Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

molotovljev

Re: Edin Džeko

Post Postao/la molotovljev » 21 jun 2015, 18:23

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Al' pazi znači, apsolutno ne mogu da vjerujem da je Liverpool odbio zato što će mu dati milion ili dva manje. Pa to je najodvratnija ljudska osobina :roll:
Ima neki dokaz da ih je odbio zbog para? U stvari, ima li neki dokaz da je Liverpool uopšte poslao zvaničnu ponudu?
Izgleda da nema, što je gore nego da je bila ponuda a da je Edin odbio... Bojim se da Džeko uopšte nije interesantan igrač,
i da ne postoji neko interesovanje za njega. Kako stvari stoje za godine ili dvije završiće u nekom manjem engleskom klubu.
Pročitah negdje iznad neko je napisao da je Mandžukić lošiji igrač od Džeke... haha nasmija me do suza...
Ono što je Džeko bio za Mandžukića po njegovom dolasku u Wolfsburg, to je sada Mario za Edina.
Edin; Wolfsburg, City.
Mario; Wolfsburg, Bajern, Atletico, Juventus... ( bravo majstore )
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 jun 2015, 18:35

Što se tiče njegove igre u dresu reprezentacije BiH, opšti utisak je da nije loš, ali daleko od toga da je odličan.
Može to puno bolje, posebno sada jer je preuzeo kapitensku traku, a primjetio sam kod Edina da često spusti glavu baš
u situaciji kada bi trebao kao kapiten da reaguje, odnosno da igračima dijeli savjete.
F.K.SARAJEVO

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 21 jun 2015, 20:18

molotovljev je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Al' pazi znači, apsolutno ne mogu da vjerujem da je Liverpool odbio zato što će mu dati milion ili dva manje. Pa to je najodvratnija ljudska osobina :roll:
Ima neki dokaz da ih je odbio zbog para? U stvari, ima li neki dokaz da je Liverpool uopšte poslao zvaničnu ponudu?
Izgleda da nema, što je gore nego da je bila ponuda a da je Edin odbio... Bojim se da Džeko uopšte nije interesantan igrač,
i da ne postoji neko interesovanje za njega. Kako stvari stoje za godine ili dvije završiće u nekom manjem engleskom klubu.
Pročitah negdje iznad neko je napisao da je Mandžukić lošiji igrač od Džeke... haha nasmija me do suza...
Ono što je Džeko bio za Mandžukića po njegovom dolasku u Wolfsburg, to je sada Mario za Edina.
Edin; Wolfsburg, City.
Mario; Wolfsburg, Bajern, Atletico, Juventus... ( bravo majstore )
a tek sta je Chicharito za obojicu (Real, Manchester)...jedan od najboljih spiceva ikad :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 jun 2015, 20:35

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bez obzira na ovu gresku moglo se bolje. Tuzno je sto se kasnije setkao po terenu iz cejfa.
Uz to je promasio 3-4 zicera. Jedan od najvecih krivaca za debakl reprezentacije zadnje godine je Edin Dzeko. Poslje Safeta najveci. Toliko promasenih zicera i katastrofalnih partija. :puke:
Pretjerujes. U zadnjih godinu dana on ima solidan prosjek sto se tice golova. Krenimo od Nigerije gdje mu je ponisten cist gol, pa onda gol protiv Irana, gol protiv Belgije, gol protiv Izraela, hat trick protiv Andore. Da je igrao u Izraelu vjerujem da bi i tamo zabio, ali to je vec SBB KBB.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 jun 2015, 20:41

Da nije Dzeke Izrael bi nas I u Zenici pobjedio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 20:46

Cartman i kompanija jedva dočekali da malo pljuckaju po Džeki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2015, 20:49

Virtu4l je napisao/la:Cartman i kompanija jedva dočekali da malo pljuckaju po Džeki.
Ja njega cijenim vise nego on sam sebe i vas sto prihvatate da baca karijeru na klupi Citya.

Pljuvat cu ga sve dok stavlja pare ispred karijere i repke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 20:52

Lupaš gluposti. Pričamo o najboljem igraču u historiji repke, čije se loše utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke, bez obzira igrao za klub ili ne.
Voli te tvoje Sarajevo.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 jun 2015, 20:54

42 GOLA za repku sve govori.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2015, 20:55

Virtu4l je napisao/la:Lupaš gluposti. Pričamo o najboljem igraču u historiji repke, čije se loše utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke, bez obzira igrao za klub ili ne.
Jest najbolji, ali mu je nivo opao drasticno i to je cinjenica cista. U ovim kvalifikacijama nije odigrao dobre utakmice. Ko sjedi na klupi ne moze bit u formi, a ako on nije u formi mi necemo na EP.

Koliko je god Safet konj, mi bi sa pravim Dzekom prosli i grupu na SP i bili u mnogo boljoj poziciji u ovim kvalifikacijama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 20:58

Vidjelo se kakvi smo bez njega, ispodprosječna reprezentacija.

Zanimljivo što spominješ SP, jer na SP je došao u fenomenalnoj formi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jun 2015, 21:02

Meni je Dzeko otkad ima kapitensku traku totalno drugaciji igrac u repci. Osim one utakmice sa Kiprom, po meni je sve i jednu odlicno odigrao. Ne brojim tu samo golove, nego njegovo cjelokupno zalaganje, dobiveni dueli, asistencije, proigravanje igraca..

Mala zamjerka su mu naravno neke velike sanse sto je promasio, ali takav je on oduvijek bio. Ja ne mogu zamisliti na sta bi nasa igra i repka licila da nema Dzeke u napadu, bili bi duplo slabija ekipa.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2015, 21:03

Virtu4l je napisao/la:Vidjelo se kakvi smo bez njega, ispodprosječna reprezentacija.

Zanimljivo što spominješ SP, jer na SP je došao u fenomenalnoj formi.
Jest, mjesec dana po sarajevskim kafanama i pod palicom velikih strucnjaka poput Piplice, Borceta i Safeta i katastrofalna atmosfera koju je on stvorio u reprezentaciji su ga dovele u fantasticnu formu na SP. Sto je i pokazao.

Ako Dzeko ne predje u drugi klub ovog ljeta, on je gotov kao ozbiljan igrac i mi sa njim kao relativno ozbiljna ekipa. Zadnji mjesec ako ne i dva, u Cityu nije igrao i to ga isto ceka i sljedece sezone.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 21:07

Cartman je napisao/la:Jest, mjesec dana po sarajevskim kafanama i pod palicom velikih strucnjaka poput Piplice, Borceta i Safeta i katastrofalna atmosfera koju je on stvorio u reprezentaciji su ga dovele u fantasticnu formu na SP. Sto je i pokazao.
Možda bih ti i povjerovao da nisam gledao pripremne utakmice za SP protiv Obale Slonovače i Meksika, ali gledao sam ih.
Voli te tvoje Sarajevo.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 21 jun 2015, 21:08

Goalgetter je napisao/la:Mala zamjerka su mu naravno neke velike sanse sto je promasio, ali takav je on oduvijek bio. Ja ne mogu zamisliti na sta bi nasa igra i repka licila da nema Dzeke u napadu, bili bi duplo slabija ekipa.
Licila bi na ono u Izraelu kad smo primili 3 komada haha
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 21:10

Goalgetter je napisao/la:Meni je Dzeko otkad ima kapitensku traku totalno drugaciji igrac u repci. Osim one utakmice sa Kiprom, po meni je sve i jednu odlicno odigrao. Ne brojim tu samo golove, nego njegovo cjelokupno zalaganje, dobiveni dueli, asistencije, proigravanje igraca..
Ma totalno drugi igrač, kamo sreće da je ranije dobio kapitensku traku, a ne onaj dubrovački trubadur.
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 jun 2015, 21:11

DevilsAdvocate je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Mala zamjerka su mu naravno neke velike sanse sto je promasio, ali takav je on oduvijek bio. Ja ne mogu zamisliti na sta bi nasa igra i repka licila da nema Dzeke u napadu, bili bi duplo slabija ekipa.
Licila bi na ono u Izraelu kad smo primili 3 komada haha
Drugacije bi to izgledalo da Lulic nije toliko smotan :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 jun 2015, 21:15

Lulic nije centarfor .Nema ko zmajenit Dzeku u napadu trenutno .Fala ti boze sto si nam dao Dzeku jer bez njega NIKAD nebi otisli na svjetsko prvenstvo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2015, 21:16

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jest, mjesec dana po sarajevskim kafanama i pod palicom velikih strucnjaka poput Piplice, Borceta i Safeta i katastrofalna atmosfera koju je on stvorio u reprezentaciji su ga dovele u fantasticnu formu na SP. Sto je i pokazao.
Možda bih ti i povjerovao da nisam gledao pripremne utakmice za SP protiv Obale Slonovače i Meksika, ali gledao sam ih.
Da, prijateljske utakmice protiv rezervnih ekipa Meksika i Obale Slonovace mnogo znace. I to smo pokazali na SP.

Pokazi da imas obraza Edine i nadji novi klub. Nisi smece za klupe kao sto te neki predstavljaju.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 21 jun 2015, 22:01

Sto se ova budala ufurala da je neko i nesto:)
Ustani budaletino kad spomenes ime najboljeg igraca BiH ikada.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], jasmin10 i 12 gostiju.