FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naravno da je nebitno. Bitno je da je taj debil prima pare za nista. Badzak posten voli Zelju pa nam uvali sad novog Bibera. Onaj sliko gace po Olovu pa u Zelju. Lijepo bas..
Trebam da citam kako se dobro radi. Pojacanja ludila. Treba nam pola miliona za dugove na plate i raskide. Igraci koji ne mogu Igmanu igrati mi to placamo ostale da ne pominjem. Nije moj babo doveo Mulalica Bibera Turanjanina itd..
Trebam da citam kako se dobro radi. Pojacanja ludila. Treba nam pola miliona za dugove na plate i raskide. Igraci koji ne mogu Igmanu igrati mi to placamo ostale da ne pominjem. Nije moj babo doveo Mulalica Bibera Turanjanina itd..
Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 01 jul 2024, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ti si teški retard. De Boga ti popusti nas. Imal ovdje kakav admin da ovog izbaci sa foruma. Jedna hulahopka ode druga dodje.
-
- Kontakt:
Jesi mu se to javljao kad je slikao gace, pa ti nije odgovarao na poruke?BIZMARK66 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:38Naravno da je nebitno. Bitno je da je taj debil prima pare za nista. Badzak posten voli Zelju pa nam uvali sad novog Bibera. Onaj sliko gace po Olovu pa u Zelju. Lijepo bas..

Fk Željezničar.
Debilkos broj 3 na sceni. Al anoninmno to je broj 1 debil teme plus tetkica..
Dobar pas ima on fol zna jutjuber nas
Dobar pas ima on fol zna jutjuber nas

Zadnja izmjena: BIZMARK66, dana/u 01 jul 2024, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Dobrodosao!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako se brukaju, je li realno ovo? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Jest narodu dosadno 

Stas ti papak nodiju govoriti, da ti je nodijev mozak bio bi pametniji
Pravis 6 profila i pises s njih, pa ti nisi kume dobar s glavom
Niko se ne slaze s tobom,ni po jednom pitanju eto kakav si
Maminho te podrzava, jer si to ti
Pravis 6 profila i pises s njih, pa ti nisi kume dobar s glavom
Niko se ne slaze s tobom,ni po jednom pitanju eto kakav si
Maminho te podrzava, jer si to ti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Meni jasno sto ovog dusmana, debila i pede.ra uopste komentarisete i bezveze mu dajete na znacaju.
Nek melje sam sa sobom, svakako je retard.
Nek melje sam sa sobom, svakako je retard.
-
- Kontakt:
Po meni za sad ovako
............Muftić.......................
....Galić.......Cavnić.......Drina.......Radinovič
.......Hiroš........Vukoja...........Al Djaber........
......Bojević.......Krpič,,,,,,,,,,,,Amoa......
Duškaj, Odinaka, Mahmić, Karamarko, Šabič, Karić, Đorić, Fočo, Radovac, Efendić, Zubanović.
Duškaj, Odinaka, Mahmić, Karamarko, Šabič, Karić, Đorić, Fočo, Radovac, Efendić, Zubanović.
-
- Kontakt:
Kakve su mogucnosti za Santosa? Bio bi dobro pojačanje ako bi to bio stari Santos.
Mada opet s posudbom ulazimo u rizik da ćemo ga razviti i da će se vratiti u top formu a opet nama kur***a.
Da li se isplati ući u rizik da ga dovedemo? Pogotovo ako mu je još ona gjnjida ljudska "menager" i poznavajući da nas je izlevatio.
Ako ga je netko upratio da li je igrao i kakav je od kako je otišao od nas?
Mada opet s posudbom ulazimo u rizik da ćemo ga razviti i da će se vratiti u top formu a opet nama kur***a.
Da li se isplati ući u rizik da ga dovedemo? Pogotovo ako mu je još ona gjnjida ljudska "menager" i poznavajući da nas je izlevatio.
Mi realno ako se ne pojačamo sa nekim boljim igračima sa ovom ekipom nemamo šanse da se borimo za Europu. Čak mi se čini da je Basić sa Jašarevićem, Cocalićem, Kosoričem, Mekićem, Štilićem, Čosićem, Ovčinom.. imao jaču ekipu i umalo ne ispadosmo. General ne general ako nekog ozbiljnog ne dovede ništa bolji nije od Bekrića
Nije mu vise bulic menadzer, to je jedan i od razloga sto se povezujemo sa njim, nek bude upola kao one sezone bit ce pojacanje.Danielagger44 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 02:05Kakve su mogucnosti za Santosa? Bio bi dobro pojačanje ako bi to bio stari Santos.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Fali ti U21 igrac i u potpunosti slazem se oko ispadanja ako krenemo sa veznim redom koji si napisao, primali bi hipten golova po tekmi jer imamo tri prednja veznjaka na sredini terena, a tek Krpic u napadu, Galic i Radinovic kao startni bekovi su isto upitni. Fulio si strane Boljevicu i Amoahu ako je Krpic starter, kontra noge obojici, a ovaj ako nesto ima to je skok igra. Lose, realnobojamora je napisao/la: ↑02 jul 2024, 01:49Po meni za sad ovako

Prvo da pogledamo nekoliko tekmi pa da bacamo zakljucke i pravimo formacije.
Napravio nas jednom budalama + dolazi na pozajmicu. Zeljo ga malo zagrije da moze ic drugima trpat.Pablo11 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 02:17Nije mu vise bulic menadzer, to je jedan i od razloga sto se povezujemo sa njim, nek bude upola kao one sezone bit ce pojacanje.Danielagger44 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 02:05Kakve su mogucnosti za Santosa? Bio bi dobro pojačanje ako bi to bio stari Santos.
Treba nam onakav igrac, dobar je Santos ali smrdi mi ovo sve.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.