tog tipa iz Turske , Njemačke , pa tog malog iz Visokog - i tamo se igra fudbal . A ako niste znali , nije ni visočka Bosna šljam .. Ipak je to klub koji ima dobru historiju , bar kol'ko ja znam !
.. Kol'ko daš , tol'ko dobiješ ..
Vec je bila ova rasprava, mene zaboli neka stvar odakle je igrac, vazno je samo da se bori za sveti dres. Bojkot i nase ogorcenje nije na igracima i Hoticu, nego na upravi koja svake godine zaj*be klub da to nije normalno. Sad vidim ovi govore da se prekine bojkot. Nek mi neko kaze sta se to promjenilo od pocetka bojkota do danas da bi se bojkot prekinuo. Ovaj bod i igra je extra sve je to uredu, ali nije plod nikakve dugorocne politike, nego prvenstveno zahvaljujuci Obadu i Jazi, dobro postavljenoj taktici Hotica i borbenosti igraca Veleza. Uprava nema veze stim. Ako opet bude potrebno nekome bodovi pogodite ko ce im dati jer se nista nije promjenilo. Juniori nam gube od susjeda 5:1 i to je vama dobro. Velezova skola se raspada a mi bi ko trebali da navijamo. E KU*AC!_BiH_1 je napisao/la:Jao jao jao jao jao .. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam .. U jednom postu pljujete po novim igračima , samo zato što nisu iz Mostara , a u sljedečem postu se radujete pobjedi za koju ne znate bil postojala bez baš tih igrača . Shvatam da volite i poštujete svoj klub , ali morate pružiti priliku i drugima da ga zavole , a to nikako nećete postići odbijanjem. Bezveze je to što prozivate tog tipa iz Turske , Njemačke , pa tog malog iz Visokog - i tamo se igra fudbal . A ako niste znali , nije ni visočka Bosna šljam .. Ipak je to klub koji ima dobru historiju , bar kol'ko ja znam !
- Urban Batalion
- Kontakt:
Prije cete ispast vi nego Velez.Nemozete uzet bod u gostima Travniku a Velez uzeo bod Borcu.Ne brukaj se vise.EdinTM87 je napisao/la:Kaju velez ce ispast![]()
Lakše je Borca pobijedit, nego Travniku uzet bod. I ušuti više, dosadan siUrban Batalion je napisao/la:Prije cete ispast vi nego Velez.Nemozete uzet bod u gostima Travniku a Velez uzeo bod Borcu.Ne brukaj se vise.EdinTM87 je napisao/la:Kaju velez ce ispast![]()
drH je napisao/la:Vec je bila ova rasprava, mene zaboli neka stvar odakle je igrac, vazno je samo da se bori za sveti dres. Bojkot i nase ogorcenje nije na igracima i Hoticu, nego na upravi koja svake godine zaj*be klub da to nije normalno. Sad vidim ovi govore da se prekine bojkot. Nek mi neko kaze sta se to promjenilo od pocetka bojkota do danas da bi se bojkot prekinuo. Ovaj bod i igra je extra sve je to uredu, ali nije plod nikakve dugorocne politike, nego prvenstveno zahvaljujuci Obadu i Jazi, dobro postavljenoj taktici Hotica i borbenosti igraca Veleza. Uprava nema veze stim. Ako opet bude potrebno nekome bodovi pogodite ko ce im dati jer se nista nije promjenilo. Juniori nam gube od susjeda 5:1 i to je vama dobro. Velezova skola se raspada a mi bi ko trebali da navijamo. E KU*AC!_BiH_1 je napisao/la:Jao jao jao jao jao .. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam .. U jednom postu pljujete po novim igračima , samo zato što nisu iz Mostara , a u sljedečem postu se radujete pobjedi za koju ne znate bil postojala bez baš tih igrača . Shvatam da volite i poštujete svoj klub , ali morate pružiti priliku i drugima da ga zavole , a to nikako nećete postići odbijanjem. Bezveze je to što prozivate tog tipa iz Turske , Njemačke , pa tog malog iz Visokog - i tamo se igra fudbal . A ako niste znali , nije ni visočka Bosna šljam .. Ipak je to klub koji ima dobru historiju , bar kol'ko ja znam !
Pa bore li se ? BORE ! i možeš reći da tvoj bojkot i tvoje ograničenje nije na igračima i Hotiću , aL ' i sam vidiš da je kod večine suprotno .. Mislim da to nije fer , aL' eto , ne želim da se svađam s nekim ..
.. Kol'ko daš , tol'ko dobiješ ..
- Urban Batalion
- Kontakt:
Koja je to logika, Borac igrao u Euro ligi, Travnik na pragu ispadanja, i onda lakse dobit Borca u gostima nego Travnika, ma ajde vise prebolicete taj poraz izgubicete sad od Slobode pa kasnije mozda dobijete nekog.Omar500 je napisao/la:Lakše je Borca pobijedit, nego Travniku uzet bod. I ušuti više, dosadan siUrban Batalion je napisao/la:Prije cete ispast vi nego Velez.Nemozete uzet bod u gostima Travniku a Velez uzeo bod Borcu.Ne brukaj se vise.EdinTM87 je napisao/la:Kaju velez ce ispast![]()
eto vam h. handzica dolazi:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ja sam iz bl..sinoc naravno bio na tekmi... svidio mi se golman velea...zapazio sam ga odmah na zagrijavanju kako se ludo baca i pravi one parade... rizikuje da se povrjedi
i onaj trener...totalna "budali"... cuje se do skroz druge tribine kako galami i bogara
xa xa xa.... al prava komedija je bila kad su igraci veleza od cak 70og min krenuli sa odugovlacenjem...mogao bi hiljadu primjera navesti..al evo jedna... npr. aut za velez...neki cupo..ima repic..ide ka aut liniji da izvede..i sad onaj momcic sto dodaje lopte...baca mu loptu...lopta ide u visini njegove glave...ali NE on nema namjeru da je hvata rukama..nego kao nesto pokusava NOGOM da primi..i naravno lopta se odbija 10 ak metara od njega i on trckara do nje..pa kad je uzeo loptu...namjerno pridje dosta blize borcevoj polovini..i naravno sudija ga vraca 3-4 metra unazad gdje je u stvari bio aut..i tako prodje 2min lik nije aut izveo... to je jedan primjer,a da ne pisem o faulima gdje igraci vriste i udaraju rukom od travu kao da su sve zivo polomili...
inace utakmica kao utakmica dosta dosadna i losa igra sa obe strane...
inace utakmica kao utakmica dosta dosadna i losa igra sa obe strane...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Hvala na cestitkama Rade 
- Urban Batalion
- Kontakt:
S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Protiv Rudara.Urban Batalion je napisao/la:S kim Velez igra sledecu tekmu, da li je vas stadion onoliko mali kako sam ga vidio u prolazu, ili sam ja navikao da gledam stadione sa atletskim stazama.
Do tebe je.
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.