Mi smo Fukare jedina navijačka skupina koja je povela navijanje na Koševu! Cijeli stadion je zagrmio bice Zeljo ku.rac šampion .Shategabri je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:17Eto vidiš, a za nas pričaš neke priče.samirr je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:07ja ne dijelim i necu da vjerujem u to, jer ako u jednoj sezoni uzmemo Sarjaevu 4 boda , a nama Zrinjski 6 odmah se mi njima sklanjamo, a to što vama Zrinjski uzme 6 sve ok... Zamisli sad ja napišem sklanjate se vi Zrinjskom a ginete protiv Veleža što nema veze sa životom..Shategabri je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:03
Pa gdje mi jučer igrasmo utakmicu?
Šta znači nisu podobni? Gdje? Ovdje na forumu?
Dobro, jel ti dijeliš to mišljenje za Slobodu?
Nemoj, bolan, nema smisla.
Mi s Veležom imamo prijateljske odnose, ali se na terenu uvijek potučemo max.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Jel postoje fukare kao navijacka grupa ?
- PointBlank
- Kontakt:
Pitanje:
Sto se navijaci HSK Zrinjski raduju cinjenici da su prvi na tabeli premijer lige, i onoj vjecnoj tabeli? Ako ne priznaju drzavu BiH kao svoju drzavu, kako se mogu radovati uspjehu u okviru te iste drzave, ako ih taj isti uspjeh stavlja na vrh, kao reprezentativni primjer necega “dobrog” sto dolazi iz drzave?
Ili je samo glupost u pitanju?
Mene bi bilo stid da mrzim firmu u kojoj radim, a da me proglase najboljim radnikom ikad hahahaha
Sto se navijaci HSK Zrinjski raduju cinjenici da su prvi na tabeli premijer lige, i onoj vjecnoj tabeli? Ako ne priznaju drzavu BiH kao svoju drzavu, kako se mogu radovati uspjehu u okviru te iste drzave, ako ih taj isti uspjeh stavlja na vrh, kao reprezentativni primjer necega “dobrog” sto dolazi iz drzave?
Ili je samo glupost u pitanju?
Mene bi bilo stid da mrzim firmu u kojoj radim, a da me proglase najboljim radnikom ikad hahahaha
-
- Kontakt:
Neko raspored 21.kolani satnicu
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko znam i sa vama imamo dobre odnose.samirr je napisao/la: ↑27 feb 2023, 10:21Mi smo Fukare jedina navijačka skupina koja je povela navijanje na Koševu! Cijeli stadion je zagrmio bice Zeljo ku.rac šampion .Shategabri je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:17Eto vidiš, a za nas pričaš neke priče.samirr je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:07
ja ne dijelim i necu da vjerujem u to, jer ako u jednoj sezoni uzmemo Sarjaevu 4 boda , a nama Zrinjski 6 odmah se mi njima sklanjamo, a to što vama Zrinjski uzme 6 sve ok... Zamisli sad ja napišem sklanjate se vi Zrinjskom a ginete protiv Veleža što nema veze sa životom..
Nemoj, bolan, nema smisla.
Mi s Veležom imamo prijateljske odnose, ali se na terenu uvijek potučemo max.
Što ne znači da se neko nekom sklanja na terenu i slično.
Koševo Zapad
Jest loš onaj Željkan, šta je ono Allahu dragi. Čuj Igman ih rutinira..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bez obzira na poziciju na tabeli, Igman ima kvalitetniji tim od većine lige, a također i neke druge stvari su uticale na konačni rezultat utakmice, bez obzira na sve to, držite se vi bojkota, manite se ŽELJEZNIČARA.

Ma ovo ja malo da ne mislim na Aylah i Mirzu, yebem mu sina dorata. Nemojte šta zamjeriti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Austinpowers
- Kontakt:
Hahhahaha aylah vam pravi bosanski dinamo, al bukurestjoker90 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:16Ma ovo ja malo da ne mislim na Aylah i Mirzu, yebem mu sina dorata. Nemojte šta zamjeriti.
Gure Juvo
VTZ
VTZ
-
- Kontakt:
Koliki si seljak od 0 do Bilbija .
Koliki si bot 0 do Rigi ,Miki i retardirana flota
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
A koji si i ti glupan, pa te svaki post može iznervirati. Pa čovječe barem malo sakrij taj svoj bijes. Ispadaš jadan ovako što se kačiš na svakakve glupostiopalaopala je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:26Koliki si seljak od 0 do Bilbija .
-
- Kontakt:
Kakav bijes o čemu ti ?Vjeverica777 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:33A koji si i ti glupan, pa te svaki post može iznervirati. Pa čovječe barem malo sakrij taj svoj bijes. Ispadaš jadan ovako što se kačiš na svakakve glupostiopalaopala je napisao/la: ↑27 feb 2023, 11:26Koliki si seljak od 0 do Bilbija .
Samo prikazujem činjenice , na 95 % njihovih komentara i ne reagujem dok oni na moj svaki
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Opala glupan univerzuma...
Kilo apaurina za Opine 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Simke samke zadnji put pogodio da je Ješić rahmetli promašaj. Nemoj nam više pobjede prognozirati molim te.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- tutankamon1905
- Kontakt:
Velez -Zrinjski bez gostujucih navijaca??
Livadici gdje zapelo?
Livadici gdje zapelo?
-
- Kontakt:
Cekamo montaznu tribinu sa siljcima da ne dolazite vise u papucama i carapamatutankamon1905 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 13:49Velez -Zrinjski bez gostujucih navijaca??
Livadici gdje zapelo?
Salu na stranu, gostujuci navijaci moraju biti prisutni na stadionu. I treba omoguciti da dodju Ultrasi. To je jedino ispravno.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HŠK Zrinjski Mostar primio je odluku Komisije za natjecanje Nogometnog saveza BiH prema kojoj bi se sve utakmice na stadionu Rođeni u Mostaru do 16. ožujka 2023. godine trebale odigrati bez prisustva gostujućih navijača, uključujući i zaostalu utakmicu 17. kola m:tel Premijer lige BiH FK Velež – HŠK Zrinjski, koja je na programu 8. ožujka 2023. godine.
HŠK Zrinjski Mostar želi izraziti jasno neslaganje s takvom odlukom koja je u suprotnosti s Pravilnicima NS-a BiH koji kažu da je “svaki klub-organizator utakmice dužan na zahtjev kluba-gosta osigurati najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače”, ali i odlukom koja narušava ravnopravnost natjecanja, jer su utakmici HŠK Zrinjski - FK Velež iz prvog dijela sezone, podsjetimo, mogli prisustvovati gostujući navijači.
HŠK Zrinjski Mostar također želi naglasiti da je u jesenskom dijelu sezone, uz maksimalno uvažavanje objektivnih okolnosti i sigurnosnog elementa organizacije utakmica na zamjenskim stadionima, prvo prihvatio zamijeniti domaćinstvo utakmice 6. kola, a onda i pristao na prolongiranje utakmice 17. kola, iskreno vjerujući da će se odgođena utakmica odigrati u nogometnom ambijentu u kojem će oba kluba imati podršku svojih navijača.
HŠK Zrinjski Mostar zbog svega navedenoga od Komisije za natjecanje NS-a BiH traži da preispita i poništi donesenu odluku, a od FK Velež Mostar da sukladno Pravilnicima NS-a BiH osigura uvjete za prijem gostujućih navijača, jer ćemo u suprotnom sigurno biti primorani donijeti reciprocitetne odluke.
HŠK Zrinjski Mostar želi izraziti jasno neslaganje s takvom odlukom koja je u suprotnosti s Pravilnicima NS-a BiH koji kažu da je “svaki klub-organizator utakmice dužan na zahtjev kluba-gosta osigurati najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače”, ali i odlukom koja narušava ravnopravnost natjecanja, jer su utakmici HŠK Zrinjski - FK Velež iz prvog dijela sezone, podsjetimo, mogli prisustvovati gostujući navijači.
HŠK Zrinjski Mostar također želi naglasiti da je u jesenskom dijelu sezone, uz maksimalno uvažavanje objektivnih okolnosti i sigurnosnog elementa organizacije utakmica na zamjenskim stadionima, prvo prihvatio zamijeniti domaćinstvo utakmice 6. kola, a onda i pristao na prolongiranje utakmice 17. kola, iskreno vjerujući da će se odgođena utakmica odigrati u nogometnom ambijentu u kojem će oba kluba imati podršku svojih navijača.
HŠK Zrinjski Mostar zbog svega navedenoga od Komisije za natjecanje NS-a BiH traži da preispita i poništi donesenu odluku, a od FK Velež Mostar da sukladno Pravilnicima NS-a BiH osigura uvjete za prijem gostujućih navijača, jer ćemo u suprotnom sigurno biti primorani donijeti reciprocitetne odluke.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nadam se da ce nasa uprava osposobiti to sa montaznom tribinom kao onom u Konjicu neki dan dok se ne rijesi pitanje gostujucih navijaca. Bez obzira na animozitet mi smo svaki put prisustvovali pod bijelim brijegom. Red je da se i njima omoguci. Bilo bi supacki ne pustiti ih radi sljedecih derbija
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, denimen99, perodeformero i 32 gosta.