Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Himna

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Madrid to meet Juventus over Vidal deal
Juventus and Real Madrid ae set to meet to discuss transfers very soon, with the European champions particularly keen on Arturo Vidal. The Italians, meanwhile, like Alvaro Morata, Marcelo and Fabio Coentrao.
Tuttosport

Juventus and Real Madrid ae set to meet to discuss transfers very soon, with the European champions particularly keen on Arturo Vidal. The Italians, meanwhile, like Alvaro Morata, Marcelo and Fabio Coentrao.
Tuttosport
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Imam neki los osjecaj da ce real odbraniti ligu prvaka, s obzirom kakve igrace ima real moze dosta bolje plus ako se dovedu prava pojacanja real bi trebao tek onda pocet igrat dobro.
Teoretski si u pravu ,igra moze samo napredovati ,i s pojacanjima i bez,al bit ce ih sigurno. Mora pero proslaviti decimu sa stilom
A jesam se navuko na ovu pjesmu,repeat only
A jesam se navuko na ovu pjesmu,repeat only
Al' kakva pjesma. 

A vidi ovog klosara
Zelim samo od @suhog potvrdu da sam bio svo vrijeme u pravu kada sam govorio o ishodu sezone i Carlu. 
wtf. jel to Drenthe. Ala su mu zubi propali jeote.
wtf. jel to Drenthe. Ala su mu zubi propali jeote.
Marksizam u skole!
morata i illara/khedira za vidala, ne diraj nam bekove pero 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Moze potvrda da tvoje komunisticko srce bude mirno,treba li pecat ?
Jasta je drente,klosar se dosao napiti
Jasta je drente,klosar se dosao napiti
Možda će mu sad kakav cool aparatić za zube nabaviti, svakako izgleda kao da mu je 18, 19 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Mozete li staviti anketu npr : koga bi od igraca voljeli vidjeti sljedece sezone u RM pa npr : pogba,sua,vidal,messi

Ja bi samo volio verrattia ,ostali me ne zanimaju . 
Pjesma je drama, a i tesko da mogu napravit losu kad je na spanjolskom jeziku
..
Do iduce sezone
Do iduce sezone
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Carlo je krenuo baljicevim stopama,kad zavrsi karijeru snimice album 
Sta je smijesno @Saurmane? Fizicke karakteristike najboljeg veznjaka svijeta, ili sta?
Jesil' to opet bio napisao da je igrac koji je po ocima svjetske javnosti dobio ocjenu 8,5 za nastup u finalu odigrao grozno
Cuti i divi se najboljem veznjaku svijeta.
Jesil' to opet bio napisao da je igrac koji je po ocima svjetske javnosti dobio ocjenu 8,5 za nastup u finalu odigrao grozno
Cuti i divi se najboljem veznjaku svijeta.
Marksizam u skole!
Jedino se mogu diviti Levyu, koji je na Modriću i Baleu uzeo 165 mil. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Valjda 280.
Inace, sta rade u tom MMF-u? Imal' kakvih planova za dugogodisnji kredit jugoistocnoj Europi?
Makar ne znam kakve sad veze ima to koliko su placeni najbolji veznjak svijeta i covjek koji je u Madrid donio dva trofeja. Obojica vrijede svakog dinara.
Fakat mrzim koristit rijec "kompleksi", ali ovaj ih je nabrao kamaru, toliko da nije sam sposoban razmisljati i donositi vlastito vidjenje odredjenih stvari.
Inace, sta rade u tom MMF-u? Imal' kakvih planova za dugogodisnji kredit jugoistocnoj Europi?
Makar ne znam kakve sad veze ima to koliko su placeni najbolji veznjak svijeta i covjek koji je u Madrid donio dva trofeja. Obojica vrijede svakog dinara.
Fakat mrzim koristit rijec "kompleksi", ali ovaj ih je nabrao kamaru, toliko da nije sam sposoban razmisljati i donositi vlastito vidjenje odredjenih stvari.
Marksizam u skole!
Saurman je operisan od nogometa. Usreci nas i izbjegavaj ovu temu, ziv bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.