Ma jok, mora se malo i radit. Neko u ovoj državi i to moralegenda reala je napisao/la:Šta je Pendžeraš, jesi to uranio da kakvoj ideš an pendžer![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma jok, mora se malo i radit. Neko u ovoj državi i to moralegenda reala je napisao/la:Šta je Pendžeraš, jesi to uranio da kakvoj ideš an pendžer![]()
![]()
Nezna on to, lezihljebović.GunnerS je napisao/la:Ma jok, mora se malo i radit. Neko u ovoj državi i to moralegenda reala je napisao/la:Šta je Pendžeraš, jesi to uranio da kakvoj ideš an pendžer![]()
![]()
I ja sam privatnik, sve što zaradim ide u privatni đeplegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Šta to bogati vas dvojica radite ??
Za Stolara znam da radi u nekom Internet centruprivatnik
Đe si mlađi maloljetniče-HAR3- je napisao/la:Dje ste uhljupi
Kakav si brate?Heller je napisao/la:Đe si mlađi maloljetniče-HAR3- je napisao/la:Dje ste uhljupi
Dobro je popio kafu, sad mi mrsko otic do frizidera po hranu-HAR3- je napisao/la:Kakav si brate?Heller je napisao/la:Đe si mlađi maloljetniče-HAR3- je napisao/la:Dje ste uhljupi
Ima vece nego sto mi mislimo,tako da ocekujem da ce povuci veze da nam se vrati @bagrcavibazeni je napisao/la:nema valjda Legenda tolike vezeharry_90 je napisao/la:Cuj @bagrcavi banovan![]()
![]()
![]()
legendo poduzmi nesto da ga vratee..
Šta misliš da učiš ?alacious je napisao/la:Đeste pi*ke stig'o Zdravko Čolić![]()
Joj jes' stisla ova škola,moram danas naučit' 25 lekcija iz bilogije,ne znam sta da radim![]()
Oni ti ga puse @alacious,alacious,alaciouuusalacious je napisao/la:Nauceno 15 lekcija,jos zadnjih 10![]()