đes' legendo avion te udario dabogdalegenda reala je napisao/la: Đesi Stolaru šta mi radiš, imal šta na kladi

Kakva klada, ništa bez motike

kladimo se, kladimo se, sutra zna se - vadimo se

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
đes' legendo avion te udario dabogdalegenda reala je napisao/la: Đesi Stolaru šta mi radiš, imal šta na kladi
Nema kod nas avionamandraX je napisao/la:đes' legendo avion te udario dabogdalegenda reala je napisao/la: Đesi Stolaru šta mi radiš, imal šta na kladi![]()
Kakva klada, ništa bez motike![]()
kladimo se, kladimo se, sutra zna se - vadimo se
Legendo objasni im šta se sve priviđa u Graboviku
Amare jesi to ti hljeba ti ?Konfucije je napisao/la:Hvala adminu sto nas je rijesio ove dvojice.
Kakav Amar,ja sam ti gerilac Konfucije.-HAR3- je napisao/la:Amare jesi to ti hljeba ti ?Konfucije je napisao/la:Hvala adminu sto nas je rijesio ove dvojice.
Naravno da ne moze.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi, je li može biti ofsajd kad se lopta izvodi iz out-a?
Šta fol neke vile gore po šumiVirtu4l je napisao/la:Legendo objasni im šta se sve priviđa u Graboviku
legenda reala je napisao/la:
Šta fol neke vile gore po šumi![]()
![]()
A tek u Šišetima![]()
neke kao krvave žene i hodža, oni vojnici nisu smjeli da dežuraju
![]()
![]()
![]()
Pa otiđi nekad...hodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
![]()
A tek u Šišetima![]()
![]()
![]()
![]()
lažu![]()
ja nikad nisam bio tamo...
Sad kontam reko hoće li se on za ovo uhvatithodža je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
![]()
A tek u Šišetima![]()
![]()
![]()
![]()
lažu![]()
ja nikad nisam bio tamo...
Sramota je za jednog hodžu, takve stvari govorithodža je napisao/la:uhvati se ti za da ti ne kažem šta![]()
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88, VivaLaStella i 9 gostiju.