Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Po meni bi trebao Davis 14,5 OVER vcrs 

- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Maccabi - Olympiakos 1 @1.65
Malaga - Barcelona 2 @1.40
Alba Berlin - Brose Baskets 154.5 OVER @1.85
Ilves - Tappara 2 @1.50
Fenerbahce - Khimki 1 @1.60
YEBEM TI YEBENU KOSARKU, PEJGAMBER JE NE MOZE POGODITI OVIH DANA -.-
Malaga - Barcelona 2 @1.40
Alba Berlin - Brose Baskets 154.5 OVER @1.85
Ilves - Tappara 2 @1.50
Fenerbahce - Khimki 1 @1.60
YEBEM TI YEBENU KOSARKU, PEJGAMBER JE NE MOZE POGODITI OVIH DANA -.-
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- EmirSioux89
- Kontakt:
EmirSioux89 je napisao/la:
Evo sta sam ja konto za danas.Sretno ko prati

Prodje i ovo

Da ne bude off :

Sretno ko prati!

Pirsa forsiram mora ga procepit nekad

Manchester United!
Sto sakrijete ulog ? 
Nema se sta stidit ak uplatis marku dvije, nismo svi u mogucnosti uplacivat po cvancike svaki tiket il cak vise.
sutra mi se svidja ponuda, ima nekog fudbala i tenisa, kosarke mnogo rukomet polufinale.. moglo bi se mozda sta i dobit

Nema se sta stidit ak uplatis marku dvije, nismo svi u mogucnosti uplacivat po cvancike svaki tiket il cak vise.

sutra mi se svidja ponuda, ima nekog fudbala i tenisa, kosarke mnogo rukomet polufinale.. moglo bi se mozda sta i dobit

- EmirSioux89
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?9b73efd7f9f4dcb91 ... 6f837d.jpgsoxx je napisao/la:Sto sakrijete ulog ?
Ma neam sta sakrivat al eto naviko da ne stavljam uplatim onoliko koliko imam ba sta cu se stidit

Al eto i ulog ako vec trazis xd
Zadnja izmjena: EmirSioux89, dana/u 25 jan 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United!
Single Federer ? Sta mislite ? Imam nocas nekog dobitka,pa da se pokusa udvostruciti. Nekako me vuce na Fedexa 

Čestitam brate.EmirSioux89 je napisao/la:http://pokit.org/get/?9b73efd7f9f4dcb91 ... 6f837d.jpgsoxx je napisao/la:Sto sakrijete ulog ?
Ma neam sta sakrivat al eto naviko da ne stavljam uplatim onoliko koliko imam ba sta cu se stidit

- soccercrazy
- Kontakt:

Nije lose, hahaha

Samo strpljivi i disciplinirani igrači, godinu završavaju u plusu!
-
- Kontakt:
Samo bih da se zahvalim Haasu na parama. 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Hvala brateWilly je napisao/la:Čestitam brate.EmirSioux89 je napisao/la:http://pokit.org/get/?9b73efd7f9f4dcb91 ... 6f837d.jpgsoxx je napisao/la:Sto sakrijete ulog ?

Ja bi pokuso veceras i :
Orlando - Toronto(197,5) - Manje
R.Rondo (Boston) (14,5) - Vise
Manchester United!
Toronto je napadačka ekipa koja je daleko jača u napadu nego u odbrani, tako da daju puno ali i primaju puno koševa. mislim da je malo realnije staviti tu over.EmirSioux89 je napisao/la:
Ja bi pokuso veceras i :
naprijed rejal
@plavetniloo,nea na cemu care,tu smo da se pomazemo :Dn
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma dobro vidicemo ovo sam nekako na filing iso.Sveti je napisao/la:Toronto je napadačka ekipa koja je daleko jača u napadu nego u odbrani, tako da daju puno ali i primaju puno koševa. mislim da je malo realnije staviti tu over.EmirSioux89 je napisao/la:
Ja bi pokuso veceras i :
Manchester United!
-
- Kontakt:
nadam se da sam nekom pomogao..ibra_barca je napisao/la:evo i od mene nesto za danas:
malaga - barcelona pm2 (pobjeda gosta i 3+ golova) 1.77 u premier kladionici
messi daje go 1.35
Manuel Pellegrini, trener Malage, je danas objavio spisak igrača za utakmicu protiv Barcelone. Važno je spomenuti da su zbog povreda otpali mladi veznjak Isco i Jeremy Toulalan. Spisak izgleda ovako: Kameni, Jesús Gámez, Weligton, Demichelis, Camacho, Joaquín, Saviola, Seba, Lucas Piazon, Willy, Iturra, Duda, Eliseu, Portillo, Buonanotte, Sergio Sánchez, Onyewu i Santa Cruz.
bez vrlo vaznog isca i toulalana mislim da nemaju nekih posebnih sansi protiv barcelone, jos za spomenuti je da su prvu utakmicu odigrali 2:2, i da barca nema sta vise da taktizira, barca zadnje vrijeme ima poljuljanu odbranu, 3 gola im je real sosiedad dao i prije toga 2 malaga, i veceras ocekujem da im malaga dadne makar jedan go, o barci i njihovim golgeterskim sposobnostima necu ni da govorim...
druga stvar messi, u zadnjih 10 zvanicnih utakmica protiv malage dao je 10 golova, i veceras ga ocekujem...
ja pratim sa 15 drkema...
...rob do bagro...
Fotosop.mani gluposti.soccercrazy je napisao/la:
Nije lose, hahaha
ma svašta je moguće onako govorimEmirSioux89 je napisao/la: Ma dobro vidicemo ovo sam nekako na filing iso.

naprijed rejal
Ispratio te za Fener i Tomića, a Logan nije bio u mojoj kladionici ne znam koji je ishod. Hvala !!!amarosim je napisao/la:Euroleague
Fener-Khimki 1 1,75 s.p.
Ako domacini izgube danas,mogu poceti lagano pakovati kofere,ja ipak mislim da ce McCalleb,Bogdanovic,Andersen,Batiste i Sato jos neko vrijeme boraviti u Istanbulu..................
Tomic 12,5 manje
Ponovno u ligi za vikend loš,5 poena.....i prosli put je bio tako los u ligi pa je Bešiktasu zabio 15...i opet cu ga manje staviti.......
Logan 10,5 manje
Igra sve manje i manje(zadnje 4 utak 12,18,16 i 14min),Olymp igra dobru obranu,mislim da trenutna njegova forma daje za pravo da ga se pokuša probat manje......
Osim - drugo ime za Želju !
Ja popusi fine pare na Loganu,kad sam budala.rossoner je napisao/la:Ispratio te za Fener i Tomića, a Logan nije bio u mojoj kladionici ne znam koji je ishod. Hvala !!!amarosim je napisao/la:Euroleague
Fener-Khimki 1 1,75 s.p.
Ako domacini izgube danas,mogu poceti lagano pakovati kofere,ja ipak mislim da ce McCalleb,Bogdanovic,Andersen,Batiste i Sato jos neko vrijeme boraviti u Istanbulu..................
Tomic 12,5 manje
Ponovno u ligi za vikend loš,5 poena.....i prosli put je bio tako los u ligi pa je Bešiktasu zabio 15...i opet cu ga manje staviti.......
Logan 10,5 manje
Igra sve manje i manje(zadnje 4 utak 12,18,16 i 14min),Olymp igra dobru obranu,mislim da trenutna njegova forma daje za pravo da ga se pokuša probat manje......
- 10DelPiero
- Kontakt:
E samo zato sto je feeling ispratio sam, singlirao, sretno namEmirSioux89 je napisao/la:Ma dobro vidicemo ovo sam nekako na filing iso.Sveti je napisao/la:Toronto je napadačka ekipa koja je daleko jača u napadu nego u odbrani, tako da daju puno ali i primaju puno koševa. mislim da je malo realnije staviti tu over.EmirSioux89 je napisao/la:
Ja bi pokuso veceras i :

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1928 Standard - Kortrijk 1 1.50
pet 20:30
2000 Nantes - Tours 1 1.60
pet 20:00
3230 Danska - Hrvatska (1/2) 2 1.90
pet 21:30
2521 Plzen - K.Vary UP2 1.80
pet 17:30
2503 Skelleftea - Lulea 1 1.80
pet 19:00
2494 Zug - Fribourg UP2 1.90
Kvota 28,07 na 2KM uplata dobitak 56,14KM to igram sretno
pet 20:30
2000 Nantes - Tours 1 1.60
pet 20:00
3230 Danska - Hrvatska (1/2) 2 1.90
pet 21:30
2521 Plzen - K.Vary UP2 1.80
pet 17:30
2503 Skelleftea - Lulea 1 1.80
pet 19:00
2494 Zug - Fribourg UP2 1.90
Kvota 28,07 na 2KM uplata dobitak 56,14KM to igram sretno

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.