Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
pa nebi mu ni ja savjetovao da ode u city, jer bi vecinu vremena proveo na klupi. a united je druga prica, bolje je od de geae i od lindegaarda i siguran sam da se moze izboriti jer je saf nezadovoljan s golmanima
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Evo ovdje pise da je ManU kupio Begovica za 15 mio funti, koliko je istine ne znam, pise da se De Gea vraca u Spaniju i da suReal i Barca zainteresovani za njega.
http://www.20min.ch/sport/fussball/story/15536069" onclick="window.open(this.href);return false;Konkurrenz für David De Gea: Manchester United verpflichtet für 15 Millionen Pfund den Torhüter Asmir Begovic. Der Bosnier wird im Sommer von Stoke City zu den «Red Devils» stossen. De Gea wird wohl nach Spanien zurückkehren, offenbar sollen sowohl Real Madrid wie auch Barcelona interessiert sein.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Principatus
- Kontakt:
Ma to se sigurno Daily Mail provaljuje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kada jednom Pulis kaže nema prodaje igrača u zimskom prelaznom roku
onda to i Fergie shvati, i prihvati kao činjenicu 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Begovic ima 29 conceded goals po transfermarktu , ispred svih golamana je u ligi ceh ima 21 i on mu je najblizi. Idalje me ubada ova cijena u oci 3.5 mill ako ne vrijedi makar 5 onda ga ****.NIje nikakvo mjerilo vec cisto onako...
Eto povecali su mu cjenu na tvoju radost. Sad vrijedi 5 Miliona.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
e moj begoviću šta ti primaš 16 goleva u 5 mečeva zadnji
ovi sljepci iz Stokea redovno primaju golove .. nakon onih clean sheetova, svaku tekmu prima barem po 1 gol .. stvarno, njih kad "krene", krene ih baš
bježi Begoviću na ljeto u veći klub ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
kad ne primaju golove onda je begović zaslužan, a kad primaju onda su krivi sljepci iz odbraneJTS je napisao/la:ovi sljepci iz Stokea redovno primaju golove .. nakon onih clean sheetova, svaku tekmu prima barem po 1 gol .. stvarno, njih kad "krene", krene ih bašbježi Begoviću na ljeto u veći klub ..
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Pandesa zayebanPanda je napisao/la:kad ne primaju golove onda je begović zaslužan, a kad primaju onda su krivi sljepci iz odbraneJTS je napisao/la:ovi sljepci iz Stokea redovno primaju golove .. nakon onih clean sheetova, svaku tekmu prima barem po 1 gol .. stvarno, njih kad "krene", krene ih bašbježi Begoviću na ljeto u veći klub ..

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kad ne primi gol od protivnickih igraca - slijepci iz odbrane (a Boga mi i iz napada) se potrude da mu uniste Clean Sheet!Panda je napisao/la:kad ne primaju golove onda je begović zaslužan, a kad primaju onda su krivi sljepci iz odbraneJTS je napisao/la:ovi sljepci iz Stokea redovno primaju golove .. nakon onih clean sheetova, svaku tekmu prima barem po 1 gol .. stvarno, njih kad "krene", krene ih bašbježi Begoviću na ljeto u veći klub ..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
vrebac86 je napisao/la:Ma daj sta ti znas![]()
Dje da znam kad nista ne znam

Beg je legenda

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
begović je samo solidan golman i to sada izlazi na vidjelo. može on u united, ali leeds united
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Stoke poslo ponudu za mladog Jack Butlanda. Begovic hladan ko stijena kad ga reporter Sky-a pito za moguci transfer.. Beg kaze: "Ne ocekujem nista, al zato vas veceras gledam sa kokicama u narucju" 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Procitao sam negdje da je onaj butland il kako vec potpisao za stoke.
Pa mogao bi beg do veceras negdje preseliti
Mislim da bi to mogao biti United najprije ili arsenal ( al znamo politiku arsenala u kupovanja ) tako da najvece sanse dajem Unitedu.
Spominjao je se i Chelsea. Samo ja ne znam bil Bego htio tamo a i nema mi logike da ga celzi zeli.. Bego kao prvo tamo bi se morao boriti za mjesto prvog golmana sa cechom.. kad se doda jos da je na pozajmici jedan od najtalentanijih mladih golmana( ako ne i najveci talenat) Courtoius.
Chelsea nzm sto bi zelili begu kad imaju vec 2 sjajna golmana
Jedan na posudbi naravno.
Pa mogao bi beg do veceras negdje preseliti

Mislim da bi to mogao biti United najprije ili arsenal ( al znamo politiku arsenala u kupovanja ) tako da najvece sanse dajem Unitedu.
Spominjao je se i Chelsea. Samo ja ne znam bil Bego htio tamo a i nema mi logike da ga celzi zeli.. Bego kao prvo tamo bi se morao boriti za mjesto prvog golmana sa cechom.. kad se doda jos da je na pozajmici jedan od najtalentanijih mladih golmana( ako ne i najveci talenat) Courtoius.
Chelsea nzm sto bi zelili begu kad imaju vec 2 sjajna golmana

Zasluzio je on da ide u jaci tim, odlicno bi bilo kad bi otisao u Man.Utd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Butland se nalazi trenutno u Stoke-u i treba da potpise. Stoke je uradio fantastican transfer jer mnogi vide Butlanda kao Hartovog nasljednika na Engleskom golu. Sve u svemu Stoke City je kupio Butlanda za skoro 5 miliona funti no mladi golman ce ipak braniti boje svog maternjeg kluba Birminghama do ljeta. Tako da mozemo akoBogda ocekivat veliki transfer Begovica na ljeto!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Butland je potpisao ugovor, a upravo reporter upitao Asmira jel to znači da on odlazi, reče da ne znači.

Jel u Engleskoj vcrs u 12 kraj transferima ?