Bianconeri1988 je napisao/la:Siena ili Lazio!
jok roma
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bianconeri1988 je napisao/la:Siena ili Lazio!
A znam da od ovih klubova iz Serie A, Lazio traži golmana, pa zatobob je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Siena ili Lazio!
jok roma, jedino roma pored intera moze dati 10 miliona
Osjetio sam se uvrijeđenim samo da znaš.twisttm87 je napisao/la:haha da Osim prati ovaj forum kako treba mogao bi saznat mnogo korisnih informacija haha ovdje ima toliko znala i strucnjaka u dosta oblasti,pocevsi od scoutinga pa nadalje hahaha
Amara za predsjednika drzave.brajla95 je napisao/la:Amar Osim na tvsa:
Voditelj: Kakvu trenutno Zeljo ima ekipu po vama?
Amar: Mahmurnu.
Voditelj: Sta raditi sad, sta dalje?
Amar: Doruckovati, otic negdje na pace!
HAHAHAHAHAHAkralj je!
Pa dobro sad mali,ima 30 kukaOmar500 je napisao/la: mali Mirza Džafić.
Uff, ja sam ga s nekim pomiješaomiky_hz je napisao/la:Pa dobro sad mali,ima 30 kukaOmar500 je napisao/la: mali Mirza Džafić.
Sarajevo ,Borac ako zadrže igrače biće najveći kandidati za titulu. Ja se nadam da ćemo barem dovesti 3 kvalitetnih igrača.SamoZeljo je napisao/la:Znaci, opet se borimo za titulu.
Mi i Siroki smo sigurno favoriti, za ostale ne znam. Mozda neko iznenadi?!
Eh te pozicije : lijevi bek i napadač nam najviše problema prave. Zašto ja prvi put čujem za ovog Selimovića, za koje klubove je igrao, koliko ima god ? I još nešto me interesuje, da li je Ramić klasični napadač ili krilo ?nidi je napisao/la:selimović je sigurno dobar igrač mogao bi nam valjati a ovaj drakul bi mogao zamijeniti peraka da odigra 15 minuta u sezoni.Dostojna zamjena za šehu u ovoj ligi ne postoji.Purić je dobar igrać mislim da mu je istekao ugovor sa Čelikom.Stančeski bih tek ovu sezonu mogao odigrati kako zna.
?
marković bogičević nyema ?
purić (bešlija) stančeski čulum(savić) selimović(višća)
zeba
? (popović)
igrao u jedinstvu iz bihaća ali dugo je u zrinjskom između 28-30 godina,mislim da je klasični napadačOmar500 je napisao/la:Eh te pozicije : lijevi bek i napadač nam najviše problema prave. Zašto ja prvi put čujem za ovog Selimovića, za koje klubove je igrao, koliko ima god ? I još nešto me interesuje, da li je Ramić klasični napadač ili krilo ?nidi je napisao/la:selimović je sigurno dobar igrač mogao bi nam valjati a ovaj drakul bi mogao zamijeniti peraka da odigra 15 minuta u sezoni.Dostojna zamjena za šehu u ovoj ligi ne postoji.Purić je dobar igrać mislim da mu je istekao ugovor sa Čelikom.Stančeski bih tek ovu sezonu mogao odigrati kako zna.
?
marković bogičević nyema ?
purić (bešlija) stančeski čulum(savić) selimović(višća)
zeba
? (popović)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.