FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neuville
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neuville » 27 maj 2011, 00:35

Ko gubi ima pravo da se ljuti :lol:
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 maj 2011, 01:25

zasluzili su ovom partijom da svi koji mozemo odemo u prijedor i ispratimo zavrsetak sezone 8-)

com
Kontakt:

Post Postao/la com » 27 maj 2011, 09:06

kup je nas jos u prijedoru da pobijedimo i drugi smo :twisted: :twisted: :twisted:

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 27 maj 2011, 09:16

Ma u Prijedoru rasterećeno, uzeli smo Kup i kako god idemo u drugo pretkolo. Mada bi lijepo bilo sezonu zatvorit pobjedom.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 maj 2011, 09:52

9

Prvih 10 godina je najteze...poslije se naviknes i bude lakse!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 27 maj 2011, 09:56

svaka cast ubili ste nas

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 maj 2011, 10:00

Mirko Radovanović najvjerovatnije ovog ljeta odlazi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 maj 2011, 10:22

ellaxaz je napisao/la:Mirko Radovanović najvjerovatnije ovog ljeta odlazi.
Bice svakako interesantna igracka krizaljka za narednu sezonu.Sigurno je da ce biti odlazaka nekih igraca,prije svega onih na koje se ne racuna,a vjerovatno i poneki igrac na kojem bi mogli nesto zaraditi.Da li ce to biti Visca,Sehic,Zeba,peti deseti u ovom trenutku nije toliko vazno,vec je malo prerano.Treba odigrati jos jedno kolo,pokusati pobjediti i zadrzati drugo mjesto.Sezona apsolutno zadovoljavajuca,Amar Osim pokazao da je gospodin u svakom smislu jer valjalo je izdrzati onakve reakcije Celikove uprave i atak na njegovu licnost,a da je reagovao na visokom nivou,bez ijedne lose rijeci,cime je bukvalno jos vise podigao nivo i kluba i svoj,za razliku od osramocene uprave Celika.Ponosan sam na svakog igraca,sto su bili dostojanstveni,sto su pokazali zube i sto su se izdigli iznad situacije i lose igre protiv Borca.Ponosan sam na manijake koji su u velikom broju bodrili ekipu,dali su draz nasem fudbalu,zasluzili su postovanje sirom drzave.
Na kraju sezone,osvojili smo jedan pehar,usli u evropu i mozemo biti zadovoljni.Bice odlazaka sigurno iz ekipe,odlasci su neminovni,no bitnije je da uprava posegne za nekoliko dobrih pojacanja da bi podigli nivo igre i bili jos konkurentniji u svim takmicenjima dogodine.Dejan Drakul je navodno prvi igrac koji dolazi,ne znam o njemu,prvo sam pomislio da je to onaj Slobodin odbrambeni,ali nije to taj igrac,mada se isto zovu.Valjda ce biti dobar.Drago mi je i nadam se da ce nasi na vrijeme imati kadar za sljedece pripreme,a ne da se na pripremama prikljucuju neki igraci cime se mnogo gubi.Sljedeca godina mora biti stabilna i uspjesna,mora se zaraditi dodatna lova,stabilizacija kluba je apsolutni prioritet,a kroz rezultate su vidni pomaci u tome.Ponovo je doslo vrijeme da svaki igrac u BiH zeli da igra u nasem klubu.Nama je ostalo samo da mudro biramo dobre igrace,da jos mudrije izvucemo nekog talenta iz nase skole.Ide ovo sve kako treba i nadam se uskoro pravom Zelji,ofanzivnom ,onakvom kakav je bio u Zenici.To mora biti nasa konstanta i ja vjerujem da cemo uspjeti vec dogodine u tome.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 maj 2011, 10:45

Savić nezadovoljan u Želji rado bi išao, nije zadovoljan Osimovim tretmanom i forsiranjem Ćuluma zbog prodaje i menadžera.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 maj 2011, 10:50

seven je napisao/la:Savić nezadovoljan u Želji rado bi išao, nije zadovoljan Osimovim tretmanom i forsiranjem Ćuluma zbog prodaje i menadžera.
eto vratite ga odmah u zvijezdu pa nek bude zadovoljan :lol: :lol: ,odigrao je u kupu dobro i jos je imao par tekmi dobrih a dobar dio je tesko podbacio pogotovo ove derbije sto je igrao na grb,ako je nezdovoljan titulama , kupovima,gradskim zivotom i redovnim i za ove uslove fantasticnim primanjima nek nadze bolje

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 maj 2011, 10:56

Cuspajz je napisao/la:
seven je napisao/la:Savić nezadovoljan u Želji rado bi išao, nije zadovoljan Osimovim tretmanom i forsiranjem Ćuluma zbog prodaje i menadžera.
eto vratite ga odmah u zvijezdu pa nek bude zadovoljan :lol: :lol: ,odigrao je u kupu dobro i jos je imao par tekmi dobrih a dobar dio je tesko podbacio pogotovo ove derbije sto je igrao na grb,ako je nezdovoljan titulama , kupovima,gradskim zivotom i redovnim i za ove uslove fantasticnim primanjima nek nadze bolje
u Zvijezdi sad imamo boljeg na njegovom mjestu, mada i on nije bio loš, osim u Kupu bio je uvijek među najboljima kada je igrao dao je i 6-7 golova neke odlučujuće mada mu to nije zadatak, u derbijima je kompletan Željo igrao loše tako da on i nije mogao briljirati, gradski život i redovne plate i nije nešto novo što već nije imao u svakom slučaju je puno bolji od Ćuluma koji se protežira

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 maj 2011, 10:59

čuj forsiranje ćuluma, cijelu prvu polusezonu nije ni igrao, a i u drugoj je više igrao savić. patka.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 maj 2011, 11:09

Kakav je ovaj Drakul,cuo sam za njega,ali nesto ga nisam bas pratio.Hajde nadati se da ce biti pojacanje.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 27 maj 2011, 11:11

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/de ... ljeznicaru

Evo ga i zvanično, klub potvrdio pregovore s Drakulom ali ugovor još nije potpisan! Moguće da se potpiše danas ili sutra...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 27 maj 2011, 11:13

Kakav je omjer 'duela' Amara i Ibraka..?
Kad je Zeljo zadnji put u kupu izgubio?
Koliko je Amar potrosio na pojacanja?(isto koliko je Lazo golova u polusezoni dao:))
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 27 maj 2011, 11:14

seven je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
u Zvijezdi sad imamo boljeg na njegovom mjestu, mada i on nije bio loš, osim u Kupu bio je uvijek među najboljima kada je igrao dao je i 6-7 golova neke odlučujuće mada mu to nije zadatak, u derbijima je kompletan Željo igrao loše tako da on i nije mogao briljirati, gradski život i redovne plate i nije nešto novo što već nije imao u svakom slučaju je puno bolji od Ćuluma koji se protežira
vi u zvijezdi imate uvijek bolje igrace na svim pozicijama ali nikako da urade nesto u ovoj ligi osim sigurnog opstanka 3 kola prije kraja prvenstva ,sto se tice savica i opcenito igraca za mene ce gubitak ako ode neko od ovih (bogi ,nyema ,zeba ,sehic .visca sa kvalitetnim radom)ostali mogu komotno otici jer svaki koji dodze nece biti nista gori

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 maj 2011, 11:15

Iskreno,ne bih uopste zalio da nam ode Savic...Hvala mu za one golove i vazne momente,ali meni je on kao veznjak totalni promasaj u Zelji...sto neko ranije rece,mozda bi bio bolji u napadu,ili pri napadu,ali neka,nek ide ako mu je ceif i ako je nezadovoljan...imao je vise od 70% totalno losih igara u svetom dresu,to je bar moje misljenje,ne mora biti da sam u pravu :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 27 maj 2011, 11:38

boccaccio je napisao/la:Iskreno,ne bih uopste zalio da nam ode Savic...Hvala mu za one golove i vazne momente,ali meni je on kao veznjak totalni promasaj u Zelji...sto neko ranije rece,mozda bi bio bolji u napadu,ili pri napadu,ali neka,nek ide ako mu je ceif i ako je nezadovoljan...imao je vise od 70% totalno losih igara u svetom dresu,to je bar moje misljenje,ne mora biti da sam u pravu :mrgreen:
ni ja ne bi volio da ode, dobar je igrac, tj. dao je ove sezone par dobrih i vaznih golova i mislim i nadam da nece nigdje ici..... ;)

i nadam se da je ono za onog kloca Adilovica supljak teski i da nam taj bezveznjak nece doci :)
realno, Lazar je za njega Drogba......
:)

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 27 maj 2011, 11:40

MU'MIN T.M. je napisao/la:Kakav je omjer 'duela' Amara i Ibraka..?
Kad je Zeljo zadnji put u kupu izgubio?
Koliko je Amar potrosio na pojacanja?(isto koliko je Lazo golova u polusezoni dao:))
2009/10: 1-0 Grbavica (prvenstvo), 2-0 Vrapcici (prvenstvo), 2-1 Grbavica (kup), 0-0 Vrapcici (kup)
2010/11: 2-1 Grbavica (prvenstvo), 1-1 Bilino Polje (prvenstvo), 1-0 Grbavica (kup), 3-0 Bilino Polje (kup)

8 utakmica, 6 pobjeda amara i 2 remija

Zeljo zadnju izgubio u kupu 2008. od Zvijezde u Gradaccu 0-1

Amar zadnju izgubio u kupu 2003. od Kozare u Bos.Gradisci 0-2 (od tada nije 18 utakmica izgubio u kupu)

Za ovo trece ne znam :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ami
Kontakt:

Post Postao/la ami » 27 maj 2011, 11:46

barbarez je napisao/la:Kakav je ovaj Drakul,cuo sam za njega,ali nesto ga nisam bas pratio.Hajde nadati se da ce biti pojacanje.
Kako kazu navijaci Veleza na njihovj stranici Drakul je trenirao sa Velezom i da je potpuno zapusten,a nije odigrao utakmicu gotovo godinu i po dana !! :idea:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, GavranBeli, Giba87, kontra, TefalTava i 75 gostiju.