Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
26.1. 09:30
Azarenka - Na Li 1
1.85
Draga mi je NA LI i cesto je spominjem kad kazem zeni de nalij jos jednu. Al Azarenka je broj jedan. Prosle godine je dozivjela svega 3 poraza na tvrdoj podlozi uz 41 pobjedu.
Ove godine ima 8:0 uz jedan predan mec-namjerno se cuvajuci za AO.
Azarenka - Na Li 1
1.85
Draga mi je NA LI i cesto je spominjem kad kazem zeni de nalij jos jednu. Al Azarenka je broj jedan. Prosle godine je dozivjela svega 3 poraza na tvrdoj podlozi uz 41 pobjedu.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
hajmo jos ovaj da prodjearelinho je napisao/la:Zambija - Nigerija X
Burkina Faso - Etiopija X

Ladno (Y)Falcaoo je napisao/la:Zambija-Nigerija x vrlo vjerovatno
Panathinaikos-Real Madrid 152.5 over 1.85 ; Pao 74.5 over 1.85;
Vrlo zanimljiva utakmica i mislim da nas i ovdje čeka dosta koševa, granica je stavljena realno no mislim da će otići preko, Pao bi trebao ići preko 74.5 i mislim da pobjeđuje.
[b]Standard L.-Kortrijk 1/1 2.20[/b]
Očekujem od početka dobar start domaćina, vodstvo na poluvremenu i tri boda na kraju
[b]Valenciennes-Lyon GG3+ 2.30[/b]
Trebalo bi biti golova, mislim da i jedni i drugi zabijaju i barem tri gola
Borussia D.-Nurnberg 3.5 over 2.10
Borussia je sjajno otvorila drugi dio sezone, razbili su Werdera u Bremenu sa 5-0 i sada ih očekuje prva domaća utakmica na prepunom Signal Iduna Parku, što drugo očekivati no visoku pobjedu domaćih. Nurnberg je inače mušterija BVB-a a obzirom su izvukli u prvoj utakmici 1-1 Borussia će ih danas isprašiti, popravili su obranu dosta a napad je strašan Reus, Gotze, Lewandowski i Kuba i više nego dovoljno za 4 komada u mreži Nurnberga, očekivao sam i manju kvotu na ovo i uzimam po 2.10
truba dan
Vrlo zanimljiva utakmica i mislim da nas i ovdje čeka dosta koševa, granica je stavljena realno no mislim da će otići preko, Pao bi trebao ići preko 74.5 i mislim da pobjeđuje.
[b]Standard L.-Kortrijk 1/1 2.20[/b]
Očekujem od početka dobar start domaćina, vodstvo na poluvremenu i tri boda na kraju
[b]Valenciennes-Lyon GG3+ 2.30[/b]
Trebalo bi biti golova, mislim da i jedni i drugi zabijaju i barem tri gola
Borussia D.-Nurnberg 3.5 over 2.10
Borussia je sjajno otvorila drugi dio sezone, razbili su Werdera u Bremenu sa 5-0 i sada ih očekuje prva domaća utakmica na prepunom Signal Iduna Parku, što drugo očekivati no visoku pobjedu domaćih. Nurnberg je inače mušterija BVB-a a obzirom su izvukli u prvoj utakmici 1-1 Borussia će ih danas isprašiti, popravili su obranu dosta a napad je strašan Reus, Gotze, Lewandowski i Kuba i više nego dovoljno za 4 komada u mreži Nurnberga, očekivao sam i manju kvotu na ovo i uzimam po 2.10
truba dan
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 25 jan 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
I ja mislim da ce je razbit Azarenka,na sve sam je listice stavio,od najmanjeg do najveceg ulogahajro je napisao/la:26.1. 09:30
Azarenka - Na Li 1
1.85

P.S. vidim i Smicer je favorizira

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje se moze vidjeti koliko je koji igrac dao golova spanija-slovenija???
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
http://handballspain2013.com/en/Competi ... 7859_07855gundul je napisao/la:Gdje se moze vidjeti koliko je koji igrac dao golova spanija-slovenija???
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
hvalaCLASSisPERMANENT je napisao/la:http://handballspain2013.com/en/Competi ... 7859_07855gundul je napisao/la:Gdje se moze vidjeti koliko je koji igrac dao golova spanija-slovenija???
Jeste li gledali meč Šarapova - Na li? Šarapova je do tog meča izgubila 9 gemova, sve je rasturala, a onda ju je Kineskinja počistila sa terena. Još Azarenka vuče manju povredu. Ponavljam još jednom: mislim da Na Li dobija 2:0.
Ispratit ću...Willy je napisao/la:Jeste li gledali meč Šarapova - Na li? Šarapova je do tog meča izgubila 9 gemova, sve je rasturala, a onda ju je Kineskinja počistila sa terena. Još Azarenka vuče manju povredu. Ponavljam još jednom: mislim da Na Li dobija 2:0.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Jest ali u tom mecu je Sarapova imala mali milion neprisiljenih gresaka tacnije njih 32 plus 6 duplih gresaka u tako malo odigranih gemova,naravno neumanjujem pobjedu Kineskinje ali Marija je taj dan sama po sebi bila uzasna...stoji i to da Azarenka ima neku sitnu povredu ali mislim da je dosta kvalitetnija i da ce je pomesti samo tako,ako mi se poklope veceras 1 max 2 rezultata ceko bi ujutru aBd Azarenku za haman 2 glave(aminWilly je napisao/la:Jeste li gledali meč Šarapova - Na li? Šarapova je do tog meča izgubila 9 gemova, sve je rasturala, a onda ju je Kineskinja počistila sa terena. Još Azarenka vuče manju povredu. Ponavljam još jednom: mislim da Na Li dobija 2:0.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tocno tako i ja mislim 2:0 za Li NaWilly je napisao/la:Jeste li gledali meč Šarapova - Na li? Šarapova je do tog meča izgubila 9 gemova, sve je rasturala, a onda ju je Kineskinja počistila sa terena. Još Azarenka vuče manju povredu. Ponavljam još jednom: mislim da Na Li dobija 2:0.
hrvatska
vori over
hansen over
ne pratim rukomet (ne bi bilo cudno fulam sve), nisam gledao do veceras niti jednu utakmicu na prvenstvu al ovo sam uplatio pa cemo viditi hoce li biti prolazni tiket
vori over
hansen over
ne pratim rukomet (ne bi bilo cudno fulam sve), nisam gledao do veceras niti jednu utakmicu na prvenstvu al ovo sam uplatio pa cemo viditi hoce li biti prolazni tiket

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
moze neko reci jel igrao L.Zvizej i jel zabio koji gol? 

- zlatniljiljan
- Kontakt:
0 golovaArhitekt je napisao/la:moze neko reci jel igrao L.Zvizej i jel zabio koji gol?
Jel ulazio u igru, i ne znam ko je a igro sam vise od 3.5zlatniljiljan je napisao/la:0 golovaArhitekt je napisao/la:moze neko reci jel igrao L.Zvizej i jel zabio koji gol?

Aj molim te reci da nije igrao nikako xDzlatniljiljan je napisao/la:0 golovaArhitekt je napisao/la:moze neko reci jel igrao L.Zvizej i jel zabio koji gol?
hajro je napisao/la:Arminia Bielefeld - Kickers Offenbach
Germany - 3rd League
Tip: AHC -0,5 Arminia Bielefeld to win
Odd: 2.07
Stake: 4/10
1. Osnabrück 22 14 5 3 36:14 47
2. Karlsruhe 22 12 7 3 39:14 43
3. Münster 22 12 7 3 38:17 43
4. Bielefeld 21 11 6 4 33:21 39
11. Offenbach 21 7 5 9 30:29 26
Arminia Bielefeld ima veliku šansu danas napraviti veliki korak na među prve tri. Bielefeld je napravio veliki napredak u posljednjih godinu dana pod trenerom Kramerom i sada ima jako dobru momčad, i velike šanse da se vrate u 2. ligu. Vrlo dobra obrana sa iskusnim braniteljima Hornig i kapetanom Hübener, također dobar golman Platins. Oni su imali dosta pripremnih tekmi i u kojima nisu poraženi a napadač Agyemang pokazao vrlo dobru formu. S Agyemang i Gott (13golova) imaju vrlo dobar napadački duo. Offenbach na drugoj je na 11. mjestu imao velike ambicije prije početka sezone, (novi stadion i želje da se promovira u 2 ligu) ali predsjednik je napustio klub i momčad je igrala loše, a i momčad nije po meni za druge lige. Za ovu utakmicu imaju velike probleme ozljede oba središnja branitelji Lamprecht i Husterer su ozlijeđeni i ovo je veliki udarac. Prošle godine je imao lošu formu (posljednje četiri utakmice izgubili) i trener Arie van Lent bio nekoliko puta u blizini da bude smijenjen.
Arminia Bielefeld 2,07
3:1 Nije loše.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Htjedoh ispratit al zakasnio... :/
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
igrao imao dva suta koliko vidim i to je to 0 golova...Arhitekt je napisao/la:Aj molim te reci da nije igrao nikako xDzlatniljiljan je napisao/la:0 golovaArhitekt je napisao/la:moze neko reci jel igrao L.Zvizej i jel zabio koji gol?
evo jedan sto sam odigrao veceras ...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.