Sve je do Husrefa ..ali eto pricamo onako, opusteno...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
"Niko od igrača koji su bili na probi nije zadovoljio. Rekao sam, ukoliko dođe neko sa strane mora biti "ekskluziva" ukoliko potpiše ugovor. Što se tiče Travnera, nije trenirao s nama. Istina je, kontaktirali smo ga prije 10-ak dana, ali on je imao neku opciju vani. Znate kako to već kod nas ide, prvo se traži mogućnost da se ode vani. Ne znam šta će biti, možda ćemo ga uskoro opet kontaktirati", kazao je Musemić.
Za evropu ce biti spremna onoliko koliko je uradjeno stolica sa naslonjacima.Sabinho je napisao/la:Moze li mi neko reci sa sigurnoscu hoce li zapadna tribina biti u upotrebi za evropske meceve i za tekmu BIH-USA?
zgembo89 je napisao/la:Sarajevo ponovo ima najveće šanse od svih bh klubova u Evropi ove godine,jednom Cluj jednom Zeta ovo ko treća sreća nego nekada je dobro biti drugi
daBogda vi uvijek bili drugi .zgembo89 je napisao/la:Sarajevo ponovo ima najveće šanse od svih bh klubova u Evropi ove godine,jednom Cluj jednom Zeta ovo ko treća sreća nego nekada je dobro biti drugi
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, egocentrik, jurisicduska, napoleon72, Sinfoc1986, Tarapi i 87 gostiju.